Туба Бюйюкюстюн- в очакване на нов проект след "20 dakika"-"20 минути" - 17 тема

• 71 944
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!
Има Туит с който се потвърждава ,че Джансу ще бъде в проекта ,за който се спрягаше името на Туба.А името на Джансу се свързваше с Енгин  от една година...
Явно пресата раздува празни приказки и разбунва духовете на феновете
Под секрет да Ви кажа,аз съм доволна.

Tokyophone ‏@tokyoph0ne 7 dk

Ay Yapım'ın yeni işi #KaraParaAşk'ın kadın oyuncusu belli oldu. Dizinin baş kadın oyuncusu Cansu Dere oldu.

# 61
Майя,  Hug
И аз!  Laughing

# 62
Здравейте, момичета в петък   wavey
Има Туит с който се потвърждава ,че Джансу ще бъде в проекта ,за който се спрягаше името на Туба.А името на Джансу се свързваше с Енгин  от една година...
Явно пресата раздува празни приказки и разбунва духовете на феновете
Под секрет да Ви кажа,аз съм доволна.

Tokyophone ‏@tokyoph0ne 7 dk

Ay Yapım'ın yeni işi #KaraParaAşk'ın kadın oyuncusu belli oldu. Dizinin baş kadın oyuncusu Cansu Dere oldu.

Майя Hug благодаря ти за тази информация, която дава относителна яснота по въпроса за участието на Туба в този проект

Ринка, Майя Peace и аз не бях супер очарована от съвместен проект на Туба и Енгин, въпреки, че смятам, че би се получил хубав тандем. Но тогава фенските страсти биха се раздухали свръхмного  yes От тази информация в съзнанието ми изплува приказката:"Веднъж стомна за вода, дваж стомна за вода..." smile3506 Миналата година писха до посиняване за участието на двамата в Минутите, тази година - отново Peace Дали целта на журналистите не е ако през следващата година  двамата наистина започнат съвместен проект в началото да не им се връзваме и да няма големи истерии около него newsm78

Ринка  Peace много хубава е Туба и тук. Но гледам, че нещо й е превързан десния палец ooooh! Дали не го е наранила по време на фотосесията Rolling Eyes

Хубава вечер! Heart Eyes

# 63
един от изключителните партньори на Туба си отиде - "дядо и" Джемал ага - Тунджел Куртиз.

Туба днес е писала в туитър за него:

# 64
  • Разград

# 65
# 66
# 67
# 68

Господ дал,дал та се забравил

# 69
  • In the light side of the Moon!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

май такава работа се полу4ава  Joy Joy Joy

# 70
Миглена,
Мога да я гледам с часове ,без да ми омръзне..
Вчера  започнах Аси отначало, пак и отново...
всичко/2-3сериала/ започнато от мен за сезона отлоажих за "по-добри" времена

# 71
Миглена,
Мога да я гледам с часове ,без да ми омръзне..
Вчера  започнах Аси отначало, пак и отново...
всичко/2-3сериала/ започнато от мен за сезона отлоажих за "по-добри" времена

хайде при нас в темата на Аси, ние дискутираме всеки един еп, анализи на герои, мимики, реплики...вси4ко..не пропускаме нищи4ко  Joy Joy Joy

# 72
Здравейте!  Hug
Изпращаме месец септември без новина за проект, но идва октомври и да се надяваме да ни зарадват с такава новина!  Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

май такава работа се полу4ава  Joy Joy Joy

Майя, Меги,  Hug Hug Hug

# 73
Ринка, да си не посрещнем и Ноември в о4акване на новини  Joy Joy Joy
 Joy Joy Joy
ако проекта е за Януари...новини скоро не о4аквам  Crossing Arms

# 74
Благодаря,Мег,
Поласкана съм ..
Мога да ти кажа  под секрет ,че не пропускам и ден  без да посетя темата за Аси .
Много се кефя ,но аз самата нямам дар слово за коментари..
 обичам чужд.езиковото обучение ,математиката/демек анкети рейтинги/и така и всъщност се интересувам само от Туба.  
Ето какво открих в Тутъра
http://theglamcrushchronicle.com/jellewerycrush-turkish-supersta … brity-ambassador/

Важното е,че освен шампоани,чанти-обувки и бижута,/ивсичките са световни марки Туба рекламира и името на Томриш Джиритоглу

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 19:55 от Maya@

Общи условия

Активация на акаунт