Отговори
# 585
  • Някъде там
А,а з съм пълно КУКУ...ся излизам до  магазина и кво да видим колата ми насред плаца... Crazy
Никой не мой влезе, ни да излезе...сама тръгнала бега от менИ... Joy
Пъ кат влезнах да я паркирам на местО...майкоооууу, аз съм я остайла в поза летище, ама не на скорост...тва от бързане да дойдем тукя...добре, чИ се бешИ поспрела та си я намерих... ooooh! ooooh! ooooh![/b]

Малииии  ooooh! Добре, че не се  е ударила някъде или някого  #Shocked

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 12:11 от Мис Капризче

# 586
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А,а з съм пълно КУКУ...ся излизам до  магазина и кво да видим колата ми насред плаца... Crazy
Никой не мой влезе, ни да излезе...сама тръгнала бега от менИ... Joy
Пъ кат влезнах да я паркирам на местО...майкоооууу, аз съм я остайла в поза летище, ама не на скорост...тва от бързане да дойдем тукя...добре, чИ се бешИ поспрела та си я намерих... ooooh! ooooh! ooooh![/b]

Малииии  ooooh! Добре, че не се  е ударила някъде или някого  #Shocked
Мани, па милото кат викна...за къде бързаш бе...еми ко да прайм забравила съм...добре, че нема навалица на паркинга и други коли отсреща... ooooh!

# 587
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хади бюлетина от нощеска... Mr. Green
Гледайтииии....срамувайтиии... Mr. Green

Снощиии диспансера беше затворен за дезинфекция от вредители...беше тихо, спокойно...рай... Grinning
Никой не мааше по коридор'ти освен КукуМирова която търсеше пациенти да ги лекува с нейния спешъл МишоГътакис.... Mr. Green Разбирам я горкана...никой не иска да и проба ИлИксира...ама нЪл бешИ на смяна....реши пак да се проба...НИщеш ли препарата я покоси и тя падна в несвяст в кабинета си. Crazy
Та по Идно времИ ей ги на лудите в коридор'ти...познайте кои бяха...ни моЖ сЪ сетите... Wink
Шефката, Пипе и Биба...нова гастрольорка по нощите. Mr. Green Ух, добре,чИ си беха само те....та не ми се запотиха камИрИтИ. ooooh! Та нахълта Биба си дири пижама и кво да види, сички мръсни...пЪ речИ да пуснИ пералнята. Божееееее...таквоз чудо не е било сЪ пИре у диспансера по нощите... Crazy Посли иде Пипе с неква карта и кай бегИте там...мноооу убаво...сЪ купува нов диспансер...сигур бешИ чула за кинтитИ дет шЪ зимат Влъха с плюнката и Габа за кражбитИ от галерията на диспансера.  Whistling Нъл сЪ сещати,ч е никой не е питал ни Влъха, ни Габа... Laughing
Пъ кат сЪ яви Шефката с нови идей, ка дЪ сЪ завземат нови диспансери, дет тя щела да оди да ги щурмува....майкооооууу...нЪл съ се паравили с тоА, та налазват нов... #Crazy Диджей беши Шефката...то съ кълчи, то, сЪ върте....ама нищУ, нЪл кай , чИ си е турнала космодиКса...ама тва е друга тема... Joy ПослИ изневиделица нахълта Профи с погледа...малейййй, па шъ сменяме катинар'ти... Crazy Пъ кат зе да гледа и прай дупки в стените....от шума сЪ събуди Чепиков, пЪ кат виде ко ста'а...па съ фана за главата и оп...у кабинета на Боцков дет не е на смена си дири ИлИксир...боцна сЪ и сЪ гътна. Биба не спре си споделя за новата находка на тИрен...Пипе и тя, И Профи кат сЪ напрегна и зе да вика, чИ бил адала карта отдавна, ама никой не я отразил...пЪ сЪ разсърди и кай слиза у мазата за парцуца...ако имало ощИ след кат не виде пиафурите Дида и ЕлитУ на хоризонтя... Mr. Green Познайте ония къде беха...на обичайното местО в обичайните пози...ама и тва е друга тема...Профи влези у мазата и ги погледна тЪ ги доприспа.... Sick Гепи неизвестно количество парцуца и дим да я нема.... Laughing Аз глееедам и съ кефим...ко шЪ пра'ат ония кат станат и открият липсите... Joy hahaha
ПослИ све си намъкна'а пижам'ти и айде у леглата....Биба ги зави да не настинат и си легна...кат пожила на Шефката приятен обяд... Whistling

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Чей че има и още

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

А за колата изобщо не искам да те коментирам! Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

# 588
  • У дома :)
Хади бюлетина от нощеска... Mr. Green
Гледайтииии....срамувайтиии... Mr. Green

Снощиии диспансера беше затворен за дезинфекция от вредители...беше тихо, спокойно...рай... Grinning
Никой не мааше по коридор'ти освен КукуМирова която търсеше пациенти да ги лекува с нейния спешъл МишоГътакис.... Mr. Green Разбирам я горкана...никой не иска да и проба ИлИксира...ама нЪл бешИ на смяна....реши пак да се проба...НИщеш ли препарата я покоси и тя падна в несвяст в кабинета си. Crazy
Та по Идно времИ ей ги на лудите в коридор'ти...познайте кои бяха...ни моЖ сЪ сетите... Wink
Шефката, Пипе и Биба...нова гастрольорка по нощите. Mr. Green Ух, добре,чИ си беха само те....та не ми се запотиха камИрИтИ. ooooh! Та нахълта Биба си дири пижама и кво да види, сички мръсни...пЪ речИ да пуснИ пералнята. Божееееее...таквоз чудо не е било сЪ пИре у диспансера по нощите... Crazy Посли иде Пипе с неква карта и кай бегИте там...мноооу убаво...сЪ купува нов диспансер...сигур бешИ чула за кинтитИ дет шЪ зимат Влъха с плюнката и Габа за кражбитИ от галерията на диспансера.  Whistling Нъл сЪ сещати,ч е никой не е питал ни Влъха, ни Габа... Laughing
Пъ кат сЪ яви Шефката с нови идей, ка дЪ сЪ завземат нови диспансери, дет тя щела да оди да ги щурмува....майкооооууу...нЪл съ се паравили с тоА, та налазват нов... #Crazy Диджей беши Шефката...то съ кълчи, то, сЪ върте....ама нищУ, нЪл кай , чИ си е турнала космодиКса...ама тва е друга тема... Joy ПослИ изневиделица нахълта Профи с погледа...малейййй, па шъ сменяме катинар'ти... Crazy Пъ кат зе да гледа и прай дупки в стените....от шума сЪ събуди Чепиков, пЪ кат виде ко ста'а...па съ фана за главата и оп...у кабинета на Боцков дет не е на смена си дири ИлИксир...боцна сЪ и сЪ гътна. Биба не спре си споделя за новата находка на тИрен...Пипе и тя, И Профи кат сЪ напрегна и зе да вика, чИ бил адала карта отдавна, ама никой не я отразил...пЪ сЪ разсърди и кай слиза у мазата за парцуца...ако имало ощИ след кат не виде пиафурите Дида и ЕлитУ на хоризонтя... Mr. Green Познайте ония къде беха...на обичайното местО в обичайните пози...ама и тва е друга тема...Профи влези у мазата и ги погледна тЪ ги доприспа.... Sick Гепи неизвестно количество парцуца и дим да я нема.... Laughing Аз глееедам и съ кефим...ко шЪ пра'ат ония кат станат и открият липсите... Joy hahaha
ПослИ све си намъкна'а пижам'ти и айде у леглата....Биба ги зави да не настинат и си легна...кат пожила на Шефката приятен обяд... Whistling

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
rotfImao
Зизунке Hug, виж ся ко, тя щот Профиту е от нашия отбор  newsm18 newsm18 newsm18ФЕМИР ФОРЕВЪР! newsm18 newsm18 newsm18 дажи ощИ парцуцка ша й дадем!  smile3534 smile3534 smile3534

Зизуло  Hug Джейн Hug Наде Hug Капризче Hug благодаря !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
  • Някъде там
Ох ама как я гледа само, незнам искам и в новия сериал да го видя този поглед  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesА дано ама надали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 590
Благодаря ви  Hug оха и манджа има  Peace Капризче,да ти е жива и здрава маминка  Hug

# 591
  • Някъде там
Благодаря Релаксчее  Hug Hug Hug Три за щастие  Laughing

Зизуууу  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo Откъде бе джанъм откъде ти идват такива творения  rotfImao rotfImao

# 592
  • В света на мечтите... ❤
Ха,здравейтИ отново  Hug  Hug  Hug

Релаксче,Честит Рожден Ден на татко ти,да е жив и здрав и да е до теб още дълги години и да те подкрепя винаги   bouquet   bouquet   bouquet

Капризче,Честит Имен Ден на маминка,да ти е жива и здрава,да й е живо и здраво и името и още сълги години да е до теб   bouquet   bouquet   bouquet

Аз честитих по-рано,ама пак ще кажа Честит Имен Ден на Верчето и двете Надета,желая ви от здравето,парите,късмета,любовта,щастието и успеха по много    newsm51  newsm51  newsm51

Ели,честита ти първокласничка,са ти е жива и здрава и само шестици занапред през всички години учение,които й предстоят   bouquet   bouquet   bouquet

Много прегръдки на всички от мен  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Прекрасен,слънчев и усмихнат ден  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

Аз отивам да си правя кафе,че тук май само йедене и пийене е останало  Grinning

И   newsm18   ФЕмир Завинаги    newsm18    разбира се

# 593
Зизуна, като мислиш само за бюлетини и анализи, гледай какви си ги свършила!  Днес и ти, с твоите подвизи влизаш в бюлетинЯ! smile3534

И да продължавам с поздравленията:

На другото Наде, честит имен ден! Здраве и много щастливи моменти!  Hug

На майката на Капризчето, прекрасен празник, да е жива и здрава!  Hug

На момичетата с първолачетата здраве и попътен вятър!  Hug

Ииииии, малко спам! ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!  newsm18 newsm18 newsm18     ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!  newsm18 newsm18 newsm18       ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!  newsm18 newsm18 newsm18

# 594
Ааааааа...СерТай Форевър...Фемир Невър... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Ай ся...кат ви е задимено, да видим ка шИ си намерите помпонитИ.... tooth tooth tooth tooth

# 595
  • София
Ох ама как я гледа само, незнам искам и в новия сериал да го видя този поглед  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesА дано ама надали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

И аз искам да видя този поглед в новия сериал  Heart Eyes Може и друг поглед, ама да е така влюбен, все едно е обсебен от нея  Peace

# 596
Ааааааа...СерТай Форевър...Фемир Невър... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Ай ся...кат ви е задимено, да видим ка шИ си намерите помпонитИ.... tooth tooth tooth tooth

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Зизу бил е малкия дявол ooooh! ама да ти имам обясненията Joy Joy Joy

# 597
 wavey Hug Hug Hug
Честит имен ден на Верчето и Наденцата да сте живи и здрави и с гордост да си носите имената Hug Hug Hug
Мими Ч.Р.Д. на тати да ти е жив и здрав Hug
Капризче честит празник на майка ти да ти е жива и здрава Hug
Честит празник и на софиянци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пепи Hug Ели  Hugда пожелая на вашите първолачета да са здрави и само шестити да носят Hug
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Зиз  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 598
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Лелелеле, днес докато стигна до вас, за да ви поздравя, то станало обед,  Grinning Grinning Grinning

Хубав следобяд, честит празник на всички празнуващи (че сте много) да сте здрави, щастливи, обичани, много да пътувате, много да се смеете, много да се забавлявате и да получите най желаните подаръци.  Hug Hug Hug

Хайде до по късно  Hug Hug Hug

# 599

Зизу бил е малкия дявол ooooh! ама да ти имам обясненията Joy Joy Joy
Кво маааааа...? Mr. Green Аз първо се втрещих, пък кат немаше последствия ми стана смешно...боже ква съм тояга... Joy hahaha Joy hahaha Ся от страх съм дръпнала и ръчната. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт