Отговори
# 705
първия фотошоп е № 1

# 706
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пък да ви кажа в прав текст, изобщо не вярвам Хазал и Чачи да са имали нещо в реала. Преди Влъха да ме нападне с въпроса "Ти кога им светИ?"ще кажа, че не съм им светила, но това не ми пречи на вътрешното убеждение. Peace

И както каза веднъж Рилаксиращата Влъхва...боли го фара Чачо за Хазал и обратното. Mr. Green

Хората си живеят живота. Хазал с Боно, Чачи сам или в компания и тва е. Whistling

# 707
  • В света на мечтите... ❤
Тези доколкото разбрах са статисти от партито в 1-ви епизод на ПО,ехх късметлии  Grinning

# 708
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

имам най-страхотният учител  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 709
Дани това е една от първите снимки,дето ни бодяха очите само с тях,а  на Ча  и другите не ни пускаха тогава Blushстатисти са да Blushкъсметлий не ами късметлий Joy Joy Joy Joy Joy

аз ще се изнеса за малко Simple Smileпосле пак ще се дотътря Hug Hug Hug
ФЕМИР ФОРЕВЪР БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Hug Hug Hug

# 710
  • Някъде там

# 711
Аз нямам пък представа какво е ставало или не е ставало,но каквото и да е само те си знаят и може би шепа хора.Това е твърде лично и в техния си свят,за да знаем и гадаем каквото и да било и за двете позиции.

В крайна сметка нито отрекоха,нито се съгласиха.И двамата са млади,известни и животът е пред тях.  Peace

# 712

Ми влизай де,ко само надничаш кат някой апаш  Mr. Green  Hug

# 713
Приличат ли си според Вас, според мен, не?!

# 714
 Mr. Green

# 715
Зиз, знаем, че не харесваш Хазал, даже аплауСи имаше тука за този факт, но ти изцяло говориш за Ферия, актрисата Хазал Кая едва ли я познаваш, като образ може би не ти допада, като визия актрисата също, но човека Хазал не можем да определим, докато не се срещнем с нея на живо, както казват хората и не изядеш един чувал със сол с нея. А тя има изключително много приятели, което говори много за мен  Heart Eyes
Аз пък не бях чувала кой е тоя Ча, и загледах сериала заради Хазал, бях я гледала малко в ЗП, ама аз по принцип имам 2 сериала изцяло гледани, и единия е АФК. Другия актьор, който познавах беше Метин Чекчмез от другия ми сериал 1001 нощи и тва е. В самото начало Хазал, Вахиде и Метин Чекмез ме впечатлиха, нататък е ясно, а Чачи си беше дръвчее, но се учеше и попиваше от всички, а че Хазал стоеше добре до него за мен е без съмнение. Още нещо - категорично смятам, че ако единия от двойката беше изигран от друг актьор, магията нямаше да бъде същата.

А сетих, се защо не харесвате Хазалчето, ми то Чачи само нея вижда  Joy и ние сме зад бордааа, даже и мойто Каптанче и то  hahaha Joy hahaha

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 айде давайте доматите и моцарелката  tooth

Жани, първия фотошоп е суперрр  Hug

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 20:11 от Jane2013

# 716
Приличат ли си според Вас, според мен, не?!

Мммм,начи като замижа и с двете очи откривам лееека прилика в прическите и до там  Mr. Green

# 717
  • Някъде там
Dani  Hug

Наде Аз никаква прилика не виждам  Whistling

# 718
Dani  Hug

Еее,ти преди малко толкоз плахо гледаше,сега влизаш наперена като паун  Mr. Green  ха така,тук в Диспансеро няма плахи   Hug

# 719
Dani  Hug

Еее,ти преди малко толкоз плахо гледаше,сега влизаш наперена като паун  Mr. Green  ха така,тук в Диспансеро няма плахи   Hug
Дявола носи Пр*да, рекламааа  Laughing
Капризче,Честити нови страхотни дрешки Hug

Общи условия

Активация на акаунт