Отговори
# 555
Мерабаааааа  Hug  Joy

# 556
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз пък Наде,не видях ние  някъде да казваме обратното,защо трябва да го свързваме с нещо пък,ами не ми харесва как изглежда и това е,да пак си е хубав,но не ме вълнува както преди ,виждам разлика във външността му в моите очи и това е,не в таланта му,още при гледането на първия фрагман казах,че играе страхотно и изпъква с адвоката от другите актьори  Peace

# 557
  • У дома :)

Аз пък Наде,не видях ние  някъде да казваме обратното,защо трябва да го свързваме с нещо пък,ами не ми харесва как изглежда и това е,да пак си е хубав,но не ме вълнува както преди ,виждам разлика във външността му в моите очи и това е,не в таланта му,още при гледането на първия фрагман казах,че играе страхотно и изпъква с адвоката от другите актьори  Peace
Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 558
HugСлед купон е така Joy Joy

# 559
Добро утро ВериЧ Hug Снощи си ляга  към 10 пъти  Joy Joy Joy Joy

# 560
Когато Киво отслабна, даже ми изглеждаше страховито отслабнал, но дори и в онзи момент му отчетоха заслуженото заради ролята му.
И аз го аплодирам за тази му трансформация, а само, като се сетя как изглеждаше в Езел, пълна противоположност по телосложение и излъчване.
Ето, това е то да си талантлив актьор. Някой се променят като се загрозяват умишлено, защото е наложително,  други пък разцъфтяват, като розов цвят(в случая Хазал заради ролята си на Азра).
Същото виждам и в Чаатай, пълна промяна във всичко(излъчване, поведение) щом ролята му го изисква и щом държи да се слее и да изживее образа си на Яман.
Тези редове ги пиша, не като нечий фен, защото не съм фенка на никого, отбелязвала съм го многократно преди, а като странична наблюдателка впечатлена от професионализма и таланта на турските актьори без да са завършвали академия.
И да уточня, постовете ми не са насочени към вашите такива, просто четейки Ви изказах своето виждане за турските актьори.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 10:53 от Neidjal

# 561
докат кажа Мер..аба и са прИбих  Joy

Мерабаааааа  Hug  Joy
Скрит текст:
Добро утро ВериЧ Hug Снощи си ляга  към 10 пъти  Joy Joy Joy Joy
Добро да е Ели  Hug те добре че не са били 11  Joy Joy Joy ама не ми се спеше нещо

# 562
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бюлетина от нощес....Чок резилик у диспансерО Mr. Green

Снощи, както винаги напоследък беше спокойно и тихо...седях си аз в скив стаята с камИрИтИ и се бех завайкала, чИ няма да има днес бюлетин...обачИ...тва било илюжън... Mr. Green
Изведнъж целия диспансер полуде и превърнаха коридор'ти в Хилс... ooooh! То не беха танци, чупки в кръста, посдкоци...голем купон ви казвам... Party По Идно времи и аз реших да се намешам у кючека...от толко танци ми се разджингастриха ламарин'ти и реших да се оттегля...кокалите ме боляха от толко рипане и върти сучи...ама тва е друга тема. Embarassed Настаних си се аз на място и кво да видя...малко по малко диспанасерките започнаха да капат като круши... Whistling Почнаха се редат за пижами и изполегаха... Laughing Викам си егати посНия бюлетин днеска...и стана страшно... Crazy Познайте кои бяха главните герои в днешния бюлетин... Mr. Green Сещате се нали???? Ама аз да ги спомена, чИ може и аз да забравя...Та, тва беха: Шефката, Влъха с плюнката, Габа, Пипе, Пиафурите и ВериЧа...Видни Випаджийки. Grinning
Та, купона продължи, срутиха коридор'ти на диспансера...музиката на макс...и как ви казах...Хилса...ОбачИ по Идно време Габа речИ чИ требе парцуца и стана страшно. Sick Мазата бешИ пресушена....бидон'ти празни... ooooh! Чепиков чу кво ста'а и реши да предприеме друга тактика за защита....включи се активно в купонЯ. Party кат си турна космодиКса, наколенкитИ, магнитнитИ ленти за ръце...и така екипиран зе парцалетката и зе да се кърши из коридор'ти....кай , чИ до кат се кълчоти мой да забършИ ,чИ ония толко пот фърлили, чИ мой сЪ лъзнИ Боцков си пукне манерката. Crazy ПослИ Чепиков виде лабаво, чИ Шефката отиде да гледа некви мачовИ и нагъна парцуцляка дет набара... Whistling Напи сЪ кат Казак и зе да му АресвА Влъха с плюнката кви съпки прай и реши да я подгони с надеждата да я прикара в неговата стая да я джингастри, чИ от парцуцата му дошъл мИрака...а, тя правяше таквиз кръшни движения с ханша... Mr. Green
Влъха сЪ скри у стая 10 и Чепика нЪл се е напил...решИ да потропа кат викашИ..."Отвори вратата чумо...отвори вратата щот съм озверел... Joy изведнъж све видеха, колко страшно става кат се напий Чепика и решиха го матират...ВериЧа речИ да краднат парцуца от кабинета на Боцков и да му дадат да пий...пъ ега си легнИ тоя пустиняк. Whistling Парцуцата на Боцков е радиоактивна...аз съобщих по радиоточката ама кой чуй... Crazy Пуснах си предпазните джамове и гледам ко ста'а...Дида рИвна, чИ и тя иска парцуца...отвориха шишетията..и стана страшно...Чепика леш...едвам го завлекоха у стаята да си дремНи...ама и ВиповИте полудеха...Пипе изтреска тотално...зе да се хилоти за щело и нещело...драма... ooooh! По Идно време радиационния фонд се дигна неимоверно...чу се вертолет...викам иде Явката Габа да му гледа...викам ко шЪ прай тая като в лудостта си си строши све топки.... #Crazy #Crazy
Ама тва не било Явката, а Националната Гвардия дет оцепваше района на радиацията. Mr. Green
Гражданска защита бешИ строена в дворчИтУ...купона на макс...Влъха излезна от стая 10 и речИ да поиграй с гвардейците на ''тука има ...тука нема...дей топчИтУ?". БешИ и хрумнала Гениалната идейка да им земе кинтите та да си земат нова парцуца, чи вечИ у диспансерО нема... Joy
ПослИ се яви Биба да им кажИ добро утро...они викат лека нощ...абе луда работа. Laughing
Шефката дремнала, пЪ набрала сили се включи в купоня...и айдееее...пак същото....Пипе денси та се стрепва...Некой заключи Чаги в стаята гледа сеири...той завалията сън го не лови...кай, чИ ше спрай пластика да став грозЯн, чИ тва не се търпи...Сехерката реши да пусни пералнята...събра пижам'ти ама кат скива купоня фърли све и речИ да поденси и тя...мен ми се запотиха камИрИтИ...не мой фанем кой легнал кой станал.... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
ПослИ Дида и ЕлитУ...в обичайното си състояние се опитваха да намерят пътя към тЕхното свещенно местО...мазата...ама се спънаха у пижам'ти дет беше зафърлила Сехера....изпопада'а кат круши една връз друга...нъл съ обичат... Joy И там си останаха...По Идно време кацна Профи...без наушниците...едвам крета, чИ се разджингастрила от танци... #Crazy РечИ туй, онуй...погледна тук там...напрай неколко дупки в бравите и се оттегли да спи...сутринта. Mr. Green
По идно времИ Чепика го пусна радиацията....изпълзя от стаята и с тежки танцови стъпки, шракащ с пръсти почна да пей "Оп...са" ooooh! Тамън се бешИ загледал в екстеншъна на Профи...ама тя хитра...влези у стая 10 и се залости, чИ тоя много напорист... Joy Пипе легна най-накрая...Чепика прИскочи пиафурите дет се беха матирали насред коридора и си легна...Чух, чИ чакал с нетърпение таз вечерния купон...дажи вечИ разучил нови стъпки... Joy

Ох тва запомних...бешИ сложно... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ако съм пропуснала некоя купонджийка....да ме сФинява.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 11:03 от ~Зизу~

