Отговори
# 630
Момичета, имаме проблем с пъпчето!Някой с повече опит да помага!Вчера като се прибрахме и взе да кърви и е едно такова изпъкнало.Днес сутринта цялата се беше омазала с ако и там имаше направо се шашнах, че ще направи някоя инфекция.Хукнахме към болницата защото още няма личен лекар с надеждата да се примоля на някоя акушерка да го погледне все пак до вчера бяхме там а и става въпрос за бебе на 4дни но уцелих на най неподходящата вероятно #CrazyКато се развика и аз като ревнах, че немога и да спра, но една санитарка се притече на помощ и ме заведе при дежурния педиатър и тя жената любезно ни го почисти и ни смени кончето и ми обясни да го стягам, ама тя като се мята насам натам и то се разхлабва.Кога падат тези пъпчета, че направо незнам.

# 631
 Ема, нашето пъпче падна на 8-мия ден. Почиствай със спирт и няма да има проблем.
 Да се оплача. Днес баба ми загина в автомобилна катастрофа. Беше на гости на роднини и щеше да дойде да види бебка за пръв път- така и не я видя. Бебка я оставих на майка ми, а аз търчах из градовете за актове и чудесии. Мислех да отида утре на погребението, което е на около 50км. и да оставя бебка на татко й да я гледа, но майка и останалите роднини ми казват да не ходя. Много ми е гадно, че няма да отида и не се сбогувах с нея.
 Откакто сме с новите капки за колики, нямаме колики. В момента чакам бебка да се събуди и да я нахраня.  Не ме свърта изобщо. Ходихте ли или смятате ли да ходите на чиста молитва?

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 00:55 от Веселото

# 632
  • Gone with the wind
Веселото, моите съболезнования  Hug

# 633
  • София
Веселото, съжалявам за загубата ти

# 634
  • София
Веселото, моите съболезнования Cry
Не виждам защо да не отидеш да я изпратиш, ако искаш.

Ема, нищо страшно няма, по-спокойно Hug  И на Яна пъпчето кървеше по малко и ми се струваше изпъкнало.  На контролния неонатоложката каза, че не е проблем кървенето, а за изпъкналост било рано да се говори преди 1 месец.  Тя лекичко го дръпна и то падна, беше на 16-ия ден.  Малко е неприятно, но стягай редовно и на всяка смяна на памперса подсушавай със спирт и ще падне. Hug

Миминка, отпусни се и започни да кърмиш навън, ще видиш колко по-спокойно ще стане ежедневието ти Wink Всички си кърмят, вече според мен никой не се впечатлява Laughing

# 635
Веселото, моите съболезнования за загубата ти Hug
Ема, споко, от нашия пъп беше текло нещо като се прибрахме от болницата, но се почиствахме съсъ спирт и пъдрата за пъпчето и падна на 7 ден от раждането, иначе и нашия сме го оаквали  Joy

# 636
Веселото, съболезнования.

Ема и нашето пъпче кървеше, спирт и пудра за пъпче и падна на втората седмица, сега обаче ми се вижда изпъкнало а доки като го гледа нищо не каза  ooooh!. Ако остане така ще ме е яд много на мен си  #Cussing out. Дали ще е късно следващия месец да го поправят, че утре заминаваме при майка ми и там няма кой да го погледне  ooooh!. Даниел цяла нощ ме държа будна - плааач, плач. Тези колики ще ме довършат и сега дори проплаква докато спи и не мога да се отпусна. Взех Абоколикен, но не мога да кажа, че имат ефект засега. Как може да издържам цяла нощ на дискотека преди, а сега да кръстосвам поглед  Laughing...

# 637
Благодаря, ви момичета.Такава паника ме обзе с този пъп, че се чудя аз и си гледах двете деца или друг  #CrazyВсичко сякаш ми е за първи път.

Веселото съжалявам за загубата ти.Моята баба също почина когато се роди синът ми и мен не ми дадоха да отида беше ми гадно, но пък си спестих негативните емоции.Помни я с най доброто и гледай напред - живота продължава.В крайна сметка нищо не можеш да промениш.

# 638
Следващата тема е готова. Гласувайте за заглавие!

# 639
  • До морето :)
Веселото, съболезнования за баба ти. Ако искаш - иди.  Hug

# 640
Веселото, съболезнования  Hug

Ние бяхме уикенда до Хасково и баткото прояви желание да остане малко на гости на баба си, та сега съм само с бебе. По този случай съм съвсем дезорганизирана и съвсем никаква не я свършвам, а малкият само в ръцете ми виси...

# 641
  • Пловдив
Веселото, съжалявам за загубата ти.  Sad Ако чувстваш, че трябва да идеш, по-добре иди да се сбогуваш с нея.
ema 2013, и аз съм така с третото. Уж съм уверена, ама за пъпа и аз бях шаш и паника. Добре, че падна в родилния дом. Обаче после като взе да кърви чат-пат и паника да видиш. Почистване със спирт поне 3 пъти на ден и това е. Като падне пак. А като падне, вътре в пъпчето хубаво да капне чак спирт ми каза детската сестра.

# 642
 Благодаря ви момичета! В крайна сметка реших да не ходя.
 Гласувах за заглавие.

# 643
Да дам отчет и аз че отдавна не съм се включвала.

Днес правим месечинка - много бързо мина времето хем денонощието ми е само 4 часа сън  Crazy
Коликите не ни подминаха, а толкова се надявах този път да няма. От няколко дни се гърчи неистово.

За съжаление бебо прилича почти изцяло на кака си като бебе - изобщо не спи, освен когато суче  Crazy Махна ли гърдата настава дива истерия. Буден ли е - реве, иска само да го нося в точно определена поза и да се разхождам с него на рамо. Все се чудя на тези бебета дето като са будни седят и си гледат. Моите като са будни реват  ooooh! И изобщо не спи нощем.

Имам напредък обаче със слинга - най-накрая се научих да го слагам. Разбира се принцът и там се бунтува, щото му ограничава действията, та всеки път като го сложа половин час се увещаваме с песни и танци да остане вътре. Накрая му писва и заспива  Mr. Green Обаче тогава пък аз няма как да спя.

И за да не стане съвсем негативен поста - въпреки постоянното носене на ръце, сученето по часове само и само да дреме на гърдата и ужасното недоспиване сега ми е в пъти по лесно да го гледам в сравнение с каката като бебе. Предполагам просто настройката ми е различна.
И ми е много лесен за гледане за разлика от каката на повече от 3г., с която всяко нещо е безкрайни преговори... Поне сега имам оправдание да я тикна на баща ѝ да се гледат  Mr. Green

# 644
Нашия метод за успокоение е на ръце под бръмчащия абсорбатор Simple Smile)) Слуша и се успива.

На чиста молитва ходихме с беба и таткото на 40я ден. Обясниха ни, че ако преди това не е рязана питка за здраве трябва да се носи, иначе нищо друго. Ние не носихме, защото беше прерязана преди това. Там си хванах бебето и една свещ ми подаде дядо поп и ни прочете молитва, след това дадох бебето на таткото и ме помаза и това беше. Малката си беше кротичка и будна, всичко да види. На погачата проспа всичко, за разлика от тогава и по - добре Simple Smile))))

Да питам някой дали пребори сополите и как се справихте? Аз продължавам да дърпам с два вида аспиратори , ту с устата, ту с прахосмукачката, но продължава да се запушва. Пускам и доста физ.разтвор.

Пъпчето ни имаше секреция , като си бяхме вкъщи, но за два-три дни падна. На нас док ни каза ако трябва и на всяка смяна на памперса да се почиства със спирт, ако не е сухо и да се пристяга. Още като дойде вкъщи на изписването ми показа как да го правя - с доста обилно напоен памук се потупва отвсякъде, за да влезе хубаво спиртче навътре.

Общи условия

Активация на акаунт