Картичка от другия край на света! - тема 2

• 21 109
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Аз и тук да се фръцна с две прекрасни картички от днес - едната от Плами, другата Памуккале, Турция.  Party
Пламче, много ми хареса картичката ти, Разград също! Heart Eyes Турската ми е от директните размени, град Самсун. Момчето ми е писало от къде е картичката, какво означава Памуккале (Pamuk = cotton, kale = castle). А пък за неговия град, че е sweet Black sea side city. Grinning По принцип градът му е известен като тяхната черноморска столица, но тези подробности ги знам от пословичната ми любов към тази страна. Laughing А, написал ми е и в колко часа ми надписва картичката  Laughing Абе изобщо много ми е радостно днес, че получих тези две прекрасни картички.
Моите са си зациклили много здраво - 4 до Русия, 1 до Китай, от директните - две за Турция, една до Бразилия.  Laughing

Ето ми ги картичките:
Скрит текст:

# 631
  • КиТ
 Hug Hug Hug
Я кажете за "краснописа ми"нищо не казахте,разчетохте кво съм ви писала нали  Crazy Joy Joy Joy

# 632
Плами, всичко се чете, споко. Hug
А дали мога нейде из сайта да качвам картичките, които са от директни размени, знае ли някой? Laughing

# 633
  • Sofia
Здравейте и от един нов ентусиаст Simple Smile
От близо месец съм регистрирана и ми се паднаха класическите Германия, Холандия, САЩ, Русия и Китай. Първа ми пристигна холандската картичка, а бързо след нея и немската, и в щатите. До Русия и Китай още пътуват - все пак още са под 30-те дена.
Вчера и днес съм много щастлива - получих първите си две картички от Тайван и от Украйна. Синът като ги видя и много се запали и той, та от вчера само ме кара да пращаме картички Simple Smile Изтеглихме два нови адреса - до Тайван и до Холандия. Той измисля текста, аз го превеждам - май ще се окаже супер полезно занимание за ученици и ще понаучи и английския.
Моят профил е - http://www.postcrossing.com/user/mradulova
Ще подам заявка за ФБ групата.
Навита съм за директна размяна - така че насреща съм с картички от София и природни красоти Simple Smile

# 634
Плами, аз все още не съм получила твоята картичка. Опасявам се, че с тази на Ройс са се изгубили някъде.  Sad

Не Роис я получи Peace,Бетински още няма и на Врабец,също не се е обадила,ще изчакаме още малко и ако не пращам пак  Hug
Имах в предвид, картичката от Ройс за мен, ама така както съм го написала само аз си го разбирам.  Embarassed
Малвина~Ина , много са ти хубави картичките!  Heart Eyes 
zelena iguana добре дошла!   bouquet

# 635
  • КиТ
Плами, аз все още не съм получила твоята картичка. Опасявам се, че с тази на Ройс са се изгубили някъде.  Sad

Не Роис я получи Peace,Бетински още няма и на Врабец,също не се е обадила,ще изчакаме още малко и ако не пращам пак  Hug
Имах в предвид, картичката от Ройс за мен, ама така както съм го написала само аз си го разбирам.  Embarassed

АААа Thinking не знам,да ти кажа май нашите пощи моята и на Роис,нещо бавно си действат,щом миналия понеделник пратих 5 картички само в България и чак днес ги получават,смятай  Crazy Joy
Твоята я пратих на 13ти,та може би в петък ще престегне при теб или другата седмица  Shocked hahaha евентуално  Joy Joy Joy,не са бързи като твоята поща,още във вторник да стигне при мен  Shocked Hug Heart Eyes Hug

# 636

А, ти пък, как ще пращаш пак. Има време Simple Smile От България чакам общо още девет картички, не е само твоята. Бавно се процеждат една по една. Сега трябва да издиря, от кого е хубавата картичка с Ал. Невски, на която изпращачът не се е подписал. Ще проведа оперативно-издирвателни действия и във Фейсбук - тук никой не си призна  Mr. Green

# 637
Първaтa ми кaртичa вече е регистрирaнa,гермaнкaтa я е получилa зa 11 дни  Simple Smile сегa ще чaкaм...Изтеглих още един aдрес,фрaнцузойкa,която в моментa учи в Люксембург и кaртичкaтa ще пътувa зa тaм .
Пaмук кaле много ми хaресa,обмислям и aз дa се включa в директните рaзмени

# 638
  • КиТ

А, ти пък, как ще пращаш пак. Има време Simple Smile От България чакам общо още девет картички, не е само твоята. Бавно се процеждат една по една. Сега трябва да издиря, от кого е хубавата картичка с Ал. Невски, на която изпращачът не се е подписал. Ще проведа оперативно-издирвателни действия и във Фейсбук - тук никой не си призна  Mr. Green

Оки,само не мога да разбера тая аномалия,аз получавам по-бързо от вие,нещо фалшиви марки ми лепят тия в пощата  Twisted Evil hahaha hahaha hahaha
Като гледам и там нямат желание Crazy Hug

# 639
Врабец, често да ти кажа сигурно повече от теб го мисля това твое вързопче от България.  hahaha Всеки ден отварям темата с надеждата, че си ги получила.  Grinning
Плами, май има нещо такова с вашата (наша  Wink ) поща. Едни мартеници пуснати в началото на февруари ги получихме по Гергьовден.  hahaha Докато тези от Варна дойдоха за седмица. Но, няма драма- останаха за догодина.  Mr. Green

Най-много обаче ме "изкефи" пощальонът на Ройс, който е решил да доставя всички писма само в сряда.  #Crazy

# 640
  • España (Плевен)
профили:    Peace Peace Peace

Скрит текст:

Rois             plami89          buttinsky          Врабец          Evridika     mery_poppins1     Еовин  

Джес              Tинa             К А Т И           Silvipl            Fraqueza          Акаша          ♥reni-pld♥

Тарилилей         glafira        Гад Чевръста       Sellene             Лем            danibaby          Фенси

mariana_    GreatPretender    Нощни очи    Майола Бени     cup of tea         P.Sawyer         veni35  

Бързо се уча   Лале в дъжда       Аглея           MiRa_55            noraa       GreatPretender        loca

tsvetna84       МерСедес            kri          zelena iguana  Малвина~Ина

Има ли някой, който не съм добавила?

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 18:44 от К А Т И

# 641
  • КиТ
Най-много обаче ме "изкефи" пощальонът на Ройс, който е решил да доставя всички писма само в сряда.  #Crazy

Ми за кво да се разхожда човека всеки ден  Crazy Joy( Tired)

# 642
# 643
Лем, щом пристигнат, веднага ще споделя Grinning

Днес уцелих пощальона докато пускаше писмата и си викам - сега ако се покажа отвън да го питам, той сигурен ли е, че картичката от България днес е само една, дали ще ме помисли за луда...

Сетих се, май не съм споделяла, какво инженерно чудо е нашата пощенска кутия Simple Smile Стената на къщата е дебела около 2 педи, а самата поща е един силно наклонен улей, изкопан в тази стена. Отпред има капак, отваряш го и пускаш писмата да се пързалят по улея надолу - нашият е като този на снимката.
Скрит текст:
И писмата се изсипват вътре във входа на къщата в една прозрачна кутия, в която всеки от живеещите в къщата рови и си търси, кое е за него. Редовна гледка е моя милост, висяща от парапета на втория етаж да проверява имаме ли поща, защото имам видимост към кутията  Mr. Green

# 644

Ми за кво да се разхожда човека всеки ден  Crazy Joy( Tired)
Ми Плами в 21-ви век сме. Наистина не мога да го повярвам.  #Crazy

Малвина~Ина Ти ли си на аватара? Много си хубава!  Flutter

Врабец, много интересно! Не съм виждала никога такава кутия.

Общи условия

Активация на акаунт