Отговори
# 630
Аз грабвам последното кафенце, най ми е по вкуса!  Heart Eyes Наде, благодаря!  Hug

Беллорче, честит рожден ден на майка ти!   bouquet

# 631
  • В света на мечтите... ❤
Два сладурски сапунени мехура  Mr. Green  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 632
4-ТИ ФРАГМАН

">#t=9[/video]

СТРАХОТНА ХАЗАЛ! Даже спортна злоба виждам в погледа като сервира!

Джейн,мерси за фрагмана,страхотна е Хазалчи като тенесистка  Heart Eyes  ,много секси,Чачи след пилатеса,може да иде да потренира малко тенис,има си партньорка   Heart Eyes  Mr. Green то и с него се оформят мускулите  Mr. Green

# 633
Два сладурски сапунени мехура  Mr. Green  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Скрит текст:
Страхотен колаж Дани, обожавам подобни техни колажи, Heart Eyes както и на фона на природни пейзажи и коне.
Каквото и да кажа за Хазалчето, все, ще е малко, повече от прелестна е.

# 634
Здравейте,оттук-оттам ви прочетох  Hug

Честито на всички празнуващи   bouquet

Звезде, Hug
Скрит текст:
благодаря за милите думи.

Хареса ми този фрагман на Хазал,ей опасно е това момиче.Поне от това,което видях е успяла да влезе в роля.  Peace

# 635
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе хухавелки...тва излъчвано ли е по бтв-то newsm78

Скрит текст:

Ако не е ше пусна и ощИ.. Mr. Green[/b]

# 636
Ето ви делфинчето на по-голям размер  Mr. Green  Heart Eyes

# 637

Скрит текст:

Зиз,ми аз като го отворя тоя линк и ми тръгва няква чалгичка на Андреа  Mr. Green ти сигурно някоя серия на Огледален свят си искала да дадеш,ама то от тоя сайт линковете за конкретната серия не им се получава слагането,нищо ние ще си го потърсим,той сигурно е качил от войо пак някоя неизлъчвана още на БТВ  серия,нали  newsm78  Hug

# 638
  • У дома :)
4-ТИ ФРАГМАН

">#t=9[/video]

Джейн  Hug,благодаря!
Направо е невероятна  Heart Eyes
А по играта мяса на наша Маша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 639
Там има напред сериики с бг аудио...и целфана е там Grinning

# 640

Скрит текст:

Зиз,ми аз като го отворя тоя линк и ми тръгва няква чалгичка на Андреа  Mr. Green ти сигурно някоя серия на Огледален свят си искала да дадеш,ама то от тоя сайт линковете за конкретната серия не им се получава слагането,нищо ние ще си го потърсим,той сигурно е качил от войо пак някоя неизлъчвана още на БТВ  серия,нали  newsm78  Hug
да 49 и 50 но това е от преди дни

# 641

Скрит текст:

Учуди ме, чИ нема лого на вездесъщата телевизия...аз мислех, чИ цел'фана ощИ не е излъчен. Joy

# 642
Белорче Ч.Р.Д. на майка ти да ти е жива и здрава и весел празник Hug

# 643
  • У дома :)

Скрит текст:

Учуди ме, чИ нема лого на вездесъщата телевизия...аз мислех, чИ цел'фана ощИ не е излъчен. Joy
Ами по битивиту не е още ,тва сигур е от вою-ту Simple Smile

# 644
  • Варненска клюкарка
4-ТИ ФРАГМАН

">#t=9[/video]

Брей, в страхотна форма е Хазал...и хъс и злоба и какво ли не виждам аз Heart Eyes

Прочетох  превода на предния и фрагмент(специално пояснявам,  за някои хора  от темата за Х ако в момента  ме четат,  че не цитирам, а преразказвам и предполагам на база превод  Peace) та ми се струва, че ще играе много различна роля, от това което сме виждали като нейни персонажи до сега Peace Май, че ще е нахакана бунтарка, а не някоя наивна  и примирена с живота си....

Мисля, че тя ще подтикне Керем към връзка с Шебнем, като това ще е с цел да се измъкнат от нищетата но изглежда на него ще му хареса иии....май от там ще се завъртят събитията Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт