СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас! - тема № 37

• 41 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Карлово
това лято успях да събера огромен обем ,

остава само девойката да оползотвори усилията
Доста труд е вложен в този файл. Благодаря, че го споделяш.  bouquet

# 451
Я вижте какво открих: http://www.kaminata.net/godishen-test-po-balgarski-ezik-za-6-klas-test-t4190.html

Понеже синът ми ще прави входно по литература, но не върху изучавани произведения, а върху литературни термини, художествени изрази и пр. , търсейки нещо подходящо се натъкнах на този преинтересн тест.

наистина интересен тест, почти не съм срещала подобно изнасяне на   теоретична част
благодаря за линка  newsm10

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 10:31 от vesito70

# 452
Carmela Biscuit  -  с  помоща на тетрадката си от 6 клас. Благодарение на госпожата в училище тя е като алманах - подробна и добре структурирана. Според нея с тези тетрадки тя ги подготвя и за матурите в 12 клас. Само отварят, и преговарят. И аз снощи се зачудих на някои неща, но той надлежно си провери тетрадката и намери там отговорите. Освен това ще отнесе утре теста при госпожата която му води частните уроци и там ще го минат заедно. Това е хубавото на частните уроци - имаш възможност да влияеш върху материала по   който преговарят. Докато в групите работят по матрица, тук  какво ще се учи и кога се решава  от нас. Имат тест - работят за тест, имат нов материал - работят по него. Има нужда от повече уроци - увеличаваме часовете.

# 453
" клони на дърво" - съгласувано определение е ли е?

# 454
  • София
Мисля, че не е. Съгласуваното би трябвало да е "дървесни клони", но никой не казва така.

# 455
Много благодаря за всички тестове и материали.   bouquet Сега остава да ги реши някой...
Седмокласният ентусиазъм при моя син се превърна просто в притеснение за оценките по бел и математика. Само мисли как да се разсее с нещо.

Да се похваля имаме си нов член от семейството. На 20.09 се роди дъщеря ни Кристина.
Тази година ще го тормозя повече, защото ще съм си вкъщи - дано да има ефект. Искаше ми се сам да е достатъчно мотивиран. Приятелите му въобще не са на вълна бъдещи матури и аз пак съм най- лошата майка, че го карам да учи.

В момента по Бел се готви по Литературни анализи на Веди и решават тестове с учителката. Доста скучно и неразбираемо четиво ми се струва, но си мълча.
По математика учат по Коала.

# 456
  • София - Рим и обратно
Аз не успявам да сваля книгата с тестове, споделена от Весито Confused. Не знам защо, уж се сваля, а като тръгна да го отварям ми казва, че този файл не съществува newsm78

Акулска кръв, честита дъщеричка  bouquet. Много здраве и късмет!
Жалко, че приятелите му не са на тази вълна, децата много се влияят от не/амбициите на приятелите си в тази възраст.

# 457
  • София
Акулска стръв, да ти е жива и здрава дъщеричката   bouquet
Покрай бебето седми клас ще мине по-леко, ще си имаш по-важни грижи   ylinfant

# 458
  • дядовата ръкавичка
Акулска стръв, честита дъщеричка  Hug! Да е здраво, весело и спокойно бебе  Grinning

# 459
Акулска стръв, честит нов член на семейството! Да е жива и здрава и много да ви радва!
На нашите входни малко им загубих дирите. Вчера им върнаха тези по биология и физика, направили са още по БЕЛ и БЕЛ - ЗИП, но не помня какво остава и кога ще бъде.

# 460
  • Пловдив
Аз не успявам да сваля книгата с тестове, споделена от Весито Confused. Не знам защо, уж се сваля, а като тръгна да го отварям ми казва, че този файл не съществува newsm78

Като свалиш файла, преди да го отвориш, му смени името. Заглавието е на кирилица /при мен излизат маймунки, а не букви/ и може това да ти прави проблем.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 10:44 от dundi73

# 461
  • Варна
Акулска стръв, честита ти дъщеричка! Да ти е жива и здрава  bouquet!

# 462
Акулска стръв, честита ти рожбичка,  да е здрава и голяма да порасне.

Решаваме тестове, преговаряме и момъка всичко знае, накрая вика- "мамо, не знам как да те удовлетворя вече, за да разбереш, че всичко зная." Laughing

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 10:53 от Annyto_e

# 463
Акулска стръв , честито нов член на семейството.

Желаем много здраве и късмет на цялото семейство.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 18:57 от Sternenstaub

# 464
Акулска стръв, честита дъщеричка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт