Отговори
# 720
  • В света на мечтите... ❤
Хайде скадуркии аз изчезвам и тая вечер няма да се включа в купона  Rolling Eyes  да не изпишете и новата тема ей  Mr. Green
Хади гьорюшюрюз (нали беше Зиз  Hug)  до утре  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 721
И както каза веднъж Рилаксиращата Влъхва...боли го фара Чачо за Хазал и обратното. Mr. Green

Хората си живеят живота. Хазал с Боно, Чачи сам или в компания и тва е. Whistling[/b]
Peace

Капризче честити одежди Heart Eyes

Дани лека вечер Hug

Наде и аз невиждам прилика Peace

# 722
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз, знаем, че не харесваш Хазал, даже аплауСи имаше тука за този факт, но ти изцяло говориш за Ферия, актрисата Хазал Кая едва ли я познаваш, като образ може би не ти допада, като визия актрисата също, но човека Хазал не можем да определим, докато не се срещнем с нея на живо, както казват хората и не изядеш един чувал със сол с нея. А тя има изключително много приятели, което говори много за мен  Heart Eyes
Аз пък не бях чувала кой е тоя Ча, и загледах сериала заради Хазал, бях я гледала малко в ЗП, ама аз по принцип имам 2 сериала изцяло гледани, и единия е АФК. Другия актьор, който познавах беше Метин Чекчмез от другия ми сериал 1001 нощи и тва е. В самото начало Хазал, Вахиде и Метин Чекмез ме впечатлиха, нататък е ясно, а Чачи си беше дръвчее, но се учеше и попиваше от всички, а че Хазал стоеше добре до него за мен е без съмнение. Още нещо - категорично смятам, че ако единия от двойката беше изигран от друг актьор, магията нямаше да бъде същата.

А сетих, се защо не харесвате Хазалчето, ми то Чачи само нея вижда  Joy и ние сме зад бордааа, даже и мойто Каптанче и то  hahaha Joy hahaha

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 айде давайте доматите и моцарелката  tooth

Жани, първия фотошоп е суперрр  Hug
А, босилече да ти ръснем искаш ли? Laughing
Аз немам претенции към Ча и съм съвсем безпристрастна. Казах си мнението и не задължавам никого с него...и тва щот ме дърпате за езика..инак аз хубаво си прайм анализи и бюлетини, що ме карате да съм дълбока? Joy
Не съм казала, че Хазал не седи добре до Ча. Само казах, че нейната любов към Емир не я усетих, което пък кореспондира с факта, че не видях химия между двамата, а само с Ча. кво да кажа друго...не съм чула клюка някоя от нас да си пие петъчното кафе с Хазал, но все пак сме големи хора и имаме очи и мозък за да преценим за себе си някакви неща.
Та така...нямам нищо против момичето, съобразявам се с каста които са ми предложили.
Не търся под вола теле, само знам, че и маймуна да сложат до Ча, пак ще го гледам...не защото примирам по него като жена...а защото харесвам хъса и професионализма с който ми пълни очите. Бай дъ уей...същото се отнася и за Къванч. Mr. Green

# 723
  • Някъде там
Джейн, Рени Благодаря   love001 То армани, то прада абе богата работа нема само Хилтън да се перка яяя  Mr. Green

Дани Лека душата ама за изписването на темата не се знае. Кукумицините може пак да пощуреят  Whistling

Зизу Нещо май ме споменаваш аааа  Mr. Green
Скрит текст:

# 724
Джейн, Рени Благодаря   love001 То армани, то прада абе богата работа нема само Хилтън да се перка яяя  Mr. Green

Дани Лека душата ама за изписването на темата не се знае. Кукумицините може пак да пощуреят  Whistling

Зизу Нещо май ме споменаваш аааа  Mr. Green
Скрит текст:
Ооо, йееееееее...да Каприз Hug споменах го. Нямам женски въжделения и към Киво, ама таланта и професионализЪма му напраууууу ме разбиват.  Peace

# 725
  • Някъде там
Джейн, Рени Благодаря   love001 То армани, то прада абе богата работа нема само Хилтън да се перка яяя  Mr. Green

Дани Лека душата ама за изписването на темата не се знае. Кукумицините може пак да пощуреят  Whistling

Зизу Нещо май ме споменаваш аааа  Mr. Green
Скрит текст:
Ооо, йееееееее...да Каприз Hug споменах го. Нямам женски въжделения и към Киво, ама таланта и професионализЪма му напраууууу ме разбиват.  Peace
Много е добър, страхотен е  Peace

# 726
  • София
Джейн, Рени Благодаря   love001 То армани, то прада абе богата работа нема само Хилтън да се перка яяя  Mr. Green

Дани Лека душата ама за изписването на темата не се знае. Кукумицините може пак да пощуреят  Whistling

Зизу Нещо май ме споменаваш аааа  Mr. Green
Скрит текст:
Много е добър, страхотен е  Peace

Аз казах, че за мен Киво е завършен продукт  Peace Според мен зад него стои цял екип професионалисти, които се грижат за стайлинга му, държанието му, интервютата и т.н.  Peace

# 727
Здравейте има ли нова тема?май съм пропуснала нещо newsm78

# 728
Здравейте има ли нова тема?май съм пропуснала нещо newsm78

Буйрун! Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738940.0

# 729
  • Варненска клюкарка
Аз нямам пък представа какво е ставало или не е ставало,но каквото и да е само те си знаят и може би шепа хора.Това е твърде лично и в техния си свят,за да знаем и гадаем каквото и да било и за двете позиции.

В крайна сметка нито отрекоха,нито се съгласиха.И двамата са млади,известни и животът е пред тях.  Peace

Аз съм сигурна, че във въздуха имаше нещо, а в реала само те си знаят. Привличането което се усещаше през цялото време не беше случайно според мен, нито пък студенината и напрежението, които лъхаха от последните епизоди Peace Знаете-писала съм за думички изпуснати от тях, а по едно време, Чаатай изпускаше много, а Хазал, която винаги намира начин да опровергае неистини по свой адрес си мълчеше като партизанка Crazy.Наистина е лично, както и че нито веднъж не отрекоха и не потвърдиха, което също е много показателно, като се има предвид как Чаатай отричаше за другите, чак със Селинката май се скара заради твърденията и за Гизем та тя смотолеви тогава, че някой и е хакнал акаунта в туитър и писал от нейно име за т.н.тоци с Гизем Peace а всеки път като ги питаха, Ч и Х реагираха все едно получават паник атака горките, особенно Чаатай  hahaha А Хазал след края на сериала каза едни много подозрителни изречения Mr. Green по адрес на един красив мъж, че не можело да му се вярва и т.н. А там където каза за един свой колега, че е почувствала нещо и то било толкова силно, че се усетило и от зрителите и т .н. но отказа да говори повече, пък ние знаем къде се усещаше Mr. Green Както казах, във въздуха ли или в реала беше, но много миришеше на любов Mr. Green

ппНаде за снимките- приличат си по гнездата на главите Peace

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 20:46 от Беллора

# 730
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Познанията ми за актьорската работа на Киво се изчерпват с последните 20 серии ЗП. Впрочем и тях ги гледах малко през пръсти, телевизорът ми беше просто фон. Не мога да кажа нито, че много ми е харесал, нито че ми се е видял пълен провал. А друго, освен една реклама, не съм гледала. Но пък от това, което чета е професионалист, а в която и да е работа това е най-важното. Peace

Да не се повтарям, ама днес писах, че шапка му свалям на Ча за някои неща. thumbsup

Зизу, Релаксче, трепете направо!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Беллорче, все се каня да го издиря това интервю в ютуб с изказването й за усещанията от зрителите. Бях го гледала преди половин година, ама дали сега ще го открия? newsm78

# 731
Абе, Белче, чей те питам, че ся се сетих...лани чух некви клюки по наркОтик - аферата, че Чачо имал нещо с Гизема. Демек, че зарад нея "посегнал"? Верно ли е тва?
Щото за мене ако има даже и една милиминка истина в тази афера, съм по-склонна да мисля, че е имал нещо с нея, отколкото с Хазал.

Мнение...

# 732

И двамата имат мармоти Mr. Green

# 733

и овиват шоколада в станиол  Whistling

# 734

имат такова на главата  Joy Joy Joy