Отговори
# 585
  • В света на мечтите... ❤
Привет отново от меня  Hug  Hug  Hug

Ренка,сори джанъм,че съм те изпуснала сутринта в поздрава за добро утро на станалите преди мен   Embarassed    страхотни питки  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

Наде
,съгласна съм напълно с постовете ти за Чаги и за турските актьори като цяло,че добрия актьор се познава по това,че успява да се слее с новия си образ  newsm10  newsm10  newsm10
А по дискусията за истинските фенове,аз по принцип не съм особено голям фен на турските сериали,а пък за турските актьори да не говоря,но от Чаги съм впечатлена,наистина това при него си е дарба,щом без да си учил специално за тази професия,за толкова кратък период разви такива актьорски способности,просто е впечатляващо  Heart Eyes  Относно това,че повечето т.нар. фенове са се обявили против ПЕ аз не мога много да се намеся,защото започнах да следя сериала,след като започна излъчването му по БТВ и тогава не знаех дори,че съществува 3-ти сезон,после след като открих темата изгледах серийте и научих подробности около сериала.

Иначе с Ирка съм съгласна,че масово тези по-скоро антифенове са разни тинейджърчета,които не са били толкова привлечени от актьорските качества на Чаги,а от красивата любов,която създадоха с Хазал като Емир и Фериха и,когато изведнъж им отнемат толкова дълго чакания щастлив финал на тази приказна любов е нормално за възрастта им,че са реагирали така.

Охх,малко се улях в писането,сори  Grinning  Аз ще подкрепям Чачи във всеки образ  Peace  и съм толкова садо мазохистична,че дори и в най-голямата боза да го нацопат да играе пак бих гледала  Mr. Green

Зиз,да не те пропусна пак - Здрастиии,страхотен бюлетин,много се смях,особено с похотливия Чепичко  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Прегръдки за све  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Отивам да си правя кайве  smile3507

И без ФЕмир не може разбира се  Mr. Green  newsm18  txtloves  newsm18

# 586
  • Още у мъглата ...
аз пък на Бу..незнам дали знаете  Joy Joy Joy но ВВ не ми харесваше и не го гледах там понеже не ми харесваше сериала..няма да се мъча само и само да го гледам него.това че съм му фенка незначи че всичко трябва да му харесвам  Naughty аз  Чучулигата ще загледам,но си се познавам никак не ми харесват филми от миналия век и ако не ми допадне ще спра...голям праз че той е главния герой  Joy Joy

тъй че фенове и фенове има.според мен истинските фенове са тези които ценят качествените им неща а не това що излиза Peace
newsm10

# 587
Вяра има ли вероятност Чучулигата да не я карат точно по книгата Rolling Eyes

Дани Hug

# 588
Скрит текст:
аз пък на Бу..незнам дали знаете  Joy Joy Joy но ВВ не ми харесваше и не го гледах там понеже не ми харесваше сериала..няма да се мъча само и само да го гледам него.това че съм му фенка незначи че всичко трябва да му харесвам  Naughty аз  Чучулигата ще загледам,но си се познавам никак не ми харесват филми от миналия век и ако не ми допадне ще спра...голям праз че той е главния герой  Joy Joy
тъй че фенове и фенове има.според мен истинските фенове са тези които ценят качествените им неща а не това що излиза Peace
А според мен са критици.
Истинския фен за мен би искал да види любимия си актьор/любимата си актриса във всякаква роля и във всеки проект независимо добър ли е сюжета или не, независимо дали образът му отреден  по сценарий е завършен или реещ.
Ето например за мен образа на Фериха беше далеч от съвършено изпипан, но актрисата му вдъхна живот....това е то да си добър и завършен, дори когато ти се налага да играеш кофти образи в не дотолкова добри сюжети, защото изваяните и в силни сценарии, по-лесно се играят и бързо стават любимци на публиката.

# 589
  • София
Аз съм фен и на двамата (по отделно и заедно), не съм гледала онлайн АФК, но не бих гледала ПЕ, дори и заради Чаги. За мен сериалът свърши дори преди последната серия на АФК, а и сюжети като ПЕ не ми се нравят  Tired

# 590
Аз пък изгледах ПЕ точно заради Чаги,може и да не ми допадна сценария,но играта на Чачи си заслужаваше да се гледа там,защото там показва едни от най-добрите си актьорски качества за целия период от снимането на сериала  Peace

# 591
  • София
Аз пък изгледах ПЕ точно заради Чаги,може и да не ми допадна сценария,но играта на Чачи си заслужаваше да се гледа там,защото там показва едни от най-добрите си актьорски качества за целия период от снимането на сериала  Peace

Сигурно, но честно казано съм емоционален човек и мъката ще ми дойде в повече  Embarassed

# 592
Дани ПЕ newsm78 или преди него АФКПЕ newsm78

# 593

Дани Hug
има има май ще го поразчупят  Praynig от единия фрагман стана ясно че трябвало да продължат да се правят влюбени за пред другите,значи ще ги гледаме повече заедно  Party

# 594

И двете Ренка и още серии да имаше и тях щях да гледам  Crazy  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

# 595

И двете Ренка и още серии да имаше и тях щях да гледам  Crazy  Mr. Green  Hug  Hug  Hug
И аз съм така Дани, защото ми хареса всичко, от-до.
Затова за себе си не веднъж съм писала, че не съм фен на никого, защото си падам малко критична зрителка.
Много благодаря на всички, които се включихте в дискусията.
Беше ми много приятно но изчезвам, че дългът ме зове, до по-късно.

# 596

Почерпете се. Hug

# 597

Дани Hug
има има май ще го поразчупят  Praynig от единия фрагман стана ясно че трябвало да продължат да се правят влюбени за пред другите,значи ще ги гледаме повече заедно  Party
А дано Heart Eyesмайка ми неможе да си намери място кат и казах че ще има сериал Laughing

Дани за АФКПЕ шапка му свалям Heart Eyes ама за другия Rolling Eyes гледах 1 серия и не ми хареса много Laughing

Галя  bouquet на време баш Laughing

# 598
Скрит текст:
А според мен са критици.
Истинския фен за мен би искал да види любимия си актьор/любимата си актриса във всякаква роля и във всеки проект независимо добър ли е сюжета или не, независимо дали образът му отреден  по сценарий е завършен или реещ.
Ето например за мен образа на Фериха беше далеч от съвършено изпипан, но актрисата му вдъхна живот....това е то да си добър и завършен, дори когато ти се налага да играеш кофти образи в не дотолкова добри сюжети, защото изваяните и в силни сценарии, по-лесно се играят и бързо стават любимци на публиката.
ами да донякъде мисля че и трябва да си критичен спрямо дадения актьор. Нали за него винаги се иска най-доброто,ако не е сполучил на дадена роля си понася критиката. за това в кариерите на всеки актьор има възходи и падения. Защо примерно аз да се мъча и да го гледам в дадена роля ако не ми харесва...за да си променя мнението ли накрая и да започне да не ми допада..не мерси.предпочитам да му пропусна дадена роля и да изчакам следваща но да ми харесва.
различни мнения на всеки...аз така ги виждам нещата от мойте очи
както каза Ренка - не ми ли хареса хич не ме вълнува че играе  Peace ще си уплътня времето с нещо друго до следвашия сезон примерно.

# 599
Рени еми трябва да се хапва.

Общи условия

Активация на акаунт