# 563

Бюлетина от нощес....Чок резилик у диспансерО Mr. Green

Снощи, както винаги напоследък беше спокойно и тихо...седях си аз в скив стаята с камИрИтИ и се бех завайкала, чИ няма да има днес бюлетин...обачИ...тва било илюжън... Mr. Green
Изведнъж целия диспансер полуде и превърнаха коридор'ти в Хилс... ooooh! То не беха танци, чупки в кръста, поскоци...голем купон ви казвам... Party По Идно времи и реших да се намешам у кючека...от толко танци ми се разджингастриха ламарин'ти и реших да се оттегля...кокалите ме боляха от толко рипане и върти сучи...ама тва е друга тема. Embarassed Настаних си се аз на място и кво да видя...малко по малко диспанасерките започнаха да капат като круши... Whistling Почнаха се редат за пижами и изполегаха... Laughing Викам си егати посНия бюлетин днеска...и стана страшно... Crazy Познайте кои бяха главните герои в днешния бюлетин... Mr. Green Сещате се нали???? Ама аз да ги спомена, чИ може и аз да забравя...Та, тва беха: Шефката, Влъха с плюнката, Габа, Пипе, Пиафурите и ВериЧа...Видни Випаджийки. Grinning
Та, купона продължи, срутиха коридор'ти на диспансера...музиката на макс...и как ви казах...Хилса...ОбачИ по Идно време Габа речИ чИ требе парцуца и стана страшно. Sick Мазата бешИ пресушена....бидон'ти празни... ooooh! Чепиков чу кво ста'а и реши да предприеме друга тактика за защита....включи се активно в купонЯ. Party кат си турна космодиКса, наколенкитИ, магнитнитИ ленти за ръце...и така екипиран зе парцалетката и зе да се кърши из коридор'ти....кай , чИ до кат се кълчоти мой да забършИ ,чИ ония толко пот фърлили, чИ мой сЪ лъзнИ Боцков си пукне манерката. Crazy ПослИ Чепиков виде лабаво, чИ Шефката отиде да гледа некви мачовИ и нагъна парцуцляка дет набара... Whistling Напи сЪ кат Казак и зе да му АресвА Влъха с плюнката кви съпки прай и реши да я подгони с надеждата да я прикара в неговата стая да я джингастри, чИ от парцуцата му дошъл мИрака...а, тя правяше таквиз кръшни движения с ханша... Mr. Green
Влъха сЪ скри у стая 10 и Чепика нЪл се е напил...решИ да потропа кат викашИ..."Отвори врата чумо...отвори врата щот съм озверел... Joy изведнъж све видеха, колко страшно става кат се напий Чепика и решиха го матират...ВериЧа речИ да краднат парцуца от кабинета на Боцков и да му дадат да пий...пъ ега си легнИ тоя пустиняк. Whistling Парцуцата на Боцков е радиоактивна...аз съобщих по радиоточката ама кой чуй... Crazy Пуснах си предпазните джамове и гледам ко ста'а...Дида рИвна, чИ и тя иска парцуца...отвориха шишетията..и стана страшно...Чепика леш...едвам го завлекоха у стаята да си дремНи...ама и ВиповИте полудеха...Пипе изтреска тотално...зе да се хилоти за щело и нещело...драма... ooooh! По Идно време радиационния фонд се дигна неимоверно...чу се вертолет...викам иде Явката Габа да му гледа...викам ко шЪ прай тая като в лудостта си си строши све топки.... #Crazy #Crazy
Ама тва не било Явката, а Националната Гвардия дет оцепваше района на радиацията. Mr. Green
Гражданска защита бешИ строена в дворчИтУ...купона на макс...Влъха излезна от стая 10 и речИ да поиграй с гвардейците на ''тука има ...тука нема...дей топчИтУ?". БешИ и хрумнала Гениалната идейка да им земе кинтите та да си земат нова парцуца, чи вечИ у диспансерО нема... Joy
ПослИ се яви Биба да им кажИ добро утро...они викат лека нощ...абе луда работа. Laughing
Шефката дремнала, пЪ набрала сили се включи в купоня...и айдееее...пак същото....Пипе денси та се стрепва...Некой заключи Чаги в стаята гледа сеири...той завалията сън го не лови...кай, чИ ше спрай пластика да став грозЯн, чИ тва не се търпи...Сехерката реши да пусни пералнята...събра пижам'ти ама кат скива купоня фърли све и речИ да поденси и тя...мен ми се запотиха камИрИтИ...не мой фанем кой легнал кой станал.... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
ПослИ Дида и ЕлитУ...в обичайното си състояние се опитваха да намерят пътя към тЕхното свещенно местО...мазата...ама се спънаха у пижам'ти дет беше зафърлила Сехера....изпопада'а кат круши една връз друга...нъл съ обичат... Joy И там си останаха...По Идно време кацна Профи...без наушниците...едвам крета, чИ се разджингастрила от танци... #Crazy РечИ туй, онуй...погледна тук там...напрай неколко дупки в бравите и се оттегли да спи...сутринта. Mr. Green
По идно времИ Чепика го пусна радиацията....изпълзя от стаята и с тежки танцови стъпки, шракащ с пръсти почна да пей "Оп...са" ooooh! Тамън се бешИ загледал в екстеншъна на Профи...ама тя хитра...влези у стая 10 и се залости, чИ тоя много напорист... Joy Пипе легна най-накрая...Чепика прИскочи пиафурите дет се беха матирали насред коридора и си легна...Чух, чИ чакал с нетърпение таз вечерния купон...дажи вечИ разучил нови стъпки... Joy

Ох тва запомних...бешИ сложно... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ако съм пропуснала некоя купонджийка....да ме сФинява.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Ти даже мноу си запомнила  , 1:1 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 564
ахх Зизу  Joy Joy Joy Joy

# 565
Зизу rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoРадиационна пърцука сте пили Mr. Green

Двенките кога ше рипаме на сватбата Party

# 566
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoРадиационна пърцука сте пили Mr. Green

Двенките кога ше рипаме на сватбата Party
Ми кат обичливите си кажат "ДА"....нема да е далечИ кат гледам... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 567
  • Още у мъглата ...
Добро утро, хухавлячки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
Настроение цари гледам  Laughing Ха'н така перманентно и оптимално  Joy
Малеее, Ирка говори, че Чаги се сгърбил на охлюф, а на мен от сутринта мисълта ми бърза кат охлюф  ooooh!
Кафето ей така си го сипвам вече, ега някоя клетка се размърда  Mr. Green

Пуснала съм конвейра за кафенца и за вас  Laughing
Скрит текст:

Оф, май още имам разни неща, дет щях да казвам, ама след малко, кат стане оживление в тиквето ми  Rolling Eyes Mr. Green

Ааа, ма и охлюфска не забравям  Grinning ФЕМИР ФОРЕВЪР   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бюлетина излязъл  ooooh! ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пущам това и да го изчета  Whistling

# 568
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, писарушкиииии!  Hug

Голямо писане сте писали снощи, така като гледам доколко часа сте продължили, както и броя на страниците! Последно бях на номер 9!  ooooh!  ooooh! ooooh!

Хайде по кафенце, няма да откажете, нали?!  Heart Eyes

Скрит текст:

Рени  Hug, Ирка  Hug, Галя  Hug, Дани  Hug

Музикален поздрав и пожелание за чуден ден!

Скрит текст:

И как да не започнем деня с : ФЕМИР ФОРЕВЪР!

Добро утро,  Hug Hug Hug
искам двойна доза кафенце и засилвам музиката, мммм разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страшни фурии, аз като четох бяха на 11 стр., хехе, а сега на 40 почти, то не останало и в новата темата Wink

и разбира се FEMIR FOREVER  Heart Eyes

# 569
Връщайки лентата назад от времето на АФК, АФКПЕ, ПЕ, в главата ми се въртят доста теми за дискусии, като една от тях е-какво значи да си фен и има ли ги феновете в действителност!?
Ако някой реши да се включи, предварително му благодаря.
За мен да си фен на някого означава да обичаш, да подкрепяш своя идол(защото се предполага, че е такъв) в здраве и болест, в моменти на възход, и падение в професионален план, в моменти на успех, и провал в личния живот, в моменти дори когато се откажат от човека, на който са симпатизирали, ти да му останеш верен, да го подкрепяш, и ако имаш възможност да го насочиш дори, и когато греши за да се изправи отново на крака, и да продължи, а не да се откажеш от някого когато стане никой, да забравиш дори, че някога дори ти си се възхищавал, и си подкрепял този човек.
Та във връзка с това много често се замислях по време на Балканите с участието на Хазал и по време на ПЕ има ли истински фенове......за мен отговора е ясен, има, но се броят на пръсти и не са в състояние да се преборят с мнозинството!?!
Моите наблюдения са, че феновете искат техните интереси и очаквания да бъдат задоволени(нормално е, заложено ни е в човешката природа), и ако това не се случи, то те са в състояние да сринат своите "любимци"...жестока истина, но е факт.

Общи условия

Активация на акаунт