Отговори
# 270
Момичета здравейте,

Да се похваля, че днес ставаме на 1 месец  newsm38
Дай Боже всичките ни бебчета да растат здравички, а с прищевките ще се справяме някак.

Ние днес бяхме на разходка и заведохме бебка на плажа да диша малко там въздух и не знам дали това е причината, но направи 4 часов сън  smile3501

Честито бебе на мама dessie88  !!!!!

Pinki_81 пишеш, че слагаш в шезлонг - има ли шезлонга напълно легнала позиция, или си е стандартната полулегнала? Ние живи, здрави в сряда сме при педиатърката и съм си написала хиляда хиляди въпроси и този за шезлонга е сред тях - да я слагам ли вече и за колко време?

Sophie PP аз мажа с кремче при всяка смяна на памперса дупето и слабинките.
А иначе Александра започна да се бели на втория - третия ден, след като ни изписаха и тогава, като се чух с лекарката тя каза, че това е нормално и да я мажа по няколко пъти на белещите места с овлажняващ крем, а ръцете понеже си ги лапа ги мажех с крема за зърна на Авент и й слагах чорапчета, че ръкавиците ги изсулваше. Нашето белене премина за около седмица.

Петя добре дошла!   love001 И аз си поревавам постоянно - ей така - от щастие, че си гушкам съкровището   love001 Аз пък се шегувах, че ги тормозят в залата с бебетата, че нали се стрескат доста първите дни  #Shocked

От 3-4 дни имаме гадни пъпчици по лицето - някоя мама ако може да каже сблъсквала ли се е с този казус. Както казах, в сряда сме при лекарката и тогава ще я питам, но май май са нормални
( или поне така се надявам )  newsm78

# 271
  • София
Веселото, според мен не е от Биогайата. Тези капки би трябвало да нормализират чревната флора Peace Други капки за колики даваш ли?
Аз както писах по-рано, имам съмнения че Еспумизана при нас затруднява изхождането Peace

Choch_KA, има изцяло легнала позиция нашия шезлонг Peace

Не мога да смогна на лигавничета- много повръща моето дете от това непрекъснато напъване Tired

# 272
  • Gone with the wind
Веселото, щом ака не виждам нищо притеснително, че не пълни всеки памперс. Бях чела, че е нормално да акат дори само 1-2 пъти на ден (Дара също имаше периоди само с по 2-3 наакани памперса дневно)
Не се шашкайте излишно  Hug

# 273
Здравейте   bouquet
Честито на всички, които съм пропуснала в изминатата седмица. Да са ви живи и здрави рожбите и ви желая бързо да се адаптирате с промените.

Аз родих на 17.09 със секцио прекрасното ни момченце Орлин - 2960 гр. и 48 см. От днес вече сме си у дома newsm07.

Малко съм стресирана още и се борим с кърменето, но се надявам да се справим.

# 274
Здравейте мами!
   И аз да се похваля - на 9.09. се роди моето второ голямо щастие Карина с мерки 3180кг. и 50 см.секцио.
На всички пожелавам здрави и спокойни бебенца.

# 275
  • София
Симетиконът, който е основна съставка на Еспумизан, Инфакол, Лефакс и др., може да подейства запичащо на бебетата.

Веселото, това не е запек.  Дори и да имаш съмнения за запек (поне 3-4 дни неизхождане или много трудно изхождане, твърдо ако, на топчета) е редно да я заведеш при педиатър.  Не правете такива манипулации вкъщи, това е много опасно.

Честити бебчета на dessie88, ени и eliM08  bouquet

# 276
 Благодаря момичета! Бебка се изака. Акото беше малко по-гъсто. Успокоих се.
Софи, , с кремчето мажа около дупето и слабините и го правя при всяка смяна на памперс (миене). Незнам и аз дали е правилно?  Thinking Мажа и с преварен зехтин.
 Утре сме на контролен преглед в клиниката, в която раждах.
 4естити бебчета на родилите мами!

# 277
  • Gone with the wind
ени,  eliM08, да са ви живи и здрави Орлин и Карина
Пожелавам им да растат щастливи и будни деца  Heart Eyes

Diadra356, няма страшно - ще се справиш  Hug . Пък дори да се стигне до секцио (както стана при мен) - не е болка за умиране, боли 2-3 дни при ставане, сядане и по-резки движения, аз дори отказах няколко болкоуспокояващи в интензивното  Wink Една ампула аналгин върши чудеса

Чочка, нормални са пъпките по муцунката. Аз ги мажа със здраве бебе за да минат по-бързо

# 278
Еха къде са чакащите мами! Само Диадра се е отчела  Laughing

# 279
Добро утро!
Тази нощ ми беше първата от раждането, в която съм спала добре.  Crazy
Бебка от снощи не е акала. Явно е нормално.

# 280
Вие как къпете вашите бебета? Започнахте ли да ги оставяте в коритото? Нашата ММ я държи над коритото, а аз поливам с купичка вода от леген   bath1

В болницата ни казаха да го къпем под течаща вода. Рано било още за потапяне в корито. За това ние го мием/къпем под чешмата.  Mr. Green

А за кг не се тревожи. Кърменето изхабява по 800 калории, организмът има нужда и от възстановяване след раждането....важното е да ядеш разнообразно,за да си доставяш необходимите ти в-ва.

Във ФБ има един файл с имената и ник-овете на всички точно с цел ориентация кой кой е. Mr. Green

Аз днес ще се пробвам да изляза с количката. Последните два дни излизахме за 1-2 часа, но със слинга. Ние сме на 1-ви етаж на къща над гаражи и имам доста стъпала за катерене. За това си взех лека и лесно сгъваема количка.

Някой има ли новини от Ани и Кристиша?
И аз ги мисля и чакам включване от тях с радостни вести. Praynig

ema 2013, и аз бях като теб. 8 месеца почти не го усещах и в 9-я ми разказа играта. дори последната седмица ми се нацепи корема там, където опъваше най-много.  Tired

Лече, дано скоро се оправите! Hug Аз обличам с боди и гащерезон отгоре. В къщи е около 19-20 градуса. Като застудее, ще слагам и спално чувалче.

dessie88,eliM08, честита ви радост!

Тази нощ ми беше първата от раждането, в която съм спала добре.  Crazy

Пожелавам ти още много такива! Peace

# 281
Добро утро мили дами,

Нямам търпение да мога да се включвам по вашите теми, но уви - все още чакам

Сякаш започнаха леки контракции вчера, но от тях няма и помен днес, затова смятам да се хващам да меря улиците доколкото мога. Поне тази нощ спах като бял човек, като изключим ставането до wc

E, само аз ли останах? Embarassed

# 282
Ето ме, стегнала багажа, след около час отивам към болницата. Умряха всичките ми надежди за нормално започване на раждането. Тая маймунка ще ме разиграва стабилно. И мене ме е страх, но най-ми е непроятно лежането в тази обстановка. Стискайте ми палци. А на вас много здрави,  кротки и щастливи бебчовци. До скоро.

# 283
Мая, не забравяй да сложиш шоколад и ядки в багажа. Направете си една снимка на тръгване.
Благополучно раждане на всички очакващи!

# 284
Мая, успех! Всички ти стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт