Хади гьорюшюрюз (нали беше Зиз
) до утре
[/b]

и ние сме зад бордааа, даже и мойто Каптанче и то

айде давайте доматите и моцарелката 

То армани, то прада абе богата работа нема само Хилтън да се перка яяя 
споменах го. Нямам женски въжделения и към Киво, ама таланта и професионализЪма му напраууууу ме разбиват.
споменах го. Нямам женски въжделения и към Киво, ама таланта и професионализЪма му напраууууу ме разбиват. 

Според мен зад него стои цял екип професионалисти, които се грижат за стайлинга му, държанието му, интервютата и т.н.

Знаете-писала съм за думички изпуснати от тях, а по едно време, Чаатай изпускаше много, а Хазал, която винаги намира начин да опровергае неистини по свой адрес си мълчеше като партизанка
.Наистина е лично, както и че нито веднъж не отрекоха и не потвърдиха, което също е много показателно, като се има предвид как Чаатай отричаше за другите, чак със Селинката май се скара заради твърденията и за Гизем та тя смотолеви тогава, че някой и е хакнал акаунта в туитър и писал от нейно име за т.н.тоци с Гизем
а всеки път като ги питаха, Ч и Х реагираха все едно получават паник атака горките, особенно Чаатай
А Хазал след края на сериала каза едни много подозрителни изречения

Препоръчани теми