БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 710
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
  • с.Николово, обл. Русе
Джемма гобленчето е на Пермин 34-2262 Christmas train

# 586
  • Стара Загора
Реа, , чуден е станал, много приятно настроение носи!

Сетих се да ви питам нещо и сигурна съм, ще ви разсмея с невежеството, ама човек се учи докато е жив - та чудом се чудя КАКВО Е ПЕРМИН?

И аз скоро разбрах и ще ти споделя  Hug
http://www.permin.co.uk/

Фирма е, като ДИМ Simple Smile

Ясно, благодаря! Чета, че пишете за пермини, перминчета, а когато реших да избоцкам тези Дадовци Коледовци и си и принтирах схемата - видях, че и на нея пише пермин - и не се стърпях да питам какво е това. Мислех, че е наименование на тип гоблен, но че е име на фирма, признавам си - не ми хрумна...

# 587
  • Казанлък
Това свърших днес, къпано и леко изгладено и ще бъде скоро рамкирано.нещо долната част ми "тежи ' на окото ,но нейсе, не ми се пори и наново Rolling Eyes

http://prikachi.com/images/423/6636423Z.jpg
Видях чудесно колело,браво,но дойде есента и с нея първите бодчета на Левроната есен, дано да не се удавя там help help

# 588
  • Балчик
Джемма гобленчето е на Пермин 34-2262 Christmas train

Да, знам на кого е, благодаря. Просто търся схемата. Hug

# 589
  • София
Здравейте момичета страхотни сте .
Реа кога успя  Hug Hug Hug страхотна си , много хубав е станал  Hug Hug Hug
много се радвам че ти е харесал .  bouquet

# 590
  • Казанлък
 Embarassed

# 591
Благодаря Ви, момичета  Hug Hug Hug За първи път шия толкова леко и с желание  Heart Eyes
Днес го дадох да ми го рамкират, в петък ще си го взема и пак ще го покажа Peace

Наде, не се чуди - спретнала съм всичко и скоро ще ти пратя нЯщУ Mr. Green

# 592

Жанка , всичко , което шиеш , е прекрасно   bouquet
Тази ваза с китчиците много хубава е станала.

# 593
На фона на вашите красиви гоблени, аз ще се изпъча с две книгоразделителчета hahaha
Отпред, отзад и оформени/ламинирани.
Скрит текст:

# 594
  • Троян
Диди много са красиви Hug а картончетата ти ли си ги изряза?

# 595
Благодаря Албенка Hug. Да, аз ги рязах. Синьото е картон. Бях го взела за паспарту на пингвинчетата, които ших за детската градина. Сега си вкарвам в употреба остатъка Laughing, а бялото е обикновен лист хартия, изрязан с къдравата ножичка, която ми подари Дуданка за РД  bouquet

# 596
  • Rotterdam
Диди   bouquet много са красиви

# 597
zori_man, кутията ти е пълна с писма Simple Smile Затова тук си поствам молбата - можеш ли да пуснеш схемите на дедовците коледи Simple Smile)

Много красиви неща видях - колелета, едни много хубави пеперуди на Полина (БРАВО), книгоразделители и още и още..   bouquet  bouquet

# 598
Didida, невероятно сладки са!

# 599
  • София
Мили дами, които бродирате с ДМЦ, по вътрешнофирмените канали ме информираха, че от 1.11. Цената на едро на ДМЦ ще скочи осезаемо,съответно и цената на дребно ще се промени. Просто за инфо на който планира някакви покупки . Успешен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт