Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 140
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
При мен все още ама никакво развитие няма, тая германка май се е отказала, никаква я няма от 12 дни, дано поне другите са по-активни .

# 541

Днешните са от Германия

Тина, много се радвам, че картичката ми е пристигнала Simple Smile

Hug   Немската картичка е страхотна  Heart Eyes

# 542
Да се похваля и аз - адресът, който ми се падна днес, най-накрая счупи "каръщината" с Германия и Русия. Този път моя картичка ще пътува до Украйна Simple Smile  Wine Glass

# 543
  • Телиш/Плевен
Да се похваля и аз с първата регистрирана картичка. newsm76 Стигнала е до Германия за 11 дни. Много съм щастлива!!! Heart Eyes
Ето какво съобщение ми е написала получателката:
"Hello Desislava! Thank you for yor nice Card! Pleven Looks beautiful! Best wishes from Germany!" Heart Eyes

# 544
Да се похваля и аз с първата регистрирана картичка. newsm76 Стигнала е до Германия за 11 дни. Много съм щастлива!!! Heart Eyes
"Hello Desislava! Thank you for yor nice Card! Pleven Looks beautiful! Best wishes from Germany!" Heart Eyes

И моята до там пътува вече 11-ти ден, дано утре да е стигнала вече  Praynig

# 545

И моята до там пътува вече 11-ти ден, дано утре да е стигнала вече  Praynig

моята стигна за 7 дни.... Peace
ама сега като си гледам дестинациите май тази в САЩ е най-вероятна Tired

# 546
  • КиТ
БГ пощи почват някаква стачка, така че може да се отрази на картичко-получаването ни.

Е не  Tired

Аз да ви кажа премеждията в пощата днес след работа,отивам аз там дето пускам картички,тая вече офейкала в 6 без 20 Tired,а работното й време е до 6 Crazy.Преди съм си пускала картички точно след работа,питам тая на съседното гише,която тъкмо привършва и обяснявам моите терзания,тя ме гледа странно  Crazy hahaha Вика,би трябвало да са получени вече картичките,аз й викам не са,тя все така ме гледа странно  Joy Joy Joy

# 547
♥reni-pld♥ Отдавна не бях виждала - поне на моята стена - 7 поредни реда към 7 различни страни Simple Smile
Беларус също може би ще стигне бързо, май техните пощи бяха по-бързи от руските...

# 548
Интересен ник - DanaScully /от "Досиетата Х"/  Simple Smile

# 549
БГ пощи почват някаква стачка, така че може да се отрази на картичко-получаването ни.

Е не  Tired

Аз да ви кажа премеждията в пощата днес след работа,отивам аз там дето пускам картички,тая вече офейкала в 6 без 20 Tired,а работното й време е до 6 Crazy.Преди съм си пускала картички точно след работа,питам тая на съседното гише,която тъкмо привършва и обяснявам моите терзания,тя ме гледа странно  Crazy hahaha Вика,би трябвало да са получени вече картичките,аз й викам не са,тя все така ме гледа странно  Joy Joy Joy

Май е масово тръгването по-рано от работа на такива места.. В моята поща за радост засега стоят до последно. Последният път човекът, дето е охрана, даже пред мен им се скара, че работели точно до 19:00, а не правели като другите - да приключват в 18:45 и да си ходят, че и той да си тръгва по-рано.. Много бързах, иначе така щях да му се накарам... Да ми разваля добрите жени, дето иначе всичко правят, дето ги моля, даже и в последния момент! smile3516
А защо трябва да ходиш при тях? Купи си марки предварително. Така и опашките пропускаш.

# 550
О, на мен в пощата се е случвало да ме изгонят както съм вътре и си пускам колет, защото било станало 17:32, и работното им време, което било до 17:30 било отдавна свършило. Така и не ме оставиха да си пусна колета. Успях само да си взема кутия и трябваше да хващам такси на следващия ден, за да се впиша в работното им време.
Хваща ги Кодекса жените, а като те хване Кодекса, става лошо Седларов...
Добре че сега работя на друго място, където Кодекса също важи донякъде  Laughing

# 551
  • КиТ
А защо трябва да ходиш при тях? Купи си марки предварително. Така и опашките пропускаш.

Щото да се уверя,че ми ги взимат  Crazy Joy Joy Joy

# 552
Интересен ник - DanaScully /от "Досиетата Х"/  Simple Smile
и тя като цяло е странна птица...името и подхожда Joy
иначе се казва  ХОЛИ....... Peace

# 553

Щото да се уверя,че ми ги взимат  Crazy Joy Joy Joy
В някои случаи, като нямат марки по въздуха, удрят едни печати и картичките остават при тях.
Ама за БГ няма нужда по въздуха. Само дето моята за една съфорумка ми я взеха заедно с тази за американката, подпечатаха ги, пък дано стигнат навреме.

За Беларус гледам, че мацката картичка за по-малко от 20 дни така или иначе не е получила. Редовно по цял месец си чака детето. Дано получи и моята най-сетне.

# 554
Днес пощенската ми кутия направо избухна  Mr. Green Party

Пет картички, че и едни важни документи, които бях отписала (тук документи се чакат по-дълго от китайска картичка...)

Аз съм изпратила 15 картички в Посткросинг, но продължавам упорито да получавам и вече имам 20!

Днешните са от Германия, Япония, Словакия и Финландия, както и испанската от mariana_:

Скрит текст:

Дай Боже всекиму такова несъответствие!  Wink Много са хубави картичките!

Аз получих днес две картички от Беларус  и от Германия.
Предпочитам да ги получавам една по една, за да има по-често изненади, но ...

Освен това  до Холандия картичката ми е пристигнала много бързо и вече имам пет официално изпратени картички, така че мога да пращам по шест картички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт