БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 673
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Zori - тези дядковци са много сладки виждала съм ги и миналата Коледа  Peace
Бяло цвете - страхотно е зайчето - много ми харесват тия картички с нариувано паспарту, правих една такава с един мишок и се опитах аз да го нарисувам - невероятно удоволствие беше. Ако имаш още някое такова дори и само като моделче ще се радвам да покажеш   bouquet

# 616
Аз не съм хващала игла сигурно повече от месец  Embarassed, обаче днес си купих една кутия в която смятам да си прибирам гобленарските принадлежности и идвам да се похваля. Радвам й се много защото е за 6 лв от магазин за левче, и мисля че си струва Simple Smile

единствения й недостатък е, че дъната са много меки, но е така защото са с цип и като се разтворят и кутията се сгъва на един правоъгълник Laughing. Но ще ги подсиля с парче картон или нещо друго Simple Smile

didida книгоразделителите са супер сладки  Simple Smile

# 617
Делфинче, днес в "Аксиома" видях подобни картички:

Имаше и от тези комплекти с играчки на пластмасова панама - едни сърчица и още едни снежковци. Децата много се впечатлиха Simple Smile Някой, ако иска да си начешем крастата, да си купим комплект и да го поделим Simple Smile

Скрит текст:

# 618
mibobo, да ти е честита новата придобивка!  Grinning
... специално на този някак му липсва въздух......не знам...рамката сякаш го задушава.....
..................Подкрепям. И нещо закрива ли задната гума на колелото, има ли я, няма ли я, или аз търся "под вола теле". Laughing
Благодаря ви за хубавите думи!
Делфинче, мога да покажа (отново) единствено фарчето, с което това лято много хора се сдобиха:

Също много ми харесват подобни картички иначе!
А на мен пък ще ми бъде приятно да те видя в списъка за участие в Коледната томбола! ...  Hug
Скрит текст:
Макар че, може би не съм най-идеалният пример за подражание по отношение откликването на подобни покани. Blush Ама да си кажа каквото ми е отвътре.  Blush

# 619
Хей, Бяло Цвете, аз съм от тези, които това лято се сдобиха с това фарче и даже съм го започнала. Надявам се до няколко дни да е готово. Обаче и аз съм се замислила за подобна рамка дали няма да е по добре. Ще мисля...
ИнаТ, тези картички са много симпатични обаче цената им...

# 620
  • Юпитер- Сатурн
Искам да споделя нещо   с вас. На скоро го открих. Това търсачка на най - популярните публикации в livenet.ru на схеми. Всеки ден се обновява с новите. От време на време има страхотни попадения.

# 621
  • До сърцето...
Коригирам си поста ...

Азарея, линкчето е супер!

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 15:35 от Radika

# 622
Азарея, много благодаря за линкът   bouquet  аз доста често тършувам из liveinternet и много рядко имам хубави попадени.
Да ви се похваля нещо - най- после Дядо Коледа дойде при мен и честно казано нямам търпение да го почвам
Скрит текст:
Пепен,
Скрит текст:
снощи те сънувах, макар че не се познаваме лично - отидох на гости на приятелка и какво да видя там - теб и още две жени от тв сериали(така е като бродирам и гледам филми), седнали сте на леглото и си бродирате, тъкмо да се присъединя и ..алармата звънна.

# 623
Азарея, Hug  благодаря за линка. Ще има да ровя.......... Crazy направо ще си саботирам работния ден Joy........пък и не само днес.
mibobo, честита придобивка. Много полезна покупка  Wink
Хриси, и аз сънувам от време на време гобленарски небивалици Laughing

# 624
Didida, много изящни са ти книгоразделителите!

Има и още, но са скрити  Wink Wink Wink

# 625
Аз да се оплача, че днес отидох да си ламинирам книгоразделители и почнахме с един, който съм прежалила. Е, той стана добре, но другите два... едни гънки се получиха, едни въздушни мехурчета... Чудя се дали ще мога с ютията да пооправя щетите. Не знам вие къде ламинирате и дали има някакъв специален трик, за да се получават добре. Аз ходих в копирен център, където извършват какви ли не услуги. Момичето ли не беше в час, не знам. Но много ме е яд!

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 16:32 от ИнаТ

# 626
  • Димитровград
Аз да се оплача, чв днес отидох да си ламинирам книгоразделители и почнахме с един, който съм прежалила. Е, той стана добре, но другите два... едни гънки се получиха, едни въздушни мехурчета... Чудя се дали ще мога с ютията да пооправя щетите. Не знам вие къде ламинирате и дали има някакъв специален трик, за да се получават добре. Аз ходих в копирен център, където извършват какви ли не услуги. Момичето ли не беше в час, не знам. Но много ме е яд!
Аз се пробвах два пъти на различни места и двата пъти ми набраха разделителите и после не ставаха за нищо.На едното място дори се наложи да разглобят цялата машина,за да го извадят.Трети път пробвах в къщи с ютията,но не можа да се залепи както трябва и останаха много мехурчета с въздух.И трите книгоразделителя ги хвърлих и реших,че за този живот съм приключила с ламинирането.Как на другите им се получават толкова гладки и  перфектни,направо не знам.

# 627
Как на другите им се получават толкова гладки и  перфектни,направо не знам.

Ами нека споделят  Peace

# 628
Аз съм ламинирала около 10, но само в нас. Със съвсем елементарен ламинатор сме. Оставям го да загрее хубаво и пускам книгоразделителя. После повтаряме процедурата като го пуснаме но от срещуположната страна. Установих че когато са два пласта панама остава въздух отстрани. Ако е панама и лист стават добре.
Eто такъв е моя
Скрит текст:
Eто и част от книгоразделителите
http://media.snimka.bg/s1/2326/030895914-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/1615/029474634.jpg?r=0

# 629
Дидида вчера показа едни страхотни книгоразделители. Но тя днес е заета да се рови в линка, който Азарея пусна... Предполагам че ако й остане малко свободно работно време, ще се включи да сподели опит. Аз съм правила само един, но го ших на панамена лента и не съм го ламинирала. Старах се да му докарам добро гръбче.

Общи условия

Активация на акаунт