БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 667
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
 Joy Роси......добре ме подреди  Joy
Аз давам мойте да ги ламинират в един копирен център. Момичето ги пуска 3-4 пъти през ламинатора. Това, което разбрах там е, че настройват ламинатора на "дебел картон". Изчакват повечко време да загрее. Още първият път като го пуснат и е добре - в най-лошия случай има 1-2 мехурчета по края (след края на панамата, там където е слепено само найлонче с найлонче). Обаче после като го пуснат още 1-2 пъти и се оправя.
Бях пробвала вкъщи аз сама с ютия, но не се справям добре - аз ви бях питала дори и следвах точно обясненията, но не се получи Confused. Навиват ми се като свински опашки и остават мехурчета Rolling Eyes
Но тава е, което чувам от момичетата в копирния център  -  по-бавно загряване на ламинатора и настройка като за дебел картон.
ИнаТ-че, направи ми впечатление, че ги пускат със затворената къса страна напред - т.е първо тя минава и после постепенно влиза целия. Може би по този начин първо се ламинира затворената част, като постепенно изтласква въздуха от останалите 3 отворени страни. Дали ме разбра?

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 17:25 от didida

# 631
О, и моите така ги пуснаха, после повториха и потретиха... Но или найлончетата са твърде тънки, или късметът на Марко Тотев пак проработи  hahaha
Ето така изглеждат два от орезилените ми книгоразделители:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 08:42 от ИнаТ

# 632
# 633
ИнаТ, не съм опитвала да отварям ланинирано, но опитай и ги дай наново. Може пък да ги направят по-добре втория път (ако случиш на друго момиче)

# 634
Идвам да ви пусна една препратка с много дребоси  Simple Smile. Аз уж често се ровя в осинката, но до сега не съм я отваряла тази тема със схеми от френски сайт, страхотни неща има кой каквото се сети всякакви тематики  - за различни професии, морска, цветя, животни, за кухня и т.н. Аз в случая ги намерих като рових за коледни и новогодишни дребоси ето тук http://club.osinka.ru/topic-87686?&start=225

# 635
ИнаТ, не съм опитвала да отварям ланинирано, но опитай и ги дай наново. Може пък да ги направят по-добре втория път (ако случиш на друго момиче)

Аз съм опитвала, не става. Първия път, когато ми заседна книгоразделителя в ламинатора, беше залепен наполовина. Опитах да отстраня найлончето, но няма как да стане, без да се развали бродерията, тъй като е залепнало за конците .

# 636
  • София
Добре де, ИнаТ, ти нали с ютията си ламинираше, сега защо реши да се занимаваш с ламинатори?
Аз по твой съвет си карам с ютията. Единия път, бях забравила да сложа картонче отзад, обаче се сетих на време и дори успях да го разлепя ( е найлончето се наложи да го изхвърля) , но бродерията се запази.
Поне пооправиха ли се с ютията?

# 637
  • Пловдив
miboboхаресах си доста неща/например на 16стр. холния интериор,на 17стр. лятната тераса.../,но защо не се виждат схеми или аз не се справям както трябва.

# 638
miboboхаресах си доста неща/например на 16стр. холния интериор,на 17стр. лятната тераса.../,но защо не се виждат схеми или аз не се справям както трябва.

ами на някои схеми файловете вече ги няма и за харесах някои които ги няма, погледнах сега холния интериор я няма, но лятната тераса ако е това е там файла отдолу в края на поста е препратката.

# 639
Добре де, ИнаТ, ти нали с ютията си ламинираше, сега защо реши да се занимаваш с ламинатори?
Аз по твой съвет си карам с ютията. Единия път, бях забравила да сложа картонче отзад, обаче се сетих на време и дори успях да го разлепя ( е найлончето се наложи да го изхвърля) , но бродерията се запази.
Поне пооправиха ли се с ютията?

Уж за по-гладко, нали е професионално... Не става с ютията този път, тези найлончета са много по-тънки от първите, с които ламинирах. Направо ще се отйажа от книгоразделителите на този етап.

# 640
  • София
Пфууу, че и найлончетата ли имат разновидности ooooh!
Аз съм си взела една кутия от лидл, формат А5, скоро няма да ми трябват нови. Ако искаш да ти услужа с няколко?

# 641
Благодаря ти, късно е вече! Каквото стана - стана Simple Smile

# 642
Момичета трябват ми някакви забавни Коледни пожелания, да са кратки и да не са тривиалните.

Някой да има нещо такова?  Rolling Eyes

# 643
  • Плевен
Момичета трябват ми някакви забавни Коледни пожелания, да са кратки и да не са тривиалните.

Някой да има нещо такова?  Rolling Eyes

Simple Smile За да не са травиални ,трябва сама да се понапънаш .Иначе виж ето тук

http://pojelaniq-bg.net/citati-misli-frazi-za-nova-godina.html

Влизам с една молба PraynigПодариха ми започнат гоблен на Дименшън,но объркан.Аз обаче събрах търпение и го развалих , но се чудя дали ще ми стигнат конците  Thinking

За това се обръщам към някоя от вас с добро сърце и милостиво, която е шила този гоблен и вече няма да и трябват останките , ами да ми отслужи с тях  Blush

Гоблена е този

Благодаря на всеки който се отзове на молбата ми!  bouquet

Не че веднага ще го почна , но да се застраховам Mr. GreenИ аз като Росито си шия фарчето подарено ми за РД от нея, имам да довършвам котарака-Джаспър, пеперудите "Романтика".....,да не продължавам че няма да ми стигне страницата  Grinning

А на този

Който търсеше Gi,открих оригиналната схема на Вилер PeaceАко някой я иска да се обади че я трия , а доста трудно я открих.Схемите на Вилер се крият под № newsm78

# 644
  • Балчик
Пепи, напиши номерата на конците, каквото имам, ще ти пратя. Този точно не  съм шила.

Да покажа началото на моя първи Риолис. Наистина се оказа много приятно шиенето му, но за съжаление цяла седмица не ми остана време за него.

Общи условия

Активация на акаунт