Отговори
# 570
  • Варненска клюкарка
Аз я бях постнала Белорче,сещам се с една синя риза беше Ча,ама не знам дали не я изтрих ,не се сещам сега,но я помня много добре снимката,и беше Чаатай и Юсув се виждаше ,брех тая Хазалка кой знае кво е направила на момчето  Crossing Arms

Радвам се че се сети, тя си е направо апокрифна Laughing аз съм я виждала само 2-3 пъти и наистина е с много лошо качество, но Ч и Х няма как да се сбъркат Peace Жалко ако не я пазиш- сега се сетих, РД то на Юсуф е мисля на 11 септември (баш година Mr. Green) От това събитие има и други снимки на Ча вътре във заведението. има и резнати Mr. Green
 Ако я пазиш и я постнеш, ще ви кажа и за още 2 много интересни Peace

# 571
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хубавица  Crazy

# 572
ааа тази беше много сладка ще си отиват а дано някога си партнират заедно  Peace

е и аз се сещам за снимката ама аз не си ги запазвам ...аптал и сега го няма доказателство номер 1  Mr. Green

# 573
  • някъде из Врачанско
момичета, добра да ви е вечерта и още по -хубав деня утре, да ви върви по вода
Скрит текст:

и още една мисъл на турската писателка Елиф Шафак, на мен ми допадна ,щото ми дава отговор на мои лични терзания и дали пък няма да помогне и на Чаатай да си отговори на своите въпроси, пък и на всеки човек
Скрит текст:

# 574
и тази много я харесвам ама може да му е малко голяма на Ча  Peace

# 575

Аз пък искам с тая да го гледам да играе Ча Praynig
Влъх,също като Джансуто са е докарала,да не са ходили при един и същ хирург  Mr. Green
И аз Praynig.Красива е,определено ще стои добре до Ча. Peace

# 576
Павлина  Hug, Елиф е уникална

Айде ся Хазалчето виновна, той се развяваше с Дерия, щерката на Аксой, аблова даже, и не знам си още кой, тя напълня от мъка, а той бил изоставен, на мъжете вяра нема, ако могат не прощават, а в тоя бизнес и среда под път и над път предложения, ебле пък за Ча - справка темата тук и едва съседна  hahaha hahaha hahaha.
Най.много харсвам това, че каквото и да се е случило между двамата, нито единия, нито другия казаха лоша дума един за друг, само дето са паник бутон, като чуят името и видят снимка на другия  Joy Joy Joy

# 577
  • някъде из Врачанско
аз пък ей така го харесвам

и да добавя един лирически съпровод, не знам кой на кого ще го рецитира, щото в сериала и поемите им помагаха,преведете им това стихотворение на турски да им го пратим
Скрит текст:

# 578
 Hug

Смърфиетки,

На всички мами на ученици пожелавам успешна учебна година Simple Smile
Да се учат с желание, така че да сме горди с тях.

# 579
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи снимки от тоя род ,скапани съм запазила,а оная няма помен от нея ooooh! Проф,може да я има,че ние с нея по-едно време бая тършувахме  Thinking

# 580
Да кажа само че по БТВ синема дават Волният Уили.

# 581
  • някъде из Врачанско
във фейса току що ме попитаха ей това

# 582
  • У Диспансера ...♥♥♥
Павлина  Hug, Елиф е уникална

Айде ся Хазалчето виновна, той се развяваше с Дерия, щерката на Аксой, аблова даже, и не знам си още кой, тя напълня от мъка, а той бил изоставен, на мъжете вяра нема, ако могат не прощават, а в тоя бизнес и среда под път и над път предложения, ебле пък за Ча - справка темата тук и едва съседна  hahaha hahaha hahaha.
Най.много харсвам това, че каквото и да се е случило между двамата, нито единия, нито другия казаха лоша дума един за друг, само дето са паник бутон, като чуят името и видят снимка на другия  Joy Joy Joy
Ами треперят да не се издадат,иначе и на мен това ми харесва,ама от друга страна пък ние стоим и ни човърка само ,ся Джейн едно е да се разкарва,друго е какво е станало,то дребно,ама кой знае каква фурия е ,бе като остареят може и да се разприказват и двамата ,когато смътно ще си ги спомняме вече от старческите ни болежки Алцхаймер и Сие,ще си отворят устите  hahaha hahaha

# 583
аз пък ей така го харесвам

и да добавя един лирически съпровод, не знам кой на кого ще го рецитира, щото в сериала и поемите им помагаха,преведете им това стихотворение на турски да им го пратим
Скрит текст:

pavlina ruseva   bouquet  страхотен колаж.Стихотворението също е много хубаво. Peace

Hug

Смърфиетки,

Манка,благодаря за пожеланието.
Скрит текст:
Моята дъщеря е първокласничка. Simple Smile
Hug

# 584
  • У Диспансера ...♥♥♥
Hug

Смърфиетки,

Латинке,а дано ,повече да слушат ,че ние сме белязани вече от палавостта ни  ooooh!
Като ходим по -родителски срещи да се червим,ама от гордост  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт