Отговори
# 675
от фейса
Скрит текст:
Информация от последния час за сериала "Името на любовта" /A.S.K/:
Уважаеми фенове на сериала "Огледален свят" както вчера ви писахме,че новия сериал с участието на Хазал Кая "Името на любовта" /A.S.K/ днес нашите колеги получиха писмо от канал "D" в което пише,че сериала "Името на Любовта" което трябваше да започне на 23.09. няма да се излъчи.Продължаваме да следим развитието му.Благодарим ви,че сте с нас.Нашия екип ако разберем веднага ще ве информираме.

# 676
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не знам но си мисля че на Хазал серияла ще отнесе ПО не искам да съм лош пророк но Любов е нещо ново и зрителите ще са по любопитни и най вече феновете на Хазал.
Нема да стане Гале. Peace

Както казах не веднъж...."Не седайте в рейса преди да е дошЕл?

# 677
  • в подножието на планината
Илде....ко ме напрай бе.... smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

Не мога да си намеря място... #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 678
от фейса
Скрит текст:
Информация от последния час за сериала "Името на любовта" /A.S.K/:
Уважаеми фенове на сериала "Огледален свят" както вчера ви писахме,че новия сериал с участието на Хазал Кая "Името на любовта" /A.S.K/ днес нашите колеги получиха писмо от канал "D" в което пише,че сериала "Името на Любовта" което трябваше да започне на 23.09. няма да се излъчи.Продължаваме да следим развитието му.Благодарим ви,че сте с нас.Нашия екип ако разберем веднага ще ве информираме.
  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 679

При теб нали всичко е наред? Hug Heart Eyes

# 680
  • В света на мечтите... ❤
Илде  spoko всеки ден се убеждавам,че държавата ни върви към разпад  Sad  Rolling Eyes  Дано при теб всичко да е наред  Hug

Малко за Чаатайките радост  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 681
  • в подножието на планината

При теб нали всичко е наред? Hug Heart Eyes

За мен все още търсят законово основание, по което да ме махнат... ooooh! трябва да си напрегнат простите глави доста... #2gunfire

# 682
  • Под Сините камъни

spoko защо така
мамата нещо взе да ме нерви.Много бавно ми зарежда

# 683
# 684
Звезде, Hug Hug Hug

Без коментар! Shocked

# 685
Зизу аз съм на принципа паживюм па видюм...Така че ще говорим когато и двата серияла напреднат. Hug

# 686
Добър вечер   bouquet  Hug виждам нов фрагмент на Medcezir хареса ми Ча отново показва прелести в басейна  Crazy  патенцееее  Mr. Green

# 687
Привет  Hug Hug Hug

Сега се сетих, че имаме именнички  Embarassed От все сърце ви пожелавам много, здраве, щастие, късмет, любов и всичко останало, което искате   bouquet Hug Heart Eyes

Беллора, Честит празник и на майка ти  Hug Най-хубави пожелания и за нея   bouquet

Илде, потресена съм просто  ooooh! #2gunfire Може ли такова нещо  #Crazy  Дано всичко при теб бъде наред  Praynig Hug Hug Hug

# 688
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Хей, сладурки, как сте

Ах колко е хубава Хазал в последния фрагман - чудна, със спортна злоба и хъс в погледа, прекрасна!!!!

Лелеле чак в нова тема стигнали, фурии сте големи Хубавелки  Hug Hug Hug

И разбира се
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 689
Зизу аз съм на принципа паживюм па видюм...Така че ще говорим когато и двата серияла напреднат. Hug
Hug Точно за тва Галенце, използвах онова изречение. Нека тръгнат и двата, че май Ашка ще се забави и ще видим. Няма начин да не си покаже. Peace

Джеска, Hug Миши, Hug

Общи условия

Активация на акаунт