БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 734
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
  • sf
albenapd  Hug
аз им викам жълти слуги  Joy сега си търся някой да ми оплете такава шапка, луда работа  hahaha
и да си похваля голямото гардже/с лилавото яке/, стана трета днес на крос-кънтри 2км, с по-големи от нея момичета с 2-3 години
Скрит текст:

# 481
  • Плевен

zori_manPeace

http://pepen.gallery.ru/watch?a=SjK-kY3Q  - парола  pepen

виж дали ще ти допадне.Струва ми се че така разделена може и на А4 да се вижда добре.

# 482
  • Стара Загора
PEPEN, много благодаря!!!!!  newsm51 НЕВЕРОЯТНА СИ!!!! Вече са  сортирани в папчица в компютъра, ще ги прехвърля и на флашката и .... ще действам поред нататък. Заради глупостта си, този уикенд останах без ръкоделие!

# 483
PEPEN, много благодаря!!!!!  newsm51 НЕВЕРОЯТНА СИ!!!! Вече са  сортирани в папчица в компютъра, ще ги прехвърля и на флашката и .... ще действам поред нататък. Заради глупостта си, този уикенд останах без ръкоделие!
Зори, много си ми далеч, иначе щях да ти дам някой от моите запаси- хем на мен щеше да помогнеш, хем и ти щеше да имаш занимание за уикенда...

# 484
Попаднах преди малко на това Някой разполага ли със схемата?

# 485
  • Троян
Ето схемичката,взех я от линка даден от Делфинчето
Скрит текст:

# 486
Мерси, веднага си я дръпнах  bouquet

# 487
  • Бургас
pavlina&mima ето тук http://dox.abv.bg/wfs/AbvWfs.html  Peace Момичета отново много красоти сте сътворили. Утре и аз ще се запиша с нещо мъничко

# 488
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Тези жълтите се казват МИНИОНИ/МИНьОНИ/ МИНьОРИ - чувала съм ги и в трите варианта.
Албена, изпревари ме  Hug
И аз гледах шапките - супер са  Mr. Green
А аз днес хойках насам -натам    travel

# 489
  • Стара Загора

Зори, много си ми далеч, иначе щях да ти дам някой от моите запаси- хем на мен щеше да помогнеш, хем и ти щеше да имаш занимание за уикенда...
[/quote]

Роси, знаеш ли, че създалата се ситуация ме накар да се замисля, че повечето от вас споделят, че винаги си имат запаси, а аз никога нямам. Купувам или комплектовам нещо, шия само него и към края му се замислям за следващото. Обикновено луфтовее нямам, но този път - издънка! Втората Венеция не е дошла, Пианистът от Галерия бродерия ме притеснява, защото е с гобленов бод, а нещо не ми се връща на тази техника. Та реших, че Прага ще започвам, но уви! Благодарение на Пепен, обаче, скоро ще показвам етапи.

# 490
  • София
Пианистът от Галерия бродерия ме притеснява, защото е с гобленов бод, а нещо не ми се връща на тази техника. Та реших, че Прага ще започвам, но уви! Благодарение на Пепен, обаче, скоро ще показвам етапи.

Зори, кой пианист?

# 491
МОМИЧЕТА, ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ ОРГАНИЗИРА КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР.

Ако някой от вас желае да помогне за събирането на средства оставям тук линк към темата

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741020.0

# 492
  • Стара Загора
Пианистът от Галерия бродерия ме притеснява, защото е с гобленов бод, а нещо не ми се връща на тази техника. Та реших, че Прага ще започвам, но уви! Благодарение на Пепен, обаче, скоро ще показвам етапи.

Зори, кой пианист?

Ето този го има в последния брой - 1:1 и нещо цветовете, поне на снимката в списанието, нещо ми сивеят.

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 21:53 от zori_man

# 493
  • София

Зори, кой пианист?
Ето този го има в последния брой - 1:1 и нещо цветовете, поне на снимката в списанието нещо ми сивеят.

А защо не го шиеш по оригиналната схема на РТО? Така че избегнеш гобленовия бод  Simple Smile

# 494
  • Стара Загора
Деси, нещо ме стресира ключът на схемата, без да съм се задълбочавала кой знае колко много в разгадаването му. Затова реших първо да изчакам да видя що за схема на този гоблен има списанието, понеже в предния брой го видях на задната корица като предстоящ.  Като му дойде времето, обаче, ще го шия с кръстче по оригиналната схема.

Общи условия

Активация на акаунт