БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 675
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • в една мансарда точно под звездите ..........
didida получили са се много оригинални! Да си кажа честно бях с малко резерви към тези ножички, но виждам, че се получава страхотно.
 Peace

# 601
Polina, прекрасен е гобленът ти! Поздравления!   bouquet  bouquet  bouquet
Didida, разкошни книгоразделители!   bouquet  bouquet  bouquet
Всичко ми харесва, дами!  Hug
Аз правя разни Коледни неща, че ноември месец ми се очертава много зает и не съм сигурна дали ще успея с всичко.

Другите ще запазя в тайна за известно време.  Whistling
Дж-тоHug !

# 602
Благодаря ви момичета Hug. Много приятно ми стана Mr. Green Blush
Дуданче, пробвах се да отрежа панамата, ама не става, поне аз не успях да го направя като хората Rolling Eyes. За хартия обаче са идеални Peace
Бяло цвете голям сладур е това зайче  Grinning. Много ефектни стават тези гобленчета с цветните паспартута, които допълват/продължават бродерията.
Приши ми се нещо коледно вечееее Crazy. Ще си потърся някое мини в архива да си потуша мерака Mr. Green.

Иначе започнах това. Ама кога ще стане.... Rolling Eyesс тези наближаващи празници......ще го разпознаете ли? Sunglasses

# 603

Бистрото  Grinning

# 604
След предположението на Ина, веднага се разтършувах Simple Smile

Вижте на какво попаднах http://gallery.ru/watch?ph=bf2k-dmXtg

# 605
  • sf
Аз зазимих тигъра и започвам минита за Коледа. Само да взема заплата и си поръчвам стиропорени  топки и камбанки, искам тази година да си украся елхата само с такива  Mr. Green

# 606
Кратко напомняне, че все още записвам за коледната игра  Rolling Eyes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741239.0
И една молба, ще я пусна и там: моля, всички, които НЕ са участвали в играта за Рожден ден да ми изпратят адресите си на лично съобщение. Мама ще ми даде списъка от другата игра.

# 607

Laughing да Ина,  бистрото е  Peace

celuFka, сякаш не му отива такава рамка  Tired

# 608
Е, чак пък да не му отива.. Simple Smile) Рамката е като продължение на гоблена. Ама предполагам е някаква индивидуална поръчка.. не знам, разсъждавам  Whistling

# 609
  • София
Рисувана е от художник, но на самата девойка грам не й харесва крайният резултат, затова го продава. На мен пък много ми хареса Peace

# 610
 Бяло Цвете този заек е много сладък Hug

# 611
Чела съм, че рускините дават на художници така да изрисуват "продължението" на гоблена в рамката. Виждала съм и други гоблени продължаващи в рамката из руските сайтове и форуми (повечето ми харесват), но специално на този някак му липсва въздух......не знам...рамката сякаш го задушава..... Rolling Eyes не ми харесва. Иначе самият рисунък е перфектен.

# 612
Чела съм, че рускините дават на художници така да изрисуват "продължението" на гоблена в рамката. Виждала съм и други гоблени продължаващи в рамката из руските сайтове и форуми (повечето ми харесват), но специално на този някак му липсва въздух......не знам...рамката сякаш го задушава..... Rolling Eyes не ми харесва. Иначе самият рисунък е перфектен.

Тук малко интересни оформления http://gallery.ru/watch?a=7HH-enxg#feature=mainlist

# 613
  • Балчик
Аз харесвам рисуваните рамки, но тази специално не ми хареса.

# 614
  • Стара Загора
ЦелуФка, дори и не бях забелязала, че ми е препълнена пощата - ето ги коледчетата

Ето да видиш и как стана първото, на което преди малко доизбоцках контура

Общи условия

Активация на акаунт