Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Лем   Hug   най после някоя съфорумка да си получи картичката   Hug

# 76
  • КиТ
Аз да питам дали някой освен Селен е получил моя картичка?
Аз получих от Ирландия(Лем),Мимии,Бетински и Селен  Peace Hug

# 77
  • Smallville
Ето и моя профил http://www.postcrossing.com/user/danimarkova
Днес влязох в една книжарница и си купих 12 картички, все с изгледи от моя край. Да има. Исках да взема и някои художествени, но нищо подобно не открих. Ще пообиколя и музеите.
Ако някой иска да му пратя нещо от Шумен, нека ми пише на лични. Аз също ще се радвам да получа отнякъде Party

# 78
  • Най-красивата страна
Днес получих прекрасна картичка от Ирландия Heart Eyes
Лем благодаря ти  bouquet

# 79
Аз да питам дали някой освен Селен е получил моя картичка?
Аз получих от Ирландия(Лем),Мимии,Бетински и Селен  Peace Hug
Плами, аз все още чакам.  Hug
Лем   Hug   най после някоя съфорумка да си получи картичката   Hug
Hug

Днес получих прекрасна картичка от Ирландия Heart Eyes
Лем благодаря ти  bouquet
Така се радвам да го чуя!  Hug

# 80
  • КиТ
Добре,надявам се да ти хареса,постарах се да ти пратя най-хубавата,а твоята наистина е прекрасна Heart Eyes,много ми хареса,утре ще ги сканирам и ще ви ги покажа  Hug

# 81
Кати, чудесно оформление на темата!   bouquet

Вече три от картичките ми са получени, едната от които до Тайван. Сега си проверявам пощата по два пъти на ден  Laughing  Но аз съм нищо в сравнение с един бразилец, ако не греша, на чиито профил попаднах случайно и който е направил акаунти на двамата си сина, единият от които няма годинка още  Laughing  Беше дал линкове и към профилите на брат си и майка си, не знам дали и с тях той се занимава или те действително си участват...  Simple Smile

Ето го и моя профил:

http://www.postcrossing.com/user/AmelieP

# 82
  • София
Май за следващата тема няма да е зле да сложим обяснения на питанките за снимките на картичките, къде се гледа дали е регистрирана, къде се регистрират получени и т.н.

Да, това е много добра идея  Grinning

# 83
Момичета, колко сте бързи  Hug
Аз ви чета постоянно от телефона, но нямам нерви с тоя тъчскрийн да бъцкам мнения, та затова пиша само когато се добера до компютъра  Mr. Green
Моите картички си пътуват ли, пътуват... От петте е получена само една на осмия ден, в Холандия. Девойката ми писа, че много я харесва, но не я е снимала.

Събирам идеите ви за места, от които да пазарувам красиви картички! Утре с ММ сме запланували посещение в антропологическия музей в София и ще докладвам, ако имат красиви попадения  Heart Eyes

Много искам и аз да се включа в директните размени, но ви изпуснах-все пак ако някоя девойка иска красива картичка от София и околностите- ЛС.  Hug

# 84
Лем, като видях, че си в Ирландия и ми хрумна страхотна идея. Crazy
Ще взема да наобиколя ирландските юзъри за суопове.
Ео, ако не се навие някой от Ирландия за директна размяна, аз съм насреща!  Hug

Аз се ядосвам на себе си, че не се сетих да снимам картичките, които изпратих.  smile3538 В началото не знаех и мислех, че качването на картичките е "задължение" на получателите. После пък разбрах, че може и аз да си ги снимам, но от зор да бързам да изпращам пък забравих.  ooooh! И сега от 9 изпратени и 4 регистрирани картички, само една е качена.  

# 85

Аз се ядосвам на себе си, че не се сетих да снимам картичките, които изпратих.  smile3538 В началото не знаех и мислех, че качването на картичките е "задължение" на получателите. После пък разбрах, че може и аз да си ги снимам, но от зор да бързам да изпращам пък забравих.  ooooh! И сега от 9 изпратени и 4 регистрирани картички, само една е качена.  
Ако имаш по втори екземпляр от тези, които си пратила, можеш все още да ги качиш, поне за петте, които още пътуват.

# 86

Ако имаш по втори екземпляр от тези, които си пратила, можеш все още да ги качиш, поне за петте, които още пътуват.
Така направих с една от картичките, но за съжаление от другите нямах повтарящи.
Здраве да е! 

# 87
# 88

леле...тази с ястията която си изпратила е много готина..... Hug Hug
хайде скоро да се похвалиш с получените картички Hug

# 89
Исках да пиша за марките.Въобще не хващам кое колко струва.Всеки път различно ми взимат в пощата.Много странно.

Общи условия

Активация на акаунт