Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 12

• 69 393
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • ES
Какви хомеопатични лекарства ще взимаш и за какво са?

# 676
Почнах днес с детокса ... За сега върви добре ...
Пия Калкарея Карбоника 9 , пчелния прашец и витамин "ц' ...
Изпих сутринта магнезиевия хлорид , не беше толкова отвратително колкото си мислех ...
За сега си хапнах две ябълки и един чай , доста вода ... Още не съм почувствала разхлабващия ефект ...Надявам се че ще си имам компания , така ще мине по - бързо ... Simple Smile

# 677
И аз се запалих по детокса  Simple Smile
Днес започнах и за сега се справям добре. Сутринта като пих английската сол за малко да повърна, но удържах фронта, иначе съм на диня чай и вода. Слагам в чая малко мед ( нз дали е позволено) но иначе не мога да го пия така безвкусен. Сутринта пих също кафенце и Калкарея карбоника.
Надявам се да издържа и трите дни  Simple Smile

# 678
и аз при вас от днес на детокс, но вече ми е гладно ooooh! ще гледам да удържа де. Аз най-вече го правя, за да подпомогна оздравителния си процес, лекувам розацея. Надявам се да не заслабна много.

А тая калцарея защо я пиете?

# 679
И на мен ми е много гладно вече, но бяхме на вън да пием по нещо за малко и щом издържах без да хапна нищо значи е добре и ще гледам да държа фронта.
Калкареята спомага за обмяна на веществата за това се пие.
Аз правя детокса с цел отслабване и се надявам да се получи. Simple Smile

# 680
  • Пловдив
И аз съм с вас това ми е петия детокс не ги правя поредни, вичките съм ги издържала на мен захранването ми е по трудно да контролирам количествата. Днес съм на диня.

# 681
вие по колко плодове ядете и какви точно?
аз насметох днес диня, пъпеш, грозде и ябълка, в умерение количества.
Пих един чай без мед и доста вода.
Англ.сол не я усещам кой знае колко, нормално си ми е всичко.. не знам това хубаво ли или не newsm78

# 682
  • под дъгата
Здравейте! И аз от днес на детокс- за 2 дни Simple Smile На плодове ще бъда,какви -ще реша по-късно на пазара Wink За сега на чай и топла водица Simple Smile
Успех на всички! Пийте много течности!
Калинке Малинкеее, тук ли си?  Hug

# 683
написах това за англ.сол и се почна, хаха.. вече действа Laughing

# 684
Здравейте момичета Simple Smile
Имам си компания значи  Party На мен ми е втори детокс , но първия въобще не го издържах и го прекъснах - беше преди няколко години ... За сега горе долу върви .. Вчера на два пъти бях много гладна .. Мисля че идваше от съседите хихихи големи миризми се разхождаха и ми си дояде , но издържах геройски и не хапнах нищо ...Значи вчера бях на 2 чаши чай с мед и лимон +4 ябълки + много вода ...
Надявам се и днес всичко да мине добре  Praynig Успех на всички !

# 685
Привет, дами.
За първи път правя детокс. Втори ден гладуваме с мъжа ми. Глад не усещам, но такова сериозно главоболие ме мъчи.... очите ме болят. Знам, че това са очаквани реакции на организма, но не знам до каква степен трябва да се търпи и кога трябва да се откаже човек.

# 686
Привет, дами.
За първи път правя детокс. Втори ден гладуваме с мъжа ми. Глад не усещам, но такова сериозно главоболие ме мъчи.... очите ме болят. Знам, че това са очаквани реакции на организма, но не знам до каква степен трябва да се търпи и кога трябва да се откаже човек.

не се отказвай Peace какво пиеш/ядеш?

# 687
Вчера бях на сок от цитруси по рецептата на д-р Михайлов. Днес реших да съм на диня и да пия кафе заради перманентно ниското кръвно. Само това, без чайове, мед и твърда храна. Пия солта сутрин, разтворена в малко вода. В общи линии придържам се към препоръките.

# 688
Вчера бях на сок от цитруси по рецептата на д-р Михайлов. Днес реших да съм на диня и да пия кафе заради перманентно ниското кръвно. Само това, без чайове, мед и твърда храна. Пия солта сутрин, разтворена в малко вода. В общи линии придържам се към препоръките.

Мисля, че ще е добре да си направиш един зелен чай с малко мед, а някъде из темата си спомням, че момичетата споделяха как борят главоболието. Опитай се да издържиш, но ако стане супер нетърпимо, хапни нещо.. но не се нахвърляй върху храната. Ти си знаеш де Wink
Хапни и един плод - ябълка, круша..

# 689
  • Бургас
Здравейте! И аз от днес на детокс- за 2 дни Simple Smile На плодове ще бъда,какви -ще реша по-късно на пазара Wink За сега на чай и топла водица Simple Smile
Успех на всички! Пийте много течности!
Калинке Малинкеее, тук ли си?  Hug

Тук, тук и аз! wavey
Този път ще е два дни, че вчера пътувахме и нямаше как! От сутринта съм на много вода, едно кафе и половин пъпеш!

Общи условия

Активация на акаунт