Отговори
# 690
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Жани, Hug и аз така...фен съм на Чачо и тва е. Peace

Наде, Hug мерси.  Peace

# 691
  • У дома :)
Записах се в новата тема, чекай ся и тук да се изкажем Simple Smile
От снощния купон цял ден съм ей тъй  smile3507, обачИ ей сега лягам един час да починим и довечера съм на линия агейн за пърцуцката у бидонти  Mr. Green
За анализите на Зизула и  Рилаксчето  ши кажа с езика на тялото  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
А относно
Хайде сега и аз по същество...вдъхнових се от Пипе. Laughing

Такаааа.... Thinking

Чачо ми хареса от първият момент когато го загледах обстойно. Peace
как стигнах до тук? Може би в някой свой абзаци ще се поосемнайстя...но, да обясня.

Започнах да гледам филма съвсем случайно(нищо, че знам за него от самото начало). Просто сина ми ми налази лаптопа една вечер и аз какво да правя...в момента за фон на тв-то беше ОС, някак си бях забравила да сменя канала още при интрото. Не исках да го гледам заради Хазал. Не я харесвам, еднаква ми е. Още от ЗП си изградих това мнение и край...наказах с игнора си АФК. Обаче точно в тази вечер попаднах на оня епизод дето Емир караше Чепика да му мие колата...та се загледах.
Грабна ме той, не Хазал. Naughty Та така догледах серията. После намерих видеоклипа и там све серии. Започнах от средата към края. После се върнах и изгледах началото. Чачо не спираше да ме кефи...Хазал не спираше да ме дразни. Ролята си е роля, ама пък в нея само три вида фейс...или реве, или се хили кат репа, или гледа тъпо. Еми сори ама аз видях това.
Нарочно си пуснах и произволен момент от ЗП, да видя аджеба защо не ми харесва тази жена? Еми там работата същата...трите броя фейс....нищо ново под слънцето. Чачо ми е страхотен, нито за момент не се съмнявах в любовта му към Фериха. Това продължи до последната минута на АФК, АФКПЕ и ПЕ. Обратно на него Хазал не ме убеди, че обича Емир. Всичко беше с клизма. Обаче и тя има своя апогей в моите очи. Това бе финалът...ей тези последни секунди тази жена се раздаде...разплакаха ме и двамата. През останалото време...Хазалката... ooooh!
Това, че изобщо не харесвам Хазал не ми попречи да гледам филма и до днес...в този  момент...все пак Чачо беше там. Някъде докато гледах бях влезнала в една от темите по Филма...не помня тук ли там ли...и прочетох едно мнение на една дама което ме шашардиса...та тази дама беше писала , че ако не била Хазал, Чачо нямало да блесне....ти да видиш... Crazy Crazy Crazy
Естествено не съм съгласна защото за мен точно той отнесе филма на гърба си. Мое мнение...не задължавам никого с него. Толкова си може момичето...толкова прави....не я съдя. Щом има толкова фенове, значи ги е грабнала с нещо...но, не и мен. Peace
ПЕ за мен беше филма който трябваше да продължи. Прекрасна сценарна работа. Идеални основи за интересни сюжетни линии...абе материал за 3 сезона напред. Спирането му за мен си е кощунство....ама това е друга тема.
Излишно е да казвам, че АШК не е моят филм...Пък и няма някой убавец който да ме накара да го гледам.
ПО ще го отразя задължително...още не съм го гледала изцяло, но и от малкото което видях...ще се гледа. Серенай ми седи добре до Чачко, тя самата ми харесва. След като успя в Лалето да ме накара да я мразя до дупка, значи момето се справя.

Да обобщя...желая успех и на двата проекта. Искам Хазал да изкара нещо от себе си с което да ме накара да я гледам. Все пак до нея в момента не е нито Чачо...нито Киво...не знам как ще успее с мен, ама и желая успех в това да ми промени мнението, както и на много други като мен.
Аз познавам много хора в този форум които са на същото мнение като мен и ми се наложи да ги агитирам яростно за да погледнат АФК...защото специално при мен не е имало друг сериал който да ме кара да го гледам и до сега.  Peace

Спирам за сега, че май си разпилях мислите... Crazy
Сори за обема...ама как е казал един...''Они ме биУ, ама я им рекО" Mr. Green

ще кажа че и аз случайно го загледах тоя филм и аз не от началото, но с всяка изминала серия ми ставаше все по-завладяващ и то благодарение на Ча,защото и аз като Зизу Хазал хич не я долюбвах в ЗП, даже ми беше антипатична.НО колкото повече серии гледах толкова повече ми ставаше симпатична,може би защото много добре си паснаха с Чачи и се получи тази химия между тях ,за която всички говорите.Да си призная честно обаче, ако някой друг беше в ролята на Емир, най-вероятно този сериал щях да го наградя с безразличие,защото аз много рядко гледам турски сериали.И до днес АФК си остава сериала ,който мога да гледам отново и отново.АФКПЕ не съм го гледала, както и ПЕ ,но имам намерение да ги изгледам и то пак заради Ча,защото наистина го харесвам. Искрено се надявам  продукциите и на двамата да имат успех, ще гледам и двата сериала, ако си струват(според мен де)Аз фен ли съм  newsm78

# 692

Жани,  Hug Hug Hug Hug Hug

направих аз снимка, ама незнам как да я кача тук, благодаря ти че го направи, супер си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мишенце писах ти на лични  Hug Hug Hug

# 693
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЕлитУ,  Hug аз в АФК химия между двамата не видях. Видях само химия при Чачи. Peace
Може би заради това (освен заради реала) не скандирам Фемир Форевър. Crazy

# 694
  • В света на мечтите... ❤
 hahaha
Скрит текст:

# 695
Хоп едно манИкенчИ

# 696
 Flutter   Heart Eyes    Flutter

# 697
# 698
  • У дома :)
ЕлитУ,  Hug аз в АФК химия между двамата не видях. Видях само химия при Чачи. Peace

Е за химията при Чачи няма спор  Peace,но в определени моменти се почувства и при нея(може би защото наистина са имали нещо в реала, кой може да ти каже)Както и да е ,нали сме се събрали тук да се забавляваме , пък всеки да си харесва който иска Hug Hug Hug
Дани  Hug хубавото си е хубаво ся ,май и аз съм фен на Чаааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 699

Е за химията при Чачи няма спор  Peace,но в определени моменти се почувства и при нея(може би защото наистина са имали нещо в реала, кой може да ти каже)Както и да е ,нали сме се събрали тук да се забавляваме , пък всеки да си харесва който иска Hug Hug Hug
Дани  Hug хубавото си е хубаво ся ,май и аз съм фен на Чаааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ели  Hug  идвай на клона на фенките,той е от стомана вече,споко няма да се счупи  Mr. Green

Жанка  Hug   love001   Hug

# 700

Ели  Hug  идвай на клона на фенките,той е от стомана вече,споко няма да се счупи  Mr. Green

Дани Hug когЪ шЪ пием кайфе бе мило Blush Blush Blush

# 701
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Ей, страшен, значи немам думи!!!! Дани, благодаря  Hug Hug Hug Hug, че ни стопли в този студ  Hug Hug Hug

Я да видим сега дали съм схванала урока, Жани,  Hug Hug Hug Hug Hug

# 702

Дани Hug когЪ шЪ пием кайфе бе мило Blush Blush Blush
Мии  Thinking скоро  Grinning  може в събота или в неделя,ще се уговорим  Peace  Hug

Ша та нося,няма да та нося,ша та нося,няма да та нося,ако кажеш,че съм лош,ша та нося цяла нощ  Joy

# 703
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes

# 704

Ей, страшен, значи немам думи!!!! Дани, благодаря  Hug Hug Hug Hug, че ни стопли в този студ  Hug Hug Hug

Я да видим сега дали съм схванала урока, Жани,  Hug Hug Hug Hug Hug

БРАВО Мишенце Hug Hug Hugсупер си се справила   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт