Аватарнo - книго-цитатна/ Тема 38

• 19 762
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • В Космоса
Майола, честит празник!  bouquet Много здраве, любов и успехи! Hug

Чайче, много оригинална снимка! Heart Eyes Благодаря!  bouquet

На всички ученици - на добър час! Hug

Скрит текст:

Поли, то не останало! Лек последен месец и безпроблемно раждане! Hug

# 61
Да отбележа ,че в темата се раждат и култови реплики като"отпушване на аватар" Hug
Засмях се от сърце.ММ го няма в наличност, иначе с кеф ще го пратя и той да "отпушва аватари" Laughing Heart Eyes Hug

# 62
Аз съвсем ви изпуснах,но бяхме в Гърция, като за последно за тази година.  Simple Smile
Темата ми е много на сърце,но изисква време за подготовка,а аз за съжаление нямам такова. Този път обаче ще гласувам непременно. Peace
Майола,да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet
Поздрави и на всички,които са празнували тези дни!  bouquet
Успешна учебна година за всички студенти,ученици и градинари!
И за нес утре е вълнуващ ден,най- вече за гимназистката в новата гимназия. Wink

# 63
  • София
Акаша, като ни запаметиш, свирни, че искам утре да съм тематична.  Hug

# 64
Да отбележа ,че в темата се раждат и култови реплики като"отпушване на аватар" Hug
Засмях се от сърце.ММ го няма в наличност, иначе с кеф ще го пратя и той да "отпушва аватари" Laughing Heart Eyes Hug

Разсмях те ме от сърце  Joy Joy Joy

И записче и от мен в новата тема ,чак на 5 страница  Embarassed

Благодаря Ройс   bouquet

Майола ,честит празник   bouquet здраве ,щастие ,любов и всичко което си пожелаеш  Hug

Чайче страхотна снимка  Heart Eyes естествено и аз давам гласа си да бъде сложена на първа страница   Peace

Сосче страхотни снимки ,сто процента си изкарала и чудесно  Heart Eyes ,много се радвам когато гледам лични снимки на забележителности ,понеже е съвсем различно и хубаво от колкото да ги гледаш просто от нета ,друга магия има  Heart Eyes

На добър час на всички ученици и учители  Hug

Гледам ,че сте почнали да се издокарвате за новата игра ,страхотни сте всички и ще бъде трудно гласуване ,но аз ще си оставя удоволствието да ви чета подред всички заедно и внимателно най-вече  Peace като излезе общия пост.

# 65
  • КиТ
Чайче,още повече завидях  Crossing ArmsИскам и азззззззззззззззззззз Blush

# 66
  • Варна
КАТИ, протеганчето е сигурна стръв за мен. Laughing Клъввам го. Hug

Майола, честит празник! Бъди много щастлива, здрава и много розови мигове! Hug

Аватарната малдивска снимка на Чайчето е уникална! Shocked
Прекрасни мигове ни показахте, Чайче и Сосче! Hug

# 67
  • В Космоса
Сисе, запаметени сте. Peace

Ох, и аз много се хилих на "отпушването на аватара".

Сосче, не се офлянквай, ами разказвай подробности за това невероятно пътуване.
Чайче, и ти така. Crazy

# 68
Къде е това отпушване?

# 69
А,тайна и то голяма Joy
Скрит текст:
Обикновено се отпушва канализация -при нас и аватари EmbarassedТова от много жар по играта Hug

# 70
  • КиТ
Полудях вече с тези картинки.Някой преди няколко поста ми беше казал,че е голяма краста.Прав беше.И сега тъкмо се глася да ходя да се изкъпя и викам на мъжа си,който трябва да отпуши канала,вместо канала му казах да ходи да ми отпуши аватара. Blush

Crazy Hug Joy Joy Joy

# 71
 Laughing Hug, Ивинявам се, така е като чета през страница  Blush

# 72
  • КиТ
Готова съм и аз Flutter,това и цитата ми:
Скрит текст:
"Учудващ е фактът, че повечето хора планират отпуските си много по-внимателно, отколкото собствения си живот. Може би защото бягството е много по-лесно от промяната."
Джим Рон

Hug Hug Hug

# 73
Еха,Пламка цитатчето е баш като за мен Embarassed
Акаша , ще разказвам  и показвам.Сега е ред на играта,а след гласуването като почнете да "хъркате" Wink ще ви веселя Heart Eyes

# 74
  • España (Плевен)
Такаа, момичета, тази седмица нямах време за цитати. Цял ден все нещо оправям вкъщи. Имам една стара комбинация. Преобличам се. Но мисля, че не е по темата, затова няма да участвам този път. Ще се опитам да гласувам...  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт