СЕДМИ КЛАС не ще уплаши нас! Прас! - тема № 37

• 41 458
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Карлово

Да се похваля имаме си нов член от семейството. На 20.09 се роди дъщеря ни Кристина.

Честита дъщеричка. Много радост да носи на семейството ви. stork-girl

Аз не успявам да сваля книгата с тестове, споделена от Весито Confused. Не знам защо, уж се сваля, а като тръгна да го отварям ми казва, че този файл не съществува newsm78

Вторият коригиран линк нали?
http://dox.abv.bg/files/dw?a=3366a1438b

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 11:21 от chatNoir

# 466
  ylinfant - честита ви радост, Акулска стръв - да е жива, здрава и мнооооооого послушна ( поне през първата година)

# 467
  • София - Рим и обратно
Аз не успявам да сваля книгата с тестове, споделена от Весито Confused. Не знам защо, уж се сваля, а като тръгна да го отварям ми казва, че този файл не съществува newsm78

Като свалиш файла, преди да го отвориш, му смени името. Заглавието е на кирилица /при мен излизат маймунки, а не букви/ и може това да ти прави проблем.
Много ти благодаря, така успях!   bouquet

# 468
  • Карлово
По история има ли входни нива?

# 469
  • София
Честито момиченце, Акулска кръв. Много да те радва и да е кротка, че нервите тепърва ще ти трябват покрай НВО.

И ние почнахме с входните. Без подготовка до сега- петици по история и биология. Явно нещо му е останало в главата на детето от миналата година.

На родителската среща госпожите похвалиха децата, че били станали по-отговорни. Явно доста ги стресираме от сега с тия матури. Някои деца дори намират време и за гаджета, но моят много го мързи.

# 470
И ние имаме петици на входните по биология и география, ама едното беше буквално на втория учебен ден , а другото на втория учебен час по предмета. Все пак цяла ваканция решаваха задачи и писаха преразкази, няма как да е друго, пак добре се преставятдецата.

# 471
  • Дива Индия
Привет. Родителската среща мина среща - кратка и не съдържателна. Подписахме обичайните декларации за опазване на имуществото и съответната отговорност, казаха датите на изпитите и външното оценяване, пет приказки за дисциплината, 37 пари за помагала и ... довиждане. Минаха входните нива по математика, география и биология, днес е по история. Синът ми е болен, при нас има вирус и той, разбира се, го лепна. Ако мине само с хрема и накашляне - ще черпя. Очаквах на родителската госпожата да каже за програмата за размяна на ученици, ама тя нищо не каза. Класната ще прави родителски всеки месец. Края на октомври ще се видим с всички учители за да споделят първите си впечатления и изводите от входните нива. Ние от оценките кат` че ли няма да си ги направим, ама ... нейсе. Вторни е входното ниво по БЕЛ. Отивам да "точа" материали за подготовка  Laughing.

Честита радост на Акулска стръв! Здраво, умно и талантливо да расте мъничето!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 15:16 от Инди

# 472
  • Варна
Честита радост, Акулска стръв! Да ти е здрава и щастлива дъщеричката, както и цялото семейство.

# 473
Честита рожба, Акулска кръв! Много да е здрава и щастлива!

# 474
  • София
Акулска стръв честита ви прекрасна Кристина! Hug
Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Баткото тази година няма да му е лесно Wink. Ще има непрекъснат пряк надзор, понеже ще си си в къщи основно и ще ти е непрекъснато на тъч линията. Simple Smile

# 475
За тези, които все още не са правили входно по БЕЛ ( децата, де  Grinning) - тъй като нашето е в мен за подпис, си позволих да го почистя и да го кача в пощата.
Приятно решаване!

# 476
  • Дива Индия
Дидева, какво пиеш?  Grinning

# 477
Ще направя списък и ще го кача в пощата. Joy
Моля само някой да погледне теста и да ми пише на ЛС, ако съм пропуснала да изтрия нещо. Все пак четири очи виждат по-добре от две.

# 478
  • Дива Индия
Теста разпечатан, всичко е както трябва.
Чакам списъка. Кайсиевата ракия е приготвена.
Рапорт даден!

# 479
  • София
Честита дъщеричка! Много здраве и радости! Нашата родителска среща мина снощи,впечатлена съм от новия ни класен,разясни ни всичко около организацията,дати за изпити и др.Входните ни нива почти минаха,остана по биология и музика.Но дъщеря ми отива др.седмица в Белград на фестивал с танците.Затова сега само това й е в главата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт