Отговори
# 600
Привет мами,

да кажа и аз как ни мина първото посещение при педиатърката вчера, то малко извънредно на 22-ри ден, само ни измериха и ни прегледаха (макар че го прегледа и на домашното посещение). Изписаха ни на 3,050 на 21-ви, а вчера вече 3,760  Simple Smile доволна съм. На ръст е пораснал 1 см. Твърдеше, че още жълтее, но нещо не го виждам аз това... Изписа 5 ампули глюкоза, но въобще не смятам да му давам. А каква глупост изръси... щях да падна - жълтеницата се проточвала заради кърмата!!!  ooooh! Те такава глупост не бях чувала!

Днес поспах следобеда със Стефко, докато Стела беше с баба си на разходка. Много беше хубавоо. Бях си го сложила до мен на цица, аз си спах, той си ял... Като станахме от сън, нашичкия така преял, че се наповръща  hahaha

Иначе днес водихме и каката на консултация при нейната педиатърка в стария ни квартал, шибнаха и последния пентаксим и приключихме с ваксините за няколко години Simple Smile Декември ще я местим и нея при новата педиатърка.

Успяхме да вземем и акта за раждане на Стефко вече, извадих си бележка от ГРАО за броя деца Simple Smile Скоро ще ида да си внеса молбата за еднократната помощ.

Айде докладвах ви Simple Smile

Целувки на всички бебоци и лека нощна смяна на всички мами  Hug

# 601
Здравейте, мами. От няколко дена все се каня да ви пиша, но време все не остава. Още не мога да вляза в ритъм и да намирам и време за мен . Пропуснала съм толкова много, че незнам как ще наваксвам. Ако не успея, ще прощавате  Rolling Eyes
 На всички пожелавам много здраве и слънчеви дни. Все пак тези хубави бебоци трябва да ги види слънчицето Simple Smile

# 602
Днес и аз мисля да изляза малко, времето е чудесно.
Коткинчо, педи е права - кърмените деца проточват жълтеницата. При Дани също е така, но изобщо не давам глюкозата /макар че я купих/. До края на втори месец ще мине. При деца на АМ не е така - изхвърлят билирубина много бързо.
Лече и мойто голямото се присламчи в леглото ми - сега с двама мъже от всяка страна като препарирана съм - дА не мърдам много  Laughing.

# 603
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН МИЛИ МАМЧЕТА   bouquet
Не съм писала от раждането на малкия , чат пат влицам във фейса , но и там несъм редовна. Не знам мамите с две деца как си оправят , но аз ............... Mr. Green
Иначе сме добре, вчера направихме месец и на прегледа при педи сме наддали 1200 кг и сме пораснали 4 см.  Hug
Надявам се всички мами и техните рожби да са добре  Hug Hug Hug
Ние още сме с колики и като се пооталожат нащата ще пиша повече  Hug Hug Hug силно гуш за всички......

# 604
  • Бургас
Привет и от нас, вчера бяхме на контролно теглене Софи е качила 1 кг.,след това направихме първата разходка в парка.Понесе и много добре спа 4 часа Simple Smile .
Днес се събудих с мисълта за разходка и все още съм в къщи   Sad пералнята ми се развали,кошмарно ми е ,черно ми ,сервизите искат да се носи при тях , а аз искам в къщи да дойдат да я видят.Въртя се без решение и ми е тягостно.
Прегръдки и целувки на всички бебоци Simple Smile

# 605
Здравейте мамчета
Това с жълтеницата си е въпрос на организъм . Сияна е само на кърма но жълтеницата и мина още първата седмица. но за съжаление коликите още я мъчат и е толкова жална дори на сън се свива.
Прегръдки на всички

# 606
Здравейте  Wink Приспах малкото мрънкалце и реших да драсна някой ред. Това с жълтеницата и аз смятам, че при всички деца е различно. Мойто педи първия път като дойде беше вечер и светлината не беше много хубава.Така че побърза да ни изписва някви неща за жълтеница, а аз скокнах , че нямаме такава. Бебонка нито е жълтеела, нито пък е сънлива. Иначе капките за колики ни ги изписаха преди всяко хранене. Осезаемо е по-добре. Преди беше един рев, едно превиване. Сега само измрънква, понапъне и се изхожда. Затова пък имаме друг  проблем. Задавя се докато се храни. На моменти от гърдите ми текат фонтани. От ЛЛЛ ме посъветваха да сменя позата. Сега пробвам как ще се напаснем, че душицата ми се свива като се закашля.
 Оплаках се. Ако някой има друго решение на проблема, с удоволствие бих го чула.
 Пожелавам ви спокойна вечер, с някой друг час сън в повече  Hug

# 607
  • София
Здравейте!

Набързо минавам само да се отбележа.  Имам си две болни деца вкъщи и съм луднала.  Каката е с възпалени сливици.  Малката е със сополки и кашлица.  Засега и при двете не е нещо много сериозно, но съм доста уплашена за дребосъчето, дано не стане по-зле Praynig

Дърпат ме да играем, до после.

# 608
  • София
Sleeping Beauty  много неприятно наистина, но ако малко ще те успокоя...доста от нас минаха през сополите. И Лили все още има сополи, борим ги с аспиратора . Тези малки душички са доста по-жилави отколкото очакваме. Бързо оздравяване ви пожелавам и горе главата Simple Smile

# 609
  • София
Здравейте!

Голямо затишие тук, явно всички използваме хубавото време и максимално сме навън по разходки Simple Smile

Sleeping Beauty , представям си как се чувстваш HugИ аз минах през същото, стискам палци бързо да оздравеят дечицата. Както е казала Sophie PP , малките са много жилави и бързо преборват вирусите и настинките Peace

Ние сме добре. Днес купих капките Абоколикен, че след няколко дни затишие, отново се превива от колики и днес почти не е спал през деня. Е, сега спи от 2 часа, явно наваксва Thinking
След положителните отзиви, които дадоха момичетата тук, реших да ги пробвам тези капки.

Иначе вчера сложих последната трета лепенка на пъпчето- видимо се е прибрало, но да видим на консултацията в края на месеца какво ще каже педиатърката.
Пъпчиците по бузките и те взеха да завяхват, не знам дали съм писала тук, но ги третирам със слабо розов разтвор на калиев перманганат и има ефект Peace

Това е от нас с Мони Simple Smile

Драснете по някой ред, когато имате време Wink

# 610
Здравейте и от нас! Нямам време да ви чета! Вчера и днес сме по цял ден на разходки, използваме хубавото време. Толкова съм изморена, тази почивка от 9 месеца ще ми излиза сега Laughing
Иначе, сме добре, кърмим се, акаме, пишкаме smile3504

# 611
Аз днес оставих малката на бабата и ходих до АГ-то, всичко е супер и док каза, че матката ми е все едно не съм раждала  Simple Smile После използвах свободата и минах през мола, в H&M имаше много сладурски неща и взех на буба едно страхотно чувалче-космонавче (дори е синичко, ама само такова имаше, а много ми хареса). Много добре ми се отрази разходката, а и смогнах да се върна за следващото хранене  newsm68

А искам да ви питам от всички, които имаха желание да дарят ств.клетки някоя успя ли? Мен ме излъгаха от банката и не успяхме, а днес док ми каза, че скоро е имала още една такава пациентка, която е искала, но не е станало.

# 612
Здравейте и от нас .
Скоро не съм писала,но откакто имаме количка и времето е чудно  sun в къщи не седим.На бързо вечер ви прочитам и лягам да почивам.
При нас няма нищо интересно.Коки папка,спинка,пиша, ака, плаче.Абе всичко каквото прави едно бебе.И ние имаме секрет в нослето.То като чета май при всички е така.
Ох отивам да се къпя и да лягам ,че вече едвам ставам за нощните хранения.Мноооооогооооо ми се спи и това си е.И през бременността не се наспивах  и сега.Незнам това е единственото ,което ме мори-безсънието.И заради него съм свалила доста кг.Вече си влизам в дрехите от преди бременността.  Embarassed

# 613
ЗДравейте,
аз се откъснах малк ода закусвам, че се подготвям за изпит другата седмица, а с бебе не е особено лесно да четеш Simple Smile
Иначе сме бомба, само мранкаме да ядем и да ни гучкат, ама като заспи я оставям в леглото и си спинка там.
Към ЛЛЛ
Родихме се 4кг/52 см и беше изгубила около 230 грама в родилното, онзи ден бяхме на консултация на 20 дни и беше вече 4,260 наддала. Въпроса ми е , педиатърката каза да не я кърмя през ноща, ама тя си реве да суче и си я храня, има ли такава практика бебе на 20 дена да ми се махат насилствено нощните кърмения и пречи ли и нещо, че яде през нощта?
Благодаря предварително!

# 614
Здравейте, мамчета. Още малко имаме да се порадваме на хубавото време. Зимата, не знам, какво ще правим  #Cussing out ? Видях, че някой са купили капките Абоколикен, няма да съжелявате! От както и ги давам на моята имам чувството, че нямаме колики вече. Много е спокойна, плаче само, като е гладна. Имам въпрос към мамите, който кърмят. На вън, като излезете с бебоците си, кърмите ли ги на вън или не? Аз, на вън и давам сухо мляко Лактана Био. Не знам, не мога да се абстрахирам и да я кърмя.  Sick #Crazy При вас, как е ?

Общи условия

Активация на акаунт