Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво да правя, ако бебето ми отказва да яде и плаче след кърмене?
Моето бебе отказва да яде и плаче силно след ваксинациите. Възможно ли е да са колики толкова рано?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво да правя, ако бебето ми отказва да яде и плаче след кърмене?
-
Моето бебе отказва да яде и плаче силно след ваксинациите. Възможно ли е да са колики толкова рано?
-
След раждането имам проблем с изпускането на урина. Трябва ли да се притеснявам?
-
Какво да правя, ако бебето ми заспи по време на хранене и не мога да го събудя?
доволна съм. На ръст е пораснал 1 см. Твърдеше, че още жълтее, но нещо не го виждам аз това... Изписа 5 ампули глюкоза, но въобще не смятам да му давам. А каква глупост изръси... щях да падна - жълтеницата се проточвала заради кърмата!!!
Те такава глупост не бях чувала!

пералнята ми се развали,кошмарно ми е ,черно ми ,сервизите искат да се носи при тях , а аз искам в къщи да дойдат да я видят.Въртя се без решение и ми е тягостно.
Приспах малкото мрънкалце и реших да драсна някой ред. Това с жълтеницата и аз смятам, че при всички деца е различно. Мойто педи първия път като дойде беше вечер и светлината не беше много хубава.Така че побърза да ни изписва някви неща за жълтеница, а аз скокнах , че нямаме такава. Бебонка нито е жълтеела, нито пък е сънлива. Иначе капките за колики ни ги изписаха преди всяко хранене. Осезаемо е по-добре. Преди беше един рев, едно превиване. Сега само измрънква, понапъне и се изхожда. Затова пък имаме друг проблем. Задавя се докато се храни. На моменти от гърдите ми текат фонтани. От ЛЛЛ ме посъветваха да сменя позата. Сега пробвам как ще се напаснем, че душицата ми се свива като се закашля.

в къщи не седим.На бързо вечер ви прочитам и лягам да почивам.
? Видях, че някой са купили капките Абоколикен, няма да съжелявате! От както и ги давам на моята имам чувството, че нямаме колики вече. Много е спокойна, плаче само, като е гладна. Имам въпрос към мамите, който кърмят. На вън, като излезете с бебоците си, кърмите ли ги на вън или не? Аз, на вън и давам сухо мляко Лактана Био. Не знам, не мога да се абстрахирам и да я кърмя.
При вас, как е ?