Отговори
# 645
  • В света на мечтите... ❤
Абе хухавелки...тва излъчвано ли е по бтв-то newsm78

Скрит текст:

Ако не е ше пусна и ощИ.. Mr. Green[/b]

Зиз,ми аз като го отворя тоя линк и ми тръгва няква чалгичка на Андреа  Mr. Green ти сигурно някоя серия на Огледален свят си искала да дадеш,ама то от тоя сайт линковете за конкретната серия не им се получава слагането,нищо ние ще си го потърсим,той сигурно е качил от войо пак някоя неизлъчвана още на БТВ  серия,нали  newsm78  Hug
да 49 и 50 но това е от преди дни
Учуди ме, чИ нема лого на вездесъщата телевизия...аз мислех, чИ цел'фана ощИ не е излъчен. Joy

Зиз,той не знам как ги сваля от Войо,но там май няма лого като излъчват или го изтрива с нещо,аз нямам абонамент за Войо и не знам как излъчват там  Peace  Hug

Специален поздрав за теб Зизка,да не си мислиш разни глупости  Hug  Heart Eyes  Hug

Скрит текст:

# 646
Зиз те не са излъчвани по тв но на войо ги има до 50 тези 49 и 50 са за четвъртък Peaceпо тв са до 48 Heart Eyesкапиш Hug Hug Hug

# 647
А Хазал е  страхотна и много спортна натура. Hug
Беллора и аз така смятам че нашето момиче ще играе в различна светлина няма да е както в ЗП или АФК не ги сравнявам просто се уточнявам.

# 648
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Капиш, капиш... Laughing
аз давам да нИ кайтИ, чИ сама си гледам... Whistling

Дани,  Heart Eyes Hug Heart Eyes Мерси мноуууу... smile3508 smile3506 newsm08

# 649

# 650
  • някъде из Врачанско
 newsm51 smile3525  ura честит празник на всички Надета, На Вера, както и поздравявам Релакс и Капризчето с празниците на техните родители-да са живи и здрави и да се радвате взаимно,
на майките на първокласниците-никаккъв шашърдък, всичко ще е окей, чудесно, хубаво, в началото може дае стресиращо, ама по-скоро е най-хубавото в първи клас, после колелото се завърта и след 11 г ще правите балове
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm10
то ние сме готови винаги за купони, а хората правят ремонт

Скрит текст:

# 651

# 652
На Габито кълбото пак само хубави прогнози дава  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   Grinning

# 653
  • София
Дани  Heart Eyes Heart Eyes страхотни колажчета  Heart Eyes охх как искам пак да ги видя заедно  Praynig

# 654
  • У дома :)
Павлинче  Hug
Дани  Hug с тия балони и топки ни омагьоса бе душко!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 655
Павлинче  Hug
Дани  Hug с тия балони и топки ни омагьоса бе душко!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ми то тва е целта,че още не са доставени новите апчета и трябва някак да се лекуваме  Mr. Green  Hug  Hug   Hug

Йо  Hug  Hug  Hug

Хади още едно топченце  Mr. Green

# 656
  • София

и аз като го видя  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green
Скрит текст:

Айде аз изчезвам, чао лудетиниии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 657
ха гюнайдън и от мен бугюн къзлар  wavey wavey wavey wavey wavey да започна с поздравите първо  Blush Blush Blush

Наде  newsm51 smile3525 newsm51 Верче  newsm51 smile3525 newsm51и другото Наденце  newsm51 smile3525 newsm51

Живи и здрави да сте Heart Eyesмного сполуки за напред в живота ви момичета Hug Hug Hug

Миленче  Blush тати да е жив и здрав,дълги години да му се радвате Flutter Flutter Flutter

Капризче  Hug Иве  Hug живи и здрави да са и вашите мами Winkнай-голямата опора в живота е ''МАМА''  Blushтова е за вас
Скрит текст:
МИЛА   МАМО!

ТИ  НАЙ-ДОБРЕ  ОТ  ВСИЧКИ  МЕ  ПОЗНАВАШ!
ОЧАКВАЛА  СИ  С  ТРЕПЕТ  ВСЯКА  ДУМА!
НАЙ-ВЕРНИЯ  МИ  ПЪТ  КОГАТО  ДАВАШ,
СЛЕД  ГРЕШКИТЕ  МИ  ТРИЕШ,  СЯКАШ  С  ГУМА.

РОДИЛА  СИ  МЕ  И  СИ  МЕ  СЪЗДАЛА.
АЗ  СЪМ  ЖЕНА...  И  ТВОЕТО  МОМИЧЕ.
ТИ  НИКОГА  ДО  ДНЕС  НЕ  МЕ  ПРЕДАДЕ
И  МЕ  НАУЧИ  СИЛНО  ДА  ОБИЧАМ.

ДОБРА  ДА  СЪМ,  НО  И  ДА  БЪДА  СИЛНА,
ЛЮБОВ  ДА  ДАВАМ  -  В  МЪКАТА  ЖЕСТОКА.
В  ЖИВОТА  СИ  ДОБРОТО  ДА  ПОСТИГАМ...
ДА  СЛЕДВАМ  ГОРДО  -  ТВОЯТА  ЗАРЪКА...

Снежина  Айдарова

на мамите първокласнички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes успехи и много сполуки на вашите малки ученици Hug Hug Hug

Софиянци  Hug Hug Hug Честит ви празник !!!

Скрит текст:

Джейн Hugстрахотна Хазал на фрагмента  Blush Blush Blushприлича ми на професионалистка  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Дани HugГабче Hugколажите са супер

Зизункчееееееее Hug Hug Hug Hugашколсун за бюлетина бе къз  smile3532 smile3532 smile3532

и най важното  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п. малко се забраЯх сЪ писането на поста Winkама много пожелания бе Simple Smileдано не пропускам някой

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 658
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нещо мнооооуууу Фемирствате... Mr. Green

СерТай Форевър....Фемир Невър... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 659
Жанка  Hug  Hug  Hug

Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт