Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 153
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Гад Чевръста, уби ме с тази ретро картичка от Китай! Харесва миииииииииииии, много !!!

# 511
  • Най-красивата страна
Моят японец най-после си е получил картичката/ за 15дни/.Мислех че няма да му хареса, защото не отговаряше на изискванията му, той искаше картички с пасажерски кораби или със самолети.Естествено не намерих такива и му пратих изглед от Варна.Човекът обаче ми писал благодарствено съобщение, много бил екзотичен моя град Shockedмного му харесвала картичката .
Сега  ми се падна американка от северна Калифорния ,която няма никакви изисквания и пише, че ще се зарадва на всяка картичка.

# 512
  • Сопот, Пловдив
Чудя се дали да не пратя нова картичка на германката, 22 дни  и нищо, а жената всеки ден влиза и регистрира нови картички, явно моята е изгубена. Ако й я пратя сега още имаме шанс да влезем в 60-те дни. Да й пиша ли въобще дали е получила нещо, или направо да пращам нова?

# 513
  • КиТ

Сега преглеждах профилите на моите хора на които пратих и кво да видя,хамериканеца си изключил профила: lgears is no longer participating in Postcrossing.,как става тая врътка,като ти писне?

Shocked Егаси съвпадението - това е човека, на който изпратих първата ми картичка - до Щатите, регистрира я след 8 дни. Явно много съм го разочаровала и се отказал човека  ooooh! Laughing

Верно  Crazy Joy Joy Joy

А то не ти ли си падат само потребители, които говорят някой от езиците, които ти пишеш ,че говориш . Аз мисля ,че ако жената напише ,че знае само руски , ще й се падат рускоговорящи само  Rolling Eyes

Едва ли,аз не съм писала никъв език в полето  Crazy Joy Joy Joy

Аз пък почнах да се чудя картичките ми до съфорумките къде се дянаха newsm78 от Разград до София не могат да стигнат за 9-10 дни  Shocked ooooh! Тая в пощата да не ги е загубила нейде  Tired или ги носят пеша  Crazy Joy

# 514
Ретро китайската картичка и на мен много ми легна на сърце  Heart Eyes

# 515
Споко, аз имам една коледна да получа от миналата Коледа - София- София  Mr. Green

# 516
  • Варна
Rois, и аз така с тая пуста Германия, вече 20+ дни пътува моята картичка и ни вест, ни кост, та май ще пусна още една. Аз имам 3 регистрирани картички, новите адреси които изтеглих са все в Русия, може би за да има разнообразие трябваше да ги изтегля и трите наведнъж, а не един по един както направих. Днес ще ходя да ги пускам и мисля една да е с обикновена поща, а друга с бърза, за да видя има ли реално разлика между двете услуги.

Нещо да ви попитам, един руснак иска да му напиша "Also I will be very glad, if you will write cath phrases, proverbs of your country.", това  cath phrases стигнах до извода, че ще е най-вероятно catchphrases, но на практика пак не съм сигурна какво точно е, защото чичо гугъл си противоречи, крилати фрази, но филмови или не, че в английската уикипедия пише филмови, но на мене не ми звучи така.

Edit: Надписах я вече с "Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път"

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 10:39 от meadow

# 517
  • София
Да ви питам...тези разтварящите се картички водят ли се пощенски? Защото мойта рускиня иска дискни герои, няиакви детски неща, а такова нещо намирам само върху разгъваща се(поздравителна)картичка.

# 518
  • Вече в моята си приказка...
Аз да попитам, къде в postcrossing-а мога да прегледам дали нямам лични съобщения?

# 519
Май няма такава опция...

# 520
Да ви питам...тези разтварящите се картички водят ли се пощенски? Защото мойта рускиня иска дискни герои, няиакви детски неща, а такова нещо намирам само върху разгъваща се(поздравителна)картичка.

