БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 114

• 55 622
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
ами да,всъщност последните снимки са първите ми гоблени,докато се намери кой да ми обясни  как да ги шия ги шиех на квадрати  Grinning

# 676
  • sf
лудо влюбена, представи се с 2-3 думи, няма нужда от егн и имена  Joy

# 677
казвам се Петя,на 24год,от Кубрат,скоро очаквам второто си детенце и съм си в къщи затова имам много време за шиене....все още

# 678
  • в една мансарда точно под звездите ..........
казвам се Петя,на 24год,от Кубрат,скоро очаквам второто си детенце и съм си в къщи затова имам много време за шиене....все още

Добре дошла  Hug
Гоблените ти са много хубави. Сигурна съм, че покрай нас те ще се увеличат неимоверно много.
  bouquet

# 679

Добре дошла  Hug
Гоблените ти са много хубави. Сигурна съм, че покрай нас те ще се увеличат неимоверно много.
  bouquet
благодаря Simple Smile
сигурна съм че ще се увеличат,дори вече съм си подготвила следващия "Коне на водопой" само трябва да вдявам конците и да започвам  Grinning имам и един "Мостар" започнат но няма да го завърша до пенсията май  Grinning Grinning Grinning нещо големичък ми дойде

# 680
лудо влюбена, добре дошла!  Hug

polinabg, много жив гоблен! Намерих се сред поляната и пеперудките щръкат покрай мен!

Loshana, успех в начинанието! 

Роси, сладурко фарче - тъкмо за спомен от отишлото си лятото Simple Smile.

Реа, рамката е точно за твоя гоблен, така му отива - честит да ти е.

albenapd, голям чаровник  Party

Аз пък открих за пореден път топлата вода - колкото повече шия, толкова по-бързо става. hahaha.

# 681
    Rea,  newsm10smile3525'
'Аз пък открих за пореден път топлата вода - колкото повече шия, толкова по-бързо става. hahaha'
     Joy Joy Joy

# 682
  • Rotterdam
Реа,много красив е станал smile3525

# 683
Благодаря Ви момичета  Hug

Аз днес започнах голям проект, няколко часа комплектовах конци и т.н  smile3544

Скрит текст:

# 684
  • Балчик
Реа, колежката ми го завърши наскоро, невероятно красив е.

лудо влюбена, така е в началото, докато се научи човек. И моят първи има черти при прехода на цвета в небесата, но не е на квадрати и като се опъна, долу-горе се замаскира положението.  Hug

# 685
Джемма, моля те кажи ми за колко време го завърши тя.  Май ще го карам година  Grinning, така свикнах с дребосите, че това ми се вижда мисия невъзможна:))))

# 686
Реа, много хубав е станал, а новото начинание и то е чудно. А с дребосите е така. И аз откакто се зарибих по дребоси, големите ми гоблени отлежават.
Абенка, който има малки деца виж как е в час с анимациите. На мен тези дребчовци, които ти направи напоследък са ми непознати...
Добре дошла на лудо влюбена. При нас няма да ти е скучно, а и на нови неща можем да те научим...
Аз днес цял ден бях заета да досаждам на Виктория с безброй въпроси за ПМ. Сутринта си харесах едно коледно мотивче за другарчето, и нали трябва да е тайна, реших че няма да питам за схема тук, за да не ме разконспирирате и от снимката на готовото нещо се заех да си направя схема. Разчертах си квадратчетана кариран лист и въоръжена с една шепа многоцветни химикалки, започнах да си правя схема. Тъкмо приключих доволна от себе си и се сетих че всъщност имам ПМ и реших че трябва и с ПМ да се пробвам да го направя и започнах едно досаждане по всички възможни начини за връзка с Виктория, за да ми помогне да се оправя с програмата. Тя се опитваше да шие, ама нали не може да ми откаже, ме изтърпя и ми помогна. Надявам се да не съм й попречила...много. Но аз направих две схеми с ПМ по ушити неща, един вид пренабор и съм доволна че се справих с цялата сложнотия. Сега остава и да ушия тези неща...
Hrisi, какво правиш...ти натрупа маса неща, които да чакат ... Албенка е права- гобленовия бод не се шие като полукръстче, особено на панама 22 к. Ако е на Аида не е проблем да е като полукръстче, но 22 к плетката на самата панама е по-различна  и не е подходящо да се шие като полукръстче, защото ще се разкривят бодчетата. Сега имаш доста за шиене, но докато допреш до тези ти обещавам нагледно да ти покажа и да те науча как се шие гобленов бод.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 21:04 от Роси 123 (люска)

# 687
  • Балчик
Реа, година го ши и тя. Peace

# 688
Благодаря Ви момичета  Hug

Аз днес започнах голям проект, няколко часа комплектовах конци и т.н  smile3544

Скрит текст:

това наистина изглежда страхотно,как се казва

# 689
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Албена, мисълта ми беше може ли вместо гобленов бод да си шия полукръстчета. Защото ако няма разлика, да не се мъча да го уча гобленовия бод.

опитай, но според мен няма да стане  Peace поне на мен не ми се получава: конецът се подпъхва под нишкат аи става мазало  Confused

опитай гобленовия бод  - не хапе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт