Аватарнo - книго-цитатна/ Тема 38

• 19 793
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и честито на победителките.
Темата отново е замисляща  Thinking
Какво стана с камъчето?

# 241
  • В Космоса
Камъчето преди малко се появи на бял свят отново. Whistling Laughing

Темата е 6 точки! Peace

# 242
Честито на Сисето и останалите момичета  bouquet
Аз не успях да гласувам, но така или иначе щеше да е за Сисето Peace
Вчера сигурно ми беше най-кошмарния ден от много време насам, но мина дано идват по-добри и най-вече нова работа Tired
Честито на детенцето на Вилли- да е живо и здраво и много усмихнато Hug
Софи и на теб- жива и здрава, да си носиш с гордост името Hug

За новата тема не знам- чувствам се изцедена от вчера с тези нерви и болести, но има една седмица време Whistling

Акаша, аз за камъчето да питам, пък то излезнало-браво Peace

# 243
  • КиТ
Браво на камъчето Hug Hug  Hug

# 244
  • в огледалото на живота
Камъчето преди малко се появи на бял свят отново. Whistling Laughing
Ай,браво на детето  Laughing
Хайде сега мама да почерпи един голям сладолед за хубавата работа.. Laughing

Ленинка,каквото и да се е случило -отминало е  Hug
Желая ти много успех в търсенето на работа и най-вече да те устройва и финансово и времево  Peace

Аз да питам....за темата...
Намерих си доста картинки,ама баш екстраваганти са бе... Embarassedв смисъл има и замисъл,има и доза смях,но има и много футуристични;еротични и прочие.
Та мисълта ми е нали всичко по-откачено е приемливо... Crazy Joy

# 245
И аз тъкмо щях да кажа,че всичко по-шантаво си е есктравагантно(поне за мен),а в папките си имам доста нещица май и ще видим какво ще сътворя накрая Thinking

# 246
Е,Акаша тъкмо заложих на тази сутрин и познах HugБраво на детенце Hug

# 247
  • Телиш/Плевен
Изтървах ви тези дни, че си бях по село, ама добре, че се сетих, че имам телефон и успях да гласувам вчера. Peace

Поздравления за победителката Сисето, аз също гласувах за нея и се радвам, че тя спечели. Поздравления и за останалите призьорки, всички бяхте много красиви. Heart Eyes

Акаша, браво за камъчето. Радвам се, че всичко е завършило добре. Hug

Новата тема е много... хм...как да го кажа... екстравагантна. hahaha Joy Ще видим какво (и дали) ще измисля. Mr. Green

# 248
  • В Космоса
Благодаря за загрижеността, момичета! Hug

# 249
Чак сега успях да ви изчета. Съответно пропуснах и гласуването.

Първо, честит рожден ден на Майола.
Честит рожден ден на момченцето на Вили, да е много здравичко му желая.
Честит имен ден на Софи и на другите именници.
Честит първи учебен ден на всички ученици, учители и градинарчета.
Всичкото това на патерици.  Mr. Green

Акашка, много се радвам, че е излезнало камъчето без докторска помощ. И моят син миналата година беше лапнал камък (според думите на госпожата), та ме притесняваше най-вече да не остане някъде в стомаха или да заседне из някоя гънка (не знам дали е възможно). Но по мое мнение гадинката беше хапнал и съответно сдъвкал мазилка от стената - имаше недостиг на калций, та веднага му въведох витаминки да дъвче вместо мазилка и тебешири.  #Crazy

Друго не се сещам да съм изтървала. А, да - честито на Сисето - беше прекрасна! Както и на другите момичета и призьорки. Темата ми допада, дано ми остане време да скалъпя нещо и да играя този път.
Сосче, Чайче - на много хубави места сте били, чак ви завидях. Чайче, трогната съм, че си сетила за нас на това прекрасно място. Но изпуснах другите снимки, които си показвала.  Crossing Arms

# 250
Честито на Сисето и останалите момичета   bouquet
Благодаря на гласувалите за мен  Hug

Новата тема е интересна  Peace

# 251
  • Сопот, Пловдив
Софи, забравих да ти честитя вчера, честит имен ден на патерица, много късмет и здраве!   bouquet

# 252
Сисе, честита победа! Поздравления за останалите момичета в класирането и за призьорките!   bouquet

Акаша, добре дошло на камъчето на бял свят!  Wink

# 253
Честито на победителките. Simple Smile
Ние от неделя си имаме нов обитател вкъщи - прекрасната ни котка. Heart Eyes И покрай нея съвсем съм забравила и за игра, и за гласуване. Embarassed
Гледам и залагания е имало за камъчето. Grinning Браво, че се е появило.

# 254
Е,ще се появи -къде ще ходи Grinning Сега Акаша в кутийка да го сложи за спомен-след години да разправя и да се весели Hug

Общи условия

Активация на акаунт