Отговори
# 60
  • У дома :)
И нещо по денс  newsm44  newsm44  newsm44

Скрит текст:

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 61
  • В света на мечтите... ❤
Гледайте кво напраихте човека

Скрит текст:

Е кво го напраихме, де, не видим  newsm78 Laughing

Ми как да не виждаш бе,те на невидим са го направили,как може да не го видиш  newsm78  Joy

Павлинче,мерси за апването  Hug  Heart Eyes  Hug Ама последното с диетата най-ми хареса  Joy  Joy  Joy

Между другото Зиз предполагам,че колажа за сърдитата ни екс готвачка е твой,браво къз,страОтен  Joy  Joy  Joy  Hug
Дани то аз съм това прасе, като седя по нощите да си говорим и после в 1 или 2 ч отварям хладилника и ям безпир и съм като прасето цели 85кг вече,ама не моем без едене, особено на нещо сладко, а като се нервирам ям за две прасета, затова дайте да се кефим и да не спорим за дреболии, да не си разваляме рахатлъка я, пийване ,апване, танци манци, смех у диспансеро, състезание кой ше изпие пърцуцата да обявим и награди-пътуване до стамбула и среща разговор с любимата звезда

Павлинче няма кахъри,само песни и танци  Hug  Hug  Hug

# 62
Ей го, Дида и Елиту го вземаха у мазата при тех, и Чепика не ще да се покаже  hahaha Joy hahaha Joy, ареса му  Joy

Скрит текст:

Айде всички да се признават веднага по колко им треба

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 00:46 от Jane2013

# 63
Божкеее  ooooh!, влизам и кво да видя  newsm09  ... няма венци, няма колажи  Sick ... стъжни ми се!   newsm78 Кво става тука! После фиксирах, че съм нахълтала на втора страница  doh. С лек финт се коригирахи ... О!  newsm03 Направо се превъзнесох! Прелест до прелест, и насред прелестите моя милост увековечена в колажче!  smile3544 smile3544 smile3544 Зизу, ловкам те! На чичеци за благодарност!

Хич не ме търсете! Скоро няма да сляза от високата облачност. Mr. Green

Само гледай да не настинеш,че във високата облачност е бая бахърно  Joy  Joy  Joy  Hug  Hug  Hug

# 64
Ей го, Дида и Елиту го вземаха у мазата при тех, и Чепика не ще да се покаже  hahaha Joy hahaha Joy, ареса му  Joy

Скрит текст:

Айде всички да се признават веднага по колко им треба

Скрит текст:

Пфф,аз от първата чашка съм си изпяла всичко до 9-то коляно  ooooh!  Joy  Joy  Joy

# 65
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Ми как да не виждаш бе,те на невидим са го направили,как може да не го видиш  newsm78  Joy

Аааа, ся разбрах, направили сме го невидим  Mr. Green

Айде да го поздравим тогава  Grinning

Скрит текст:

# 66
  • някъде из Врачанско
днес правихме със сина и ние едно бидонче скромно с грозде и като стане виното ще почерпя, аз не пия ,но моята дажба на вас ще пратя, леле кой ли куриер ще докара читав бидона до диспасера немама представа, къде се запиля мехмедчо да идва дома да нарами бидона, додето не е заврял ,че после не знам  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 67
 newsm44  newsm44  newsm44
Скрит текст:

# 68

Скрит текст:

Аааа, ся разбрах, направили сме го невидим  Mr. Green

Айде да го поздравим тогава  Grinning

Скрит текст:

Joy  Joy  Joy  newsm44  newsm44  newsm44

# 69
днес правихме със сина и ние едно бидонче скромно с грозде и като стане виното ще почерпя, аз не пия ,но моята дажба на вас ще пратя, леле кой ли куриер ще докара читав бидона до диспасера немама представа, къде се запиля мехмедчо да идва дома да нарами бидона, додето не е заврял ,че после не знам  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Аааааааааа Павлинче  Hug , на Меметя няма гу даваш бидоня оти той няма ни го донесе Joy Joy Joy

# 70
newsm44  newsm44  newsm44
Скрит текст:

Ей тая  ми е много любима бе Данииииииииии newsm51 newsm51 newsm51
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 71

Скрит текст:

Ооо,не разчитай на Мееметчо,той още се движи на тигели с колелото по широкия друм към дома  Joy  Joy  Joy

# 72
Влизам набързо да ви надникна.

И нося малко почерпка. ШеФката ще я оцени, надявам се и Зизуна също.

Скрит текст:

Зиз, аре нещо и за тебе - сметам ша ти стигне за известно време Simple Smile

Скрит текст:

Ууууууу, днес си прекарах много добре - танцувах бачатка  Heart Eyes

Поздрав и за вас

Скрит текст:

А вие тук сте се хванали за косите. Какво ви става, бе хора. Вчера четох в темата за Хазал, бяха подхванали Профи, че им сложи субовете във фрагмана и то при положение, че на две места е написала чий е превода  ooooh!
Я се стегнете и престанете да се карате за глупости. Темата е това, което е именно заради толерантността, възможността всеки да изкаже открито позицията си за актьорите и героите им и чувството за хумор на всяка една от нас.
Гледайте по-позитивно и не се хващайте за глупости.

И на мен не ми се нрави Зизуна да кади постоянно  ooooh!, ама кво да праим, търпим я, оти го играе шефка  newsm43    Joy

# 73
Я да уважим тука една класика  newsm44  newsm44  newsm44

Скрит текст:

Ели  Hug  Hug  Hug

# 74
Вяра тенкю джанъм newsm51

Общи условия

Активация на акаунт