Отговори
# 45
  • Още у мъглата ...
 bouquet newsm51за Зизу и целио творчески екип по стайлингъ на новия ни дом, аферим мацки, евала, супер сте, неизчерпаеми откъм различни идеи- и готини колажи и невероятни скечове между любимците ни, еле персонала на клиниката ни е уникален, ама що се съм гладна тва тая пуикова не дава едене на ората тука, щото е изяла сите пуйки и за назе нема Joy Joy Joy
хайде да апнеме
Скрит текст:

Мале какви вкусотии  Grinning #Crazy Чакай да си взема, докато не са подушили другите  Mr. Green

# 46
  • Още у мъглата ...
Забрайх да поздравя Зизу за поредната прекрасна тема  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Ми как няма да забравиш, като си нощестна  Mr. Green Joy Joy
 Hug

# 47
Вяра Rolling Eyes
Скрит текст:
Сега съм със cometbird за което благодаря  bouquetтой е май рода на мозилата Mr. Green но е по добър Peaceобаче неще да ми отваря вибокса Shockedзнаеш ли случайно защо newsm78
Скрит текст:
Рени може да е от версията която си инсталирала да се инсталират разни неща  newsm78 аз ползвам версията 3.6.16 от доста време както казах и не ми е правила никакви проблеми. пробвай с тази версия и виж дали пак ще ти прави проблем

# 48
  • В света на мечтите... ❤
Габи,  Hug Heart Eyes
Прекрасен твой колаж в страницана на ОС във фейса
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=419152484852950&set= … ype=1&theaterи
и на Снежи има  Heart Eyes

Профииии  Hug, поздравления и ти на първа страница у трейлъра на темата   bouquet bouquet
Нерде са 52  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  56 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Стега с тая пърцуца, аз не я пием, вие затова се нея сервирате, айде за такива кат мен нещо директише отФренча
Скрит текст:
Pink lemonade Champagne

Брейййй, ми радвам се за колажчето ми  Party Party
То тук съм го пускала сигурно преди месец-месец и половина  newsm78
А, ся се сетих  Joy Да направя ли ся скандал що не са ме питали преди да го постнат там  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Не скандал,направо им пращаш призовката да се видите в съда  Shocked Как може така да крадат,а  Naughty  Joy  Joy  Joy И на Ирка са сложили  Naughty  

То ся кат се разровим, ша намерим на сички и като спечелим делата в съда, глей как ша забогатее диспансерчето  Mr. Green Joy Joy Joy
Аз и във валута от чужбинско ша зема  Joy Joy Joy
newsm44  newsm44  newsm44
Ше има пари за нови парцали за Чепичко,че ни наду главата да се оплаква и за нови игли за спринцовките на д-р Боцков,че тези вече са ен-та употреба,а и да не забравим,ще напълним хладилника,та Пуйкова да сготви нещо по-така,че то само на ИлИксИрчИта не е живот  ooooh!  ooooh!  ooooh!  Joy  Joy  Joy

# 49
 bouquet newsm51за Зизу и целио творчески екип по стайлингъ на новия ни дом, аферим мацки, евала, супер сте, неизчерпаеми откъм различни идеи- и готини колажи и невероятни скечове между любимците ни, еле персонала на клиниката ни е уникален, ама що се съм гладна тва тая пуикова не дава едене на ората тука, щото е изяла сите пуйки и за назе нема Joy Joy Joy
хайде да апнеме
Скрит текст:

Мале какви вкусотии  Grinning #Crazy Чакай да си взема, докато не са подушили другите  Mr. Green
Naughty  Naughty  Naughty аз ги надуших преди теб  Mr. Green

# 50
  • У дома :)
Забрайх да поздравя Зизу за поредната прекрасна тема  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Hug
Габчееееееее  Hug няяя ми бараш бидонти, чи ши станем на кълбета ей  Joy Joy Joy

# 51
  • Още у мъглата ...

Hug
Габчееееееее  Hug няяя ми бараш бидонти, чи ши станем на кълбета ей  Joy Joy Joy

Няма бе, аз само нося бъчвета и гледам сеир  Mr. Green Joy Joy Joy
Мене ми не требе пърцуца, за да съм алтава  Mr. Green

# 52
  • По света и в нас.
Габи,  Hug Heart Eyes
Прекрасен твой колаж в страницана на Е&Ф ОС във фейса
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=419152484852950&set= … ype=1&theater
и на Снежи има  Heart Eyes

Профииии  Hug, поздравления и ти на първа страница у трейлъра на темата   bouquet bouquet
Нерде са 52  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  56 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
ААААааа преди тях Нерде са  46 newsm18 newsm18 newsm18 и 50  newsm18 newsm18 newsm18  ФЕМИР ФОРЕВЪР  newsm18 newsm18 newsm18

# 53
Поздравче  Hug  Heart Eyes

Скрит текст:

# 54
И нещо по денс  newsm44  newsm44  newsm44

Скрит текст:

# 55
  • някъде из Врачанско
Павлинче,мерси за апването  Hug  Heart Eyes  Hug Ама последното с диетата най-ми хареса  Joy  Joy  Joy

Между другото Зиз предполагам,че колажа за сърдитата ни екс готвачка е твой,браво къз,страОтен  Joy  Joy  Joy  Hug
Дани то аз съм това прасе, като седя по нощите да си говорим и после в 1 или 2 ч отварям хладилника и ям безпир и съм като прасето цели 85кг вече,ама не моем без едене, особено на нещо сладко, а като се нервирам ям за две прасета, затова дайте да се кефим и да не спорим за дреболии, да не си разваляме рахатлъка я, пийване ,апване, танци манци, смех у диспансеро, състезание кой ше изпие пърцуцата да обявим и награди-пътуване до стамбула и среща разговор с любимата звезда

# 56
Гледайте кво напраихте човека

Скрит текст:

# 57
  • Още у мъглата ...
Гледайте кво напраихте човека

Скрит текст:

Е кво го напраихме, де, не видим  newsm78 Laughing

# 58
Вай бе,истинските фенове грамота си имат,ние тука дремем още и претендираме,че сме фенове на сериала  ooooh!  ooooh!  ooooh!  Mr. Green

# 59
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Божкеее  ooooh!, влизам и кво да видя  newsm09  ... няма венци, няма колажи  Sick ... стъжни ми се!   newsm78 Кво става тука! После фиксирах, че съм нахълтала на втора страница  doh.
С лек финт се коригирах и ... О!  newsm03 Направо се превъзнесох! Прелест до прелест, и насред прелестите моя милост увековечена в колажче!   smile3544 smile3544 smile3544 Зизу, ловкам те! На чичеци за благодарност!

Хич не ме търсете! Скоро няма да сляза от високата облачност. Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 00:44 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт