Ренка,сори джанъм,че съм те изпуснала сутринта в поздрава за добро утро на станалите преди мен

Наде,съгласна съм напълно с постовете ти за Чаги и за турските актьори като цяло,че добрия актьор се познава по това,че успява да се слее с новия си образ

А по дискусията за истинските фенове,аз по принцип не съм особено голям фен на турските сериали,а пък за турските актьори да не говоря,но от Чаги съм впечатлена,наистина това при него си е дарба,щом без да си учил специално за тази професия,за толкова кратък период разви такива актьорски способности,просто е впечатляващо

Иначе с Ирка съм съгласна,че масово тези по-скоро антифенове са разни тинейджърчета,които не са били толкова привлечени от актьорските качества на Чаги,а от красивата любов,която създадоха с Хазал като Емир и Фериха и,когато изведнъж им отнемат толкова дълго чакания щастлив финал на тази приказна любов е нормално за възрастта им,че са реагирали така.
Охх,малко се улях в писането,сори

Зиз,да не те пропусна пак - Здрастиии,страхотен бюлетин,много се смях,особено с похотливия Чепичко

Прегръдки за све

Отивам да си правя кайве

И без ФЕмир не може разбира се