Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 427
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз съм решила да се включа в детоксикацията този път, но съм в лека чуденка за деня от който се започва.
Пълнолунието на 100% е на 13-ти юни, а на 12-ти 99%. Не трябва ли детокса да започне от утре? Или аз се бъркам и само дето си пропуснах пиенето на Английската сол днес.

П.С.
Поправям се, бях забравила че се започва два дена преди пълнолуние. Грешката е моя. Аз до сега съм само на купичка ягоди , но пък сутринта не пих английска сол. Sad Ще си продължа на ягоди и вода и утре ще започна с английска сол.

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 12:10 от nellyani

# 571
  • Бургас
Здравейте!  Peace
След дълго прекъсване се мятам и аз при вас! Вече приключихме с кърменето и е време да се върна към любимият ми детокс. Simple Smile
Днес съм на черешки, вероятно така ще е и другите два дни. Бях забравила колко е гадна солта! Бляк!  Sick

Бубе, здравей!  Wink

# 572
  • под дъгата
Kalinka Malinka  Hug Ха добре завърнала се Heart Eyes Не че и аз съм от много редовните напоследък....Ама се опитвам-все започвам,кога довършвам,кога се предавам....Работа,дете,мъж,семейство...Ама съм се предала! Аз още не съм приключила с кърменето,но малката е на ясла и си позволявам цяла супена лъжица ансол Wink
Успешен втори ден мацки!

# 573
Добро утро!
Снощи малко ми прегладня и изпих голяма чаша чай. Резултатът - ставане посред нощ, няколко пъти Sad
Сега ми е много добре - коремът ми се чувства свободен Simple Smile
А вие откъде намирате хубави ягоди? Аз тази година само на гумени попаднах и се отказах от тях, което е жалко.

# 574
  • Лудогорието
Втори ден удържам фронта!  Grinning Ние с бебо се кърмим вечер на заспиване и сутрин към 5.00 часа. Четох, че няма проблем за него, уж  Rolling Eyes Вчера редувах череши с диня, а днес съм на пъпеш от сутринта. Вечер ми прегладнява мноооого, а сутринта ме събуди звукът от гладния ми стомах  Mr. Green До сега удържах само два дни, на третия вече се захранвах. Сега ще видим как ще е.

# 575
Здравейте!

За пръв път правя режима и съм изненадана от това, че удържам вече втори ден!!! Направо съм изумена!

Но имам една чуденка. Английската сол при мен не дава резултати - дори вчера въобще не съм посещавала тоалетната. Може ли да се замени с друго слабително - например Дулколакс?

# 576
  • София
И аз днес издържах, сутринта си пих Анг.сол и през деня бях на ягоди. Засега нямам никакви неразположения, но аз вчера пропуснах, та днес ми е първи ден. Утре мисля да съм само на чай и вода.

# 577
Здравейте, лунички!
Вчера бях на кайсии, днес на череши. Лесно ми, този път се мотивирах и съм стриктна.
Trillian, при мен едва тази вечер започна действието на ансола. Вчера нищо... Но днес може и черешите да помогнаха.
А те чувствам толкова добре... Тази сутрин бях -1,800кг.

# 578
  • Бургас
Аз, за себе си реших, че докато кърмя няма да правя диети и особено детокс. Февруари мислех да правя житния, но ме посъветваха да изчакам.

Днес успях да изпия 1,5 л вода и килограм череши. Проблема ми е, че цял ден съм навън с детето и няма как да притичвам често до ВЦ. Та водата и черешите не ги разпределях много равномерно, а с оглед къде има ВЦ.  Joy  Черешите са и по-лесно преносими от другите.  Joy

# 579
  • под дъгата
Хейй,къде сте?Какво става! Петък 13-ти,пълнолуние... afwitch  Да не зарязахте детокса? Аз се държа мъжки,пийвам си водичка,хапвам черешки,кайсии...обаче отиваме на гости иииии не знам! Дано издържа!
Хубава вечер!
И утре внимателно със захранването Wink

# 580
Не стига, че е петък 13,  пълнолудие,  ами и глад Laughing Laughing Laughing
И аз удържам фронта, ще си лягам по-рано днес и да идва по-бързо утре да мога да си хапна.
Само да споделя, че имам сенна хрема и тези дни от както гладувам не съм имала никакви сърбежи и разни симптоми на алергията, не знам дали има връзка с прочистването.

# 581
  • София
Trillian - правя детокс за трети път. И трите пъти ансола ми действа чак на втория ден вечерта.
От четеното тук оставам с впечатлението, че и на други момичета им действа след ден - два чак.

Ох, ние утре сме на сватба и не знам как ще се справя със захранването newsm78 Добре, че е вечерна та поне закуската и обяда няма да ги мисля, но вечерята...

# 582
Хайде, не остана
Аз съм супеp, чувствам се пpекpасно

# 583
  • София
Ооох, изтървах пълнолунието, но въпреки това съм се наканила от сряда да направя един детокс. Искам основно да се прочистя, ако и сваля нещо  - ще е чудесно, мислите ли, че ще има изобщо ефект като не е по пълнолуние Embarassed

# 584
  • Лудогорието
Удържах фронта 3-те дни, но на захранването се издъних. До обяд стриктно плодове, овесени ядки... Обаче после не остана време за картофките и хапнах препечена филийка черен хляб с малко сиренце и чай  Embarassed Обаче свалих 3 кг.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт