Отговори
# 300
  • У дома :)
Ох баня ох кееееееееффффф newsm37 newsm37 newsm37  Joy Joy Joy Joy Joy

# 301
  • София

Joy Joy Joy Joy малееееееее  Joy Joy голем кеф било тая селска баня бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама и съобщението на клипчиту кърти  Joy Joy Joy Joy

# 302
  • Още у мъглата ...
Те актьорите измряха,ти за тия дет гледат говориш  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Те и децата им вече са на бастунче  Joy Joy Joy

Ако не и правнуците  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ма кво се смеете,Рич какъв левент беше ,ехеееее а сега прецъквах скоро,малииии ми той направо се у Ричосал вече  ooooh! ooooh! може и с памперса да беше,че ми се видя издут панталона му  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy  аз тоя сериал никога не съм го гледама, но съм чуивала много легенди за него  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
И аз нивгаж не съм го гледала, но то легенди и митове, ехееееййй  Joy Joy Joy Joy

# 303
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е, кат ша полягваме, хайде и Тудора  Sunglasses

Скрит текст:

Ауууу,с тая и да не сме Тодорки ще полегнем  Joy Joy Joy

# 304
ееееее вие пък...ми може момичето да иска да си ги гледа по Бтв  Crossing Arms  hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao то това е ясно, то и ние искаме само и единствено по БТВ-то да си ги гледаме ама то пустото му любопитство  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy иначи ехее щех ако требе и до 2222 да ги чекам  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
ми ше чекаш ти друга работа имаш ли  Whistling бързаш ли за някъде  Joy представи си хората дето чакат Дързост и красота  Joy Joy Joy той до 2222 още ще се снима..ми те като нямат откъде да гледат напред питаш ли ги какво им е  Crossing Arms  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy  Ами да си намерат начин, ко мъ интирисува  Mr. Green Joy Ами бързам, я  Shocked Joy Ама те тия дет са го почнали тоя сериал вече сигурно са измрели  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
сус бе  Joy аз го почнах в детската градина  Mr. Green Mr. Green и като стана пенсионер ще имам времето да си го гледкам ..тамън ще е станало интересно вече и Брук окончателно ще се е развела с Рич за 78-ми път  Joy Joy Joy

# 305
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Ох,ода за любимото тв -бтв  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 306
  • София
Те актьорите измряха,ти за тия дет гледат говориш  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Те и децата им вече са на бастунче  Joy Joy Joy

Ако не и правнуците  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ма кво се смеете,Рич какъв левент беше ,ехеееее а сега прецъквах скоро,малииии ми той направо се у Ричосал вече  ooooh! ooooh! може и с памперса да беше,че ми се видя издут панталона му  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy  аз тоя сериал никога не съм го гледама, но съм чуивала много легенди за него  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
И аз нивгаж не съм го гледала, но то легенди и митове, ехееееййй  Joy Joy Joy Joy

Нявга най-вероятно и в учебницити ша влезни  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 307
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе ВериЧ, поне разбра ли се чие е детето на Брук... Joy Joy Joy Joy Joy

# 308
  • София
Е, кат ша полягваме, хайде и Тудора  Sunglasses

Скрит текст:

Ауууу,с тая и да не сме Тодорки ще полегнем  Joy Joy Joy

Аз се сещам за една Тодорка  Mr. Green да легне па да не стане  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 309
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Ама моля ви се да не забравяме вечния хит,оп са,оп са  Crazy Crazy Crazy

# 310
значи Зиза легна и аз тихомълком носа парцуцата  #Silly гепих една бутилка от шкафа на д-р Боц ..той има много няма се усети баш за тая  Joy

# 311
  • У дома :)
Кое от всичките  Joy Joy Joy Joy Joy

# 312
  • София
ееееее вие пък...ми може момичето да иска да си ги гледа по Бтв  Crossing Arms  hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao то това е ясно, то и ние искаме само и единствено по БТВ-то да си ги гледаме ама то пустото му любопитство  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy иначи ехее щех ако требе и до 2222 да ги чекам  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
ми ше чекаш ти друга работа имаш ли  Whistling бързаш ли за някъде  Joy представи си хората дето чакат Дързост и красота  Joy Joy Joy той до 2222 още ще се снима..ми те като нямат откъде да гледат напред питаш ли ги какво им е  Crossing Arms  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy  Ами да си намерат начин, ко мъ интирисува  Mr. Green Joy Ами бързам, я  Shocked Joy Ама те тия дет са го почнали тоя сериал вече сигурно са измрели  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
сус бе  Joy аз го почнах в детската градина  Mr. Green Mr. Green и като стана пенсионер ще имам времето да си го гледкам ..тамън ще е станало интересно вече и Брук окончателно ще се е развела с Рич за 78-ми път  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy то страшна драма май там  Mr. Green  Joy Joy Joy  Joy Joy лошото е, че кат станим пенсионерки и кат почним да го гледами нема ни стигни времето и ша сме изгледали 1/108 от сериала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 313
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз бях в началните класове кога го почнах,ама взе да ми става блудкав бе,и го зарязах  Joy Joy Joy Joy
Аааа тя Брук и правнуци има вече бе,кви деца  Joy Joy Joy

# 314
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
значи Зиза легна и аз тихомълком носа парцуцата  #Silly гепих една бутилка от шкафа на д-р Боц ..той има много няма се усети баш за тая  Joy

Сакън япма...само не от кабинета на Боцков...там кой знай ква радиация има... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт