БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 760
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро, момичета! Много красоти, много хубави етапи, видях, че и на Албенчето майка й е ушила нещо наистина прекрасно. Браво!   bouquet
donsita, тъкмо сега като си подредила шкафа и ти се виждат малко нещата, и да си вземеш нещо, няма да си мислиш толкова, че само трупаш.  Wink
delfin4e, да се оправяш бързо, а с лявата си мисля, че няма да ти е трудно да се научиш да шиеш. Щом е за това зарибяващо хоби.  Grinning
Да не са само приказки и като стана дума за Делфинчето, да покажа вече готовото ми Жабче, което тя ми подари като се видяхме. Уших го още в петък, но ни предстоеше пътуване и покрай стоте задачки, които ме чакаха, не успях да го сглобя. Вчера, след като оправих багажите, това беше първата ми работа.

Направих го на магнитче и сега си стои на хладилника и предизвиква само добро настроение!
Да не забравя! За Дидолинка:
Скрит текст:
Площадката е зад пазара, пред читалището. Драсни на ЛС един телефон и ще се доразберем.  Simple Smile

# 406
Teди , относно Слънчогледите, опитай както спомена Елетонбон, отзад на гоблена с игла и конец да събереш срещуположните бодове. Не съм сигурна за резултата, но опитай. Сигурна съм обаче, че този начин когато го правиш по време на самото шиене дава отличен резултат.
http://olenka63.snimka.bg/tapestries/goblen.704038.31673816
Аз не шия по листове, но има гоблени като този който съм показала Златна Прага със сгради и се получава това както при шиене на лист по лист. Затова като шия съседен цвят не се връщам веднага, а от опаковата страна промуша иглата с конеца през последния бод на съседния цвят и тогава я мушвам на място да правя новия ред. Не знам дали обясних добре,  и на снимките не е много ясно, но поне се вижда че не стои като срязано.

# 407
Делфинче, дано не те боли много натъртеното.....пък опитай с лявата ръка. Може и по-бавничко да става, но пък си е разтуха Wink
Мис Емералд, много сладко жабче Heart Eyes
Забравих и на Албенка майката да поздравя   bouquet гоблена е много красив Peace, престилчицата също.
Албенка, не ми се отварят коледните схемички, дето ги пусна сега Thinking

И аз не срещам разбиране за хобито си от мама. Няма да забравя когато ших черната пума ( естествено вечер) има малко и с черен конец да се шие. И седя аз на масата и пухтя: "Оф, т'ва пък не стига че е на черна панама, ами и с черен конец. Нищо не виждам" И майка ми отговаря: "Ами смени го с друг цвят бе, що се мъчиш" И аз така #Crazy ooooh! Joy
А когато шия през уикендите ми казва: "Стига си шила, толкова работа имаш. Вземи свърши това и това, и това....Седнала да шие" ooooh!

# 408
  • Троян
didida специално за теб  
И специални Благодарност от Мама към всички ви,за милите думи   bouquet Направо се възгордя  Simple Smile

# 409
Албенка, благодаря  bouquet

# 410
ИнаТ, благодаря много
Албенка, нещо не мога да ги отворя на голямо Sad
didida и моята майка така - стига съм боцкала, да взема да поошетам малко  Grinning ама как да й кажа, че сега й шия подаръка за именния ден

# 411
  • sf

Да не забравя! За Дидолинка:
Скрит текст:
Площадката е зад пазара, пред читалището. Драсни на ЛС един телефон и ще се доразберем.  Simple Smile
Не съм Дидолинка, ама съм мара подробната  Joy та за коя площадка, в кой квартал , щото Дидолинка ми е съседка, та ако е нейния, значи е и почти моя  Mr. Green

А за шиенето на ММ имах впредвид като си кърпи скъпоценната раница ,че шие с лявата, той си е левичар де  Joy

уф, заваля, дали да не си отложа работата за утре  Joy пък свеки е сготвила, може да побоцкам  Mr. Green

# 412
  • Пловдив
Пак красоти показвате,   bouquet Аз се поразмотавам с извинението, че подготвям робин и друго не хващам........

На тема лява ръка - едната ми дъщеря е левичарка и опитвайки се да и покажа как се бродира, ужас - много трудно ми се видя ......

Донси, ако няма какво да правиш - имам 2 огромни шкафа с комплекти и гобленарски неща за подреждане............  Joy Joy Joy Joy

# 413
  • Rotterdam
Здравейте,момичета Hug
не съм писала отдавна само Ви четях и възхищавах на творенията тъй като се наложи да се преместя
в нова квартира,да се ремонтира естествено,да започна да ходя на училище за езика и т.н няма да продължавам  Simple Smile
Не съм довършила нищо започнато -нито готвачи ,есента на Лука,Арабката на Ланарте(която не е оригинал купих я от Малкия Цум в София преди две години на фирма Андромеда и смея да твърдя че не ми харесва как се получава и го оставих да "отлежава")
Моята мама е харесала в нета едни мотиви.Може и да са творение на някоя от Вас не знам.
Как се казват за да мога да ги търся или вие ми помогнете да ги намеря.
http://i-fotki.info/15/b4aacc0f18ad00e4590e7f56b3f2c9ae529cbc163366013.jpg.html

# 414
  • София / Баня
Ferhi
Това в средата е от серията с червената кола - имам ги на стената и много си ги харесвам, но другите две ме заинтригуваха. Дано някой ги познае.

# 415
  • Rotterdam
diana_at-преди време четох по форуми за робините,но явно не съм дочела Embarassed
Какво става в края на с робина къде остава?

# 416
  • sf
Ами всъщност всеки участник си има собствен робин, който се пуска последователно на другите участници и накрая всеки си има ушит готов робин на тема, избрана от него  Mr. Green

# 417
  • Rotterdam
Ами всъщност всеки участник си има собствен робин, който се пуска последователно на другите участници и накрая всеки си има ушит готов робин на тема, избрана от него  Mr. Green

Оооо,сега разбрах ясно  Hug

# 418
  • Плевен

Ferhi - само тези ли искаш , защото са цели серии.Имам им схемите  Peace

Навън застудя ,време е за коледни схемки май !?GrinningВключвам се и аз с тези красавици newsm10

# 419
На Коледна вълна ли сме вече?  А Коледна игра искате ли?  Хайде да обсъдим този въпрос -предложения, идеи. Аз лично съм навита, но ми се ще да си спазваме регламента с финансовата част. Имам една идея по този повод, но ще я напиша довечера. Нека обсъдим различни варианти и да си изберем.

Общи условия

Активация на акаунт