Аватарнo - книго-цитатна/ Тема 38

• 19 762
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Мама Цоцоланка с леля ми си фейс - приятелка, а с мен не   Crossing Arms
Тази моя леля се вре навсякъде  Crazy

# 646
  • Сопот, Пловдив
Mr. Green

Миналата година спечелихме ли банда на годината, че не помня?

Е, как, спечелихме, обрахме точките миналата година, не самo за банда, ами и Поли, ако се не лъжа, стана най-красивата съфорумка? А и аз бях Мечо Пух на форума.  bowuu  Joy

Момичета, аз тотално ви изпуснах пак. Добре дошли на всички нови попълнения!  Hug

Фусте, loca, вие бяхте предложили помощ предния път, но ще се възползвам този път, ако имате възможност. Симон Мартин е болен вкъщи, и се чудя през деня него ли да гледам или да работя, а вечер или довършвам някаква работа или не ми е до нищо, защото пък и за капак имам някакво прищипване на лявата плешка и съм с някакви ужасни болки в рамото, гърба и врата вече незнам кой ден подред. Затова най-искрено моля някоя от вас да подготви първи пост на следващата тема  Praynig , а за по-следващата вече се надявам да съм в кондиция.

За новата тема - ех, аз пък тази Франция, защо така някак си не мога да се въодушевя от нея, не знам. Португалия и Испания са ми много интересни, Италия и Франция - обратно, нито ми се ходи там, нито ме влече да научавам някакви факти за там(е, не е като нищо да не знам за тях  Grinning ). Не че имам някаква причина, просто вътрешно усещане. И не че все пак не бих отишла, ако имах някаква възможност.  Grinning Ще спретна все пак една комбинацийка, от сега се сещам за един куп актьори и актриси, които мога да изтипосам  Mr. Green . Пък и ще ми е интересно да видя другите комбинации. Между другото, аз имам подходящ аватар, миналата година на 21-ви декември апокалиптичната ми комбинация беше с такъв аватар:  Laughing

# 647
Джойче, Плами, Сосче  Hug
Отпочинала си идвам и с голямо желание  Simple Smile

Майола, Честита победа! Честито и на останалите прекрасни!

Ла Вида Лока-не съм забелязала линийката ти.  Hug Чудесни и отпочиващи дни до края ти желая!

Страхотна тема!

Добре дошли на новите момичета от мен!

# 648
  • В Космоса
Лори, а ти откъде всъщност идваш така отпочинала? Grinning Hug

# 649
# 650
От дълго моренце и дълга почивка на Хисаря  Sunglasses Хубаво беше, но свърши.

Акашка, няма за какво да се притесняваш-малката няма да има проблем, няма да усети Вашето отсъствие  Hug

Моят принц, изобщо и не му мигва окото за мен...но пък за баща си..

Малвинка  Hug

ееееее, много ми липсвахте  Hug

# 651
Момичета, аз ще пътувам пак.
Във вторник ще съм тук най-вероятно, ако всичко мине по план.
Имам една готова комбинация и ще участвам с нея, става ли да я пратя на ЛС или направо да се преоблека? Embarassed

# 652
Добро утро

На мен пък ми се губят Хриси и Креми!Бела кога се връща newsm78

Аз тази игра ще я пропусна....Не са ми на сърце тия географски игри.Чета с интерес иначе,естествено и ще гласувам,сигурна съм,че ще има страхотни комбинации,но засега съм пас Rolling Eyes

# 653
О, чудесна е новата тема Heart Eyes. Ми, че аз съм си готова Grinning
На мен пък географските са ми най-любими Party

# 654
  • София
Аааа, Лока, не се брои, тц.  Naughty  Whistling

# 655
  • В Космоса
Лори, благодаря за успокоението! Hug

# 656
  • в огледалото на живота
Добро утро

На мен пък ми се губят Хриси и Креми!Бела кога се връща newsm78

Аз тази игра ще я пропусна....Не са ми на сърце тия географски игри.Чета с интерес иначе,естествено и ще гласувам,сигурна съм,че ще има страхотни комбинации,но засега съм пас Rolling Eyes
Яни,защо си мислиш,че непременно трябва да е географска тематиката?
Можеш да участваш както на теб ти хареса и да представиш Франция по различен начин.
Не задължително да бъдат крепости,музеи,градове и прочие;т.е да е все с културна тематика  Peace

Аз например забих съвсем в друга посока,но определено свързана с Франция  Wink

# 657
Незнам,devi4ca,сякаш историите и забележителностите повече се харесват като комбинации в географска игра newsm78
Все пак ще поразровя,де.Не съм се отказала напълно Grinning

# 658
  • Сопот, Пловдив
Аз почти винаги съм с комбинация с някой известен актьор или спортист като е географска тема.  Grinning

# 659
Аз почти винаги съм с комбинация с някой известен актьор или спортист като е географска тема.  Grinning

Веднага гласувам с 5 т. ако има комбинация как бихме петлите насред Парк де пренс, с гола на Емо Костадинов.......Или готини кадри от кортовете на Ролан Гарос....Но....загубата на петлите ми е най- на сърце!

Общи условия

Активация на акаунт