Красотата на земята сме събрали във цветята! Златна есен, тема 62

• 43 310
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
denima напълни страницата с красоти!!!
Ами няма как да ги захлупя от горе,че са дълги.Миналия път като ми донесоха отчупената хоя и я натопих във вода чаках много време-повече от месец беше,но беше студено и времето.
Така или иначе имах намерение да ги правя две саксии и да ги качвам около прозореца,но не се решавах да отчупя,та сега по принуда стана това,което исках-само да се захванат. Praynig Laughing

# 46
  • Бургас
Благодаря Писенце!
За похлупването казвам по-принцип но не е задължително,аз го правя по скоро за да не се занимавам защото по този начин се запазва влага и не се налага да ги преглеждам ежедневно.Случва се да позабравя нещо ,като тръгна да поливам и аз самата не си ги намирам,то много нещо ooooh! не знам как се докарах до това положение,но много ме радват Stuck Out Tongue Winking Eye Лошото е,че не ме пуска и вчера мъжо ми заяви да не се оплаквам,като ги въдя и купувам.А свекървата като ме види да се прибирам с цвете и ме гледа странно,преди години ми подаряваше саксийно по празници защото знае ,че обичам, от две години се отказа защото вече няма представа какво имам  Crazy
Вкоренител ползвам защото го имам,,но понякога го забравям и пак става,то като му е писано на нещо си става и си живее.

# 47
  • Бургас
Рачето благодаря за хубавото клипче за теменужките!
Паднаха ми очите, е няма такава красота  Crazy останах без дъх....Само една имам от всичките сортове и това е Сватбен букет. tooth
Имам си листенце от Денимчето  Hug Hug
Само едно листенце е още ама аз си го гледам с много любов и надежда... Heart Eyes
 А аз сега ще питам чичко гугъл, какво е далматинска кампанула  newsm78 че не знам ...
Хайде лека на всички!

# 48
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738749.30  Тука още на пръв прочит и си видях загубената теменужка  Cry на 29та секунда е.
Трябва да пообиколя строителните магазини аз и дано открия такава.

# 49
  • в огледалото на живота
Снощи не остана време,но сега да се похваля:
-имам си подаръчета от Наda  Party
Огрооомни листенца от теменужки  Heart Eyes
Благодаря ти мила,всичко пристигна в чудесен вид.Топнах ги в чашка и ги настаних да другаруват с тези на Денима  Hug
Ех,ако всичко ми се хване ще съм многоооого щастлива!
За сега само листата от глоксиния са леко засъхнали/засучили са горния край,но стъблото е сочно и не е загнило/Надявам се това не е проблем  Praynig

Аз чак се срамувам,че нямам такива красоти като вашите...моля не ме гонете  Confused Hug Hug Hug

Да питам и аз за хоята,видях по назад,че Писето е писала за нея.
Моята е пощуряла/Агнес  Wink  Hug/....
Накрая обаче и тя има нещо като изсъхнала пръчка,трябва ли да я отрежа?
Иначе си е свежа и добре върви.И как точно разбирате кое е цвета,къде избива,как да го оприлича?

Табакова,
Скрит текст:
Браво на момчето ти  Peace
Поспаланка още мрънка сутрин като става,но само до вратата на градината.Сега разбирам коя била причината-госпожата я карала всичко да си изяда и тя се натъжавала от това.....милата ми,хич не е от ящните деца... Simple SmileТа помолих да не я насилват с храната-колкото/толкова...Вече си имаме и първата осъзната рисунка;вчера на блузката пък и бяха лепнали зайче,защото спала и била много послушна.... Laughing
Простете за отлонението,но така са ми мили тези моменти... Hug Hug Hug

# 50
# 51
# 52
# 53
  • Бургас
Благодаря момичета розата по принцип е жълта, но да този път има май кремав отенък
Мен ме хвана музата да затъмнявам коледните звезди, ще показвам като има резултат  Rolling Eyes

# 54
  • Пловдив
Така, ето го и списъка ми с това, което мога да предложа. Пишете на лични, а аз тук в темата ще пиша периодично какво има останало.
 Сенполии
Irish Laughter- 2 листа -при мен цъфтя така
Летние сумерки пъстролистна- 1 детка
Стрелец  Элит -5 листа -при мен цъфтя така
Ramblin’ Magic (мини трейлър)-1 детка , 5 листа при мен цъфтя така, а трябва да е  така Не гарантирам, че така ще цъфне, може да се окаже друг сорт и да цъфти само в розово
Ness’ Orange Pekoe -3 листа 
Главный Калибр- 3 листа -при мен цъфтя така
Бяло-лилава- 1 листо при мен цъфтя така
Розова кичеста- 5 листа -при мен цъфтя така
Пъстолистна розова- 3 малки детки

Забележки:  На тези на които не съм писала, че са цъфтели при мен снимката е от интернет. Малките детки ще отделям скоро.  Някои може да са без корени. Който иска ги пращам веднага- да ги вкорени сам (в парниче), или направо да ги засади ако имат корени, а който иска изчаква една-две седмици да се вкоренят при мен и тогава пращам.

Малка кала Пикасо -реална снимка . Сега изкарва още едно листо отстрани. Голямата цъфти така
 Кактуси
Пиша ги по номера, че не знам имена, който иска да пише от кой номер
1  2  3  4  5  6

Аз не търся нищо конкретно, но няма да откажа резници мушкати, сакъзи и др. такива, ако сега е подходящо да ги захвана. Ако не- напролет  Simple Smile  или листенца от сенполии  или кактуси, които нямам, като изобщо не е задължително да ми пращате нещо в замяна.

На който съм изпращала и преди да не се срамува да иска пак.

Предпочитам да изпращам с Еконт, защото имам лош опит с пощата, но и с тях може.

devi4ca    Hug
Скрит текст:
ние имахме малко неприятности, но се надявам като свикне да преминат.

# 55
  • в огледалото на живота
poepie,каква красавица си имаш само  Heart Eyes
И колко пъпки има още....дано те радва много  Hug

Табакова,тази кала е разкош  Heart Eyes
Ако има в повечко се нареждам на опашката,ако не нека и за другите има  Peace
За Непослушко  Hug

# 56
  • DE
Дзак Mr. Green

poepie , и аз щях да и се радвам ако беше у дома...Страхотна!
Табакова, цветарското ти магазинче е пълно с богат сортимент- жалко,
че не мога да се възползвам Embarassed
devi4ca, направо си е за срамуване, че нямаш такива красоти като нашите и ще бъдеш изгонена ако не показваш снимки...и членската карта ще ти бъде отнета hahaha
Ра4ето, рано е още да търсиш семена- висят все стари реколти сега по рафтовете.
Януари като е "прясното" зареждане, тогава.

За вътрешни цветя не смея да раздавам акъли, че никак ме няма Embarassed
Кажете ми моля: семената които се продавят в Лидл, Кауфланд и др. в оригинални пакетчета ли са или са продукция на "Български семена"?

От мен една снимка нестандартна. Няма да ми се карате- вече са във вазичка.
Имам доста изпочупени клонки, пък обичам и да декорирам понякога.
Косматата почна да души от долу- помисли че окачам суджука(на праните гащи им познава формата) hahaha

# 57
  • Бургас
Аууу Табакова страхотна колекция сенполии, аз се нареждам ако остане някое листенце дори и по недъгаво  Embarassed ще се радвам  всички са прекрасни  Heart Eyes

# 58
Розата е прелестна -като цвят. poepie,че сватбения букет -теменужка е много хубава.Гледам,че се продава от 2-3 момичета,замислям да си я купя.Те всички са красиви.Депладенията почти отвори цветовете си.Снощи сложих 2 теменужки на фитилно поливане,че да видя как ще вьрвят.И две нови саксии на пеперуди си купих,но снимки утре заедно с депладенията.

# 59
Матце, много ти са хубави снимките и на цветенцата ти и на Вили пчеличката и на градината ти.Показвай по-честичко красоти и на сьседи сьщо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт