Сватба в училище - мнения?

• 6 248
  • 56
  •   1
Отговори
Здравейте, някой знае ли дали в България може да се наеме физкултурния салон на училище вместо да ходим на ресторант след сватбата? Удобното е, че това училище е буквално пред нас, а и в непосредствена близост е църквата, където ще ке женим. От църквата разстоянието може да се вземе пеша. Наблизо нямаме ресторанти, а и не ни се ходи в тесен ресторант, като може да наемем широкия салон. В чужбина често съм виждал да използват физкултурен салон за тази цел, а у нас само на кръщене съм виждал. Peace

# 1
  • София
Леле, какво си помислих като прочетох заглавието ...

По темата - отиди в училището и питай директора.

# 2
Леле, какво си помислих като прочетох заглавието ...

И аз  Mr. Green

Защо не? Ако ви разрешат и някой се заеме да приведе във вид салона...

# 3
Била съм на сватба в спортна зала, тоест ресторант до спортна зала.

Беше идеално. Тогава бях дете- когато с другите деца побесняхме, имаше
доста пространство.

Всъщност е готина идея, стига залата да не е от много потните...

# 4
  • out of space
И таз добра!  Shocked Кой и на базата на какво ще определи тарифата?!
Само това оставаше- физкултурните салони да се превърнат в терен за сватби, кръщенета и честване на годишнини  Crazy

# 5

Тоя номер най-лесно ще мине при директорката, която раздаваше заеми. (справка Господари на ефира)
А иначе защо ще се затваряте в тесен салон? Пробвайте направо на улицата. В някои квартали това се прави.  Grinning

# 6
На откриване на учебната година канят прост...ки и измислени спортисти, що да не дават под наем училищна собственост за сватби... Laughing

# 7
  • София
Само това оставаше- физкултурните салони да се превърнат в терен за сватби, кръщенета и честване на годишнини  Crazy

Ами той нашия салон например, непрекъснато е зает от разни тренировки. Така че си има тарифа и още как.
Но в нашия не биха пуснали сватба заради настилката - не може да се ходи с обувки /и токчета/. Предполагам и маси и столове не могат да се слагат.

# 8
Здравейте, някой знае ли дали в България може да се наеме физкултурния салон на училище вместо да ходим на ресторант след сватбата? Удобното е, че това училище е буквално пред нас, а и в непосредствена близост е църквата, където ще ке женим. От църквата разстоянието може да се вземе пеша. Наблизо нямаме ресторанти, а и не ни се ходи в тесен ресторант, като може да наемем широкия салон. В чужбина често съм виждал да използват физкултурен салон за тази цел, а у нас само на кръщене съм виждал. Peace

Ти сериозно ли?
С ядене и пиене ли?

# 9
  • out of space

Ами той нашия салон например, непрекъснато е зает от разни тренировки. Така че си има тарифа и още как.

Хубаво, но функцията на физкултурните салони не е ли точно упражняването на спорт?  Една сватба предполага алкохол, цигари, маслени торти и правото хоро.

Това все едно група по Тай Бо да си наеме ресторант за провеждане на тренировките.  Laughing

# 10
Мисля, че с благословията на Бойко могат направо зала Арена Армеец да наемат.

# 11
Как не съм се сетила досега  Crazy

# 12

Тоя номер най-лесно ще мине при директорката, която раздаваше заеми. (справка Господари на ефира)
А иначе защо ще се затваряте в тесен салон? Пробвайте направо на улицата. В някои квартали това се прави.  Grinning
smile3521

# 13
  • София
Ами какви ли не закъсали училища има. Така че може и да мине номера.
Въпреки че не е правилно.

# 14
Цитат
Една сватба предполага алкохол, цигари, маслени торти и правото хоро.
Кой казва? Simple Smile Това е ден за двамата влюбени и ще си я направим както ние искаме. Решили сме без никакъв алкохол и никакви хорА.

Общи условия

Активация на акаунт