Отговори
# 615

Зизу бил е малкия дявол ooooh! ама да ти имам обясненията Joy Joy Joy
Кво маааааа...? Mr. Green Аз първо се втрещих, пък кат немаше последствия ми стана смешно...боже ква съм тояга... Joy hahaha Joy hahaha Ся от страх съм дръпнала и ръчната. Whistling
Joy Joy Joy Оооо ръчната при мене е закон  Laughing

Бонбонче :hug:mishi81  Hug
При менИ не е...щот обичам да тръгвам на ръчна...демек да си седим на едно место и да се форсирам с чуство за отговорност. Joy
Ама то свети на таблото...ама да има кой да види... Joy И се чудим само и без туй ми е модерна...що никой не се е сетил да турне глас да ме подсеща...Зизке пусни ръчната...Зизке копчето за резервоара е ей там...спри си фаровете кат нечуйш алармата...и секви такви з подсетки...щот оня ден ме праснаха, чи не мигам с фаровете, ама оня ме пусна, щот се усмихвам омайващо...после се озъбих на снимка за превишена скорост...ама как ми светна в очите #Crazy...ся кат ми дойде честитката, не знам ко ше ми чуят ушите милото кат се наемне... Crazy

Зизке, алармата smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Чей Че има Йоще за бюлетина  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Сори, много си те ловкам   love001, ама не моИм се спрем да се смеем, особено "ся излизам до  магазина и кво да видим колата ми насред плаца...
Никой не мой влезе, ни да излезе...сама тръгнала бега от менИ...
Пъ кат влезнах да я паркирам на местО...майкоооууу, аз съм я остайла в поза летище"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Майтапа настрана, малкото зло  Hug Hug Hug

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ето не съм сама... Party Party Party Party

Бел, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Добре, че не си забрайла келешите вътре. Joy Joy Joy Joy

# 617
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джено, смей се мило...то и аз се смеем ся...ама отпърво ич не ми беше смешно...  love001  love001  love001

# 618
  • София
Ох,аз затуй не карам,пък и имам две катастрофи зад гърба като багаж до шофиращия,на едната колана ме спаси ooooh!.Милото му иде да ме удуши кат ме вози,само забележки му правя,направо не се понасям,ама така ме е шубе......
Зизу,туй за бюлетина  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Белорче,много да е здрава мама и много да се слушате взаимно Hug

# 619
Честит Имен Ден на Надетата и Вяра и на всички, които празнуват днес. Hug newsm51 Hug

Честит празник и на софиянци.  bouquet
Рали

# 620
  • В света на мечтите... ❤
Беллорче,Честит Рожден Ден  newsm59  на маминка,да ти е жива и здрава и да те радва и подкрепя още дълги години   bouquet   bouquet   bouquet

# 621
Дани, не само папане е останало, има и кайвенца и то какви. smile3521 Изборът е твой.

Благодарско момичета кокичета.
Ивче, ЧРД   bouquet на майчето ти.

# 622
Бел,  newsm59 на мамчето, много здраве, щастие и късмет!

Дани, Наде, взимам си от прекрасните кафенца  Hug Hug Hug

# 623
Беллора, Релакс,  Hug Hug
Виждам, че и вие имате поводи за празнуване и ви желая прекрасен, весел празничен ден, здраве за вас и вашите близки. Hug  bouquet Hug

# 624
  • Варненска клюкарка
За сериала на Хазал- направо в дълбокото са ги хвърлили с понеделника като ден за излъчване ooooh! конкуренцията е голяма по останалите канали- сериал с утвърден рейтинг и шоу програма също с висок рейтинг...направо не ги виждам с такава  убийствена конкуренция Sad На ПО направиха всичко възможно и им разчистиха пречките ( последно не разбрах Каип-а в петъка ли ще е или не newsm78) А при АШК-а на Хазалчето...абе направо ги метнаха на вълците ooooh!
Чудят се как да ги натаманят нещата.
Чудех се дали да го коментирам, но като видях, в другите две теми, че вече са го направили Wink Та рейтинга на ПО и на Каип-а нещо не оправда очакванията, като за първи епизоди, дали няма да си го изкарат сега на чуждите продукции? А честно Каипа ме смая с рейтинг на един фрагмент- над 4 млн.гледания  и очаквах тотален връх, пък то ни единия, ни другия Shocked Shocked Shocked
Вярно едва първа серия, но все пак като се сетя за успехана АФК-то и как кацнаха направо на 9-10 %, а сегашните първи си менкат по 4-5 Shocked а още дори не са стартирали всички нови продукции.... Директно от първите серии вкарват целуфаните, ама СЕМА шИ им дърпа ушите май Mr. Green Иначе интересни нови трейлъри пуснаха вчера....предстои да видим развитието

пп Благодаря момичета за пожеланията-да ви се връща и на вас и на всички празнуващи (няма да изреждам поменно, че да не пропусна някого) от работа много трудно обаче мога да пускам снимкии не мога да "почерпя". Вчера едва успях в една друга тема с експлоръра да кача няколко, че с мозилата имах проблем, а сега не съм вкъщи и съм само с експлорър....

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 15:23 от Беллора

# 625
  • В света на мечтите... ❤
Дани, не само папане е останало, има и кайвенца и то какви. smile3521 Изборът е твой.

Благодарско момичета кокичета.
Ивче, ЧРД   bouquet на майчето ти.

Ооо,Наденце,благодаря,страхотни са всичките,взимам ги всички да имам за цял ден  Grinning  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

Джейн,забравих да ти благодаря за линка за серията с английски субтитри,мерси много мила  Hug  Heart Eyes  Hug

# 626
  • У дома :)
И аз ще си взема едно кафенце, ама от Фемирското  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дани Hug Дибо Hug Бибс Hug балгодаря и на вас за пожеланията към първолачката ми   love001  love001  love001

# 627
  • София
Здравейте и от мен, аз бързо минавам да ви видя, че незнам после коша пак ще мога се добера до компа  ooooh! Hug Hug Hug Hug Hug

Първо  да честитя именните дни на двете Надета и на систъра  Hug Hug Hug Носете си със здраве имената!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Белорче ЧРД на майка ти, нека е много здрава!!!  Hug Hug Hug Hug

И аз да не остана по назад, честит празник и на мени  Mr. Green и на всички софиянци!  Hug Hug Hug

Кукууу  Hug Hug бюлетинта  hahaha е поне сутрин кат станите четете и се забавлявате с наще щиротии  Mr. Green Joy Joy

Ами това е май от мен  Rolling Eyes Пак ще има включване преди да тръгна за работа или не да видиме дали ще ходя първо де  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug

пп Наде нищо, че вече си изпих кафето и нищо, че само сутрин пия от това просто си взимам не 1 ами 2-3  Mr. Green Heart Eyes Crazy  Hug Hug

# 628
4-ТИ ФРАГМАН

">#t=9[/video]

СТРАХОТНА ХАЗАЛ! Даже спортна злоба виждам в погледа като сервира!

# 629
  • София
4-ТИ ФРАГМАН

">#t=9[/video]

СТРАХОТНА ХАЗАЛ! Даже спортна злоба виждам в погледа като сервира!

Направо ми взе думите от устата  Joy Hug  Mr. Green Joy Joy тукя ша има йекшън   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт