Сарком на Капоши - моля, помогнете!

• 2 612
  • 2
  •   1
Отговори
Привет на всички! Имам следния голям проблем - брат ми е диагнозтициран със Сарком на Капоши. Това е раково кожно заболяване, което в много от случаите се появява при болни от СПИН. Брат ми обаче няма СПИН, но въпреки това заболяването се развива, излизат лилави петна по цялото тяло, чувства се все по-отпаднал и казва, че някак "вътрешно гори", но няма температура... Лекарите за момента не предприемат нищо, защото нямало вътрешни поражения за момента, но виждам, че брат ми е все по-отчаян и притеснен. Освен това информацията за това заболяване и адекватното му лечение е оскъдна...
Затова моля, ако някой се е срещал с този проблем и може да даде съвет за адекватно лечение, нека да пише, защото вече ще октачам Sad

Благодаря Ви предварително!!!

# 1
  • София
Това е много сериозна диагноза,намерете добри специалисти,професор,доцент...който да направи преглед,без да казвате,какво са ви казали предишните лекари.
Аз съм ходил и съм чувал добри мнения за Др Мариана Мандаджиева работеща във ВМА

# 2
Благодаря Ви много! Дали има и някой друг, който се е срещал с това рядко заболяване, за да сподели положителен опит.

Общи условия

Активация на акаунт