Аватарнo - книго-цитатна/ Тема 38

• 19 762
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Майола,  newsm59 Много здраве и късмет !

Чайче , страхотни снимки  Heart Eyes

Аз съм готова за играта . Участвам с цитат от "Птиците умират сами ", както казах и по-рано - не ми е любима , но ми харесва . Peace Екранизацията не съм я гледала. Simple Smile

Скрит текст:
"Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла и чучулигата, и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка… или поне така е според легендата. "
.......

"Птичката с тръна в гърдите следва неумолим закон. Сама не знае какво я кара да забие шипа в сърцето си и да умре, пеейки. Когато острият трън я пронизва, тя не подозира, че я очаква смърт; само пее и пее, докато не й останат сили да издаде нито звук повече. Но ние — когато ние забиваме шипа в гърдите си, знаем. Разбираме. И все пак го правим. Все пак го правим. "

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 16:25 от erin_niki

# 46
  • София
erin_niki ужас,аз мислех да участвам с този цитат.
Сега ще помисля за нещо друго. Hug

# 47
Синя слива , сериозно ли  Simple Smile Това ми е единствена комбинация , друга нямам  Laughing

# 48
Ерин Ники, просто...уцелила си 10-та на моя вкус.
"Птиците умират сами" ми е една от любимите книги. Цитатът е много силен и неповторим  Heart Eyes
Комбинацията - и тя, направо нямам думи  Flutter

# 49
Киф , благодаря ти  Blush

# 50
  • София
Да,мила.Цяла седмица виси комбинацията,не се притеснявай Heart Eyes,ей сега ще измисля нещо.Аз дори се бях преоблякла,обаче веднага смених премяната с друга.

# 51
Ок  Peace Не съм разбрала  , че по тази книга е премяната ти Simple Smile
Скрит текст:
Всъщност не си спомням с каква комбинация беше  Blush

# 52
  • Телиш/Плевен
Ето, започнаха повторенията. Laughing И понеже и аз съм само с една комбинация, да попитам - някой да не би да участва с цитат от романа "Стъкларят от Мурано"? Това е моята любима книга, не е много известна и предполагам, че няма да има участничка с нея (или поне не с моя цитат), ама все пак да попитам. Embarassed Hug

# 53
  • София
Така ето ме.
Цитат:
Скрит текст:
"...Искате да свирите на мен? Държите се така , сякаш познавате всички дупчици на ума и на сърцето ми? Искате да изтръгнете скрития звук на тайната ми? Да ме просвирите от най ниската до най високата нота? НЕ........ За какъвто щете инструмент ме смятайте - можете само да ме разстроите , но не и да свирите на мен..."

Шекспир

# 54
Ауууу какво изпращане..Тцъ..тцъ Чайче и аз завидях. И аватарната снимка е върхът. Като ми предложат брак ще кажа Или на Малдивите ..или отказвам.
Честит рожден ден Маойла   bouquet
Девичка казвай пред коя градина да нося т.хартия и да попивам сълзите  Joy

Аз късно вечерта или утре ще се преобличам, че нещо не съм се сглобила още.Дано някой не ми вземе книгата..и аз ще съм "разголена"...направо към еротика ще се обърне тази тема май - май.
После ще чета цитати.

# 55
erin_niki ужас,аз мислех да участвам с този цитат.
Сега ще помисля за нещо друго. Hug

И аз Joy

# 56
  • София
Сосче,остави се.И аз се преобличам и тъкмо да извикам:Ето ме,инфаркт.Еринчето вече готова.
Ама че съвпадение.

# 57
Хи,хи hahaha,ми най-накрая ще ме избие на национализъм като "История славянобългарска",та само с  bg ще си дефилирам. Crossing Arms

# 58
 Laughing
Аз исках да участвам с цитат от " Ейглетиерови " , но в момента книгите са жалост не са ми достъпни , а в ел . вариант не ги намерих...

# 59
  • София
Полудях вече с тези картинки.Някой преди няколко поста ми беше казал,че е голяма краста.Прав беше.И сега тъкмо се глася да ходя да се изкъпя и викам на мъжа си,който трябва да отпуши канала,вместо канала му казах да ходи да ми отпуши аватара. Blush

Общи условия

Активация на акаунт