Отговори
# 600
Вяра има ли вероятност Чучулигата да не я карат точно по книгата Rolling Eyes

Дани Hug
има има май ще го поразчупят  Praynig от единия фрагман стана ясно че трябвало да продължат да се правят влюбени за пред другите,значи ще ги гледаме повече заедно  Party
А дано Heart Eyesмайка ми неможе да си намери място кат и казах че ще има сериал Laughing

хаха ооо ще има интригааа  Mr. Green и онази жълтото