Принципно не се водят. Някои хора предполагам ги харесват, но обикновено потребителите по подразбиране очакват да получат картички, които не са двойни. Виждала съм някои потребители изрично да пишат, че не искат да получават такива. Аз съм пращала няколко - с картини на Владимир Димитров-Майстора и на Златю Бояджиев - които ги бяха произвели "двойни", но изрязах задната част и се получи "единична" картичка, размерът им също беше като на обикновена пощенска туристическа картичка, така че не съм получила досега оплаквания от тях. Simple Smile

# 521
MiRa_55 , когато получиш съобщение в сайта, получаваш имейл  Mr. Green

Момичета, искам МНОГО да ви благодаря за милите думи вчера, особено на Лем, която ми стопли сърцето с милото си съобщение  Heart Eyes

Вчера ми беше вече много мъчно- с такъв ентусиазъм се захванах и прочие, знаете как е, иииии никаво развитие, затова и се бях размислила, че ако никой нищо не регистрира, ще трябва да се отказвам. И хоп- една регистрирана картичка в САЩ късно вечерта, плюс първата ми получена от Аризона  Heart Eyes

Аз в моя профил съм писала, че обожавам да готвя и искам ако може рецепти от техните държави  Heart Eyes

# 522
Чудя се дали да не пратя нова картичка на германката, 22 дни  и нищо, а жената всеки ден влиза и регистрира нови картички, явно моята е изгубена. Ако й я пратя сега още имаме шанс да влезем в 60-те дни. Да й пиша ли въобще дали е получила нещо, или направо да пращам нова?

Няма смисъл, понякога и германските пощи са бавни.. Края на август пратих 4 картички в един ден към Германия, след 15 дни три от тях бяха регистрирани на една и съща дата, другата на 23-тия ден, по-стари са ми били регистрирани на 50-тия, 71-вия ден и т.н.. В повечето случаи стигат, макар и по-бавно. Статистиките при изпращане от България навън към страни на запад например са по-лоши, отколкото от запад насам..

# 523
  • Сопот, Пловдив

Няма смисъл, понякога и германските пощи са бавни.. Края на август пратих 4 картички в един ден към Германия, след 15 дни три от тях бяха регистрирани на една и съща дата, другата на 23-тия ден, по-стари са ми били регистрирани на 50-тия, 71-вия ден и т.н.. В повечето случаи стигат, макар и по-бавно. Статистиките при изпращане от България навън към страни на запад например са по-лоши, отколкото от запад насам..

Ще й дам още малко време тогава и след това ще пращам нова.

Плами, при мен ти казах, мисля, че нашия пощальон минава веднъж в седмицата. Миналата седмица в сряда получих две картички наведнъж, от тогава нищо. Ако утре ми дойде картичката от теб - значи съм права. Мислех си за пощенска кутия, ама няма смисъл, така или иначе едва ли ще ходя да я проверявам по-често от веднъж в седмицата.

Ретро китайската е наистина много готина.

meadow, catchphrases не е ли често повтаряна реплика от герой в книга или филм, може би има много значение, аз знам това.

Erienne, не се водят пощенски, но аз съм пращала такива, досега не са се оплакали. Е, ако изрично пише, че не искат такава, няма да пратя.

Пателина
, страхотна картичка, и аз много харесвам картички с рецепти, даже съм си го сложила като желан тип картички на профила, едва ли ще тръгна да им приготвям рецептите, но ми е любопитно.  Mr. Green

# 524
  • КиТ
Споко, аз имам една коледна да получа от миналата Коледа - София- София  Mr. Green

Сериозно ли говориш  Shocked Joy

Плами, при мен ти казах, мисля, че нашия пощальон минава веднъж в седмицата. Миналата седмица в сряда получих две картички наведнъж, от тогава нищо. Ако утре ми дойде картичката от теб - значи съм права. Мислех си за пощенска кутия, ама няма смисъл, така или иначе едва ли ще ходя да я проверявам по-често от веднъж в седмицата.

Да ама 5 картички да пратя и ни една да не е получена,много съмнително ми стана,ще нами през пощата аз,да ги стресирам малко  Twisted Evil 
Иначе ще изчакам още една седмица и ви пращам пак наново  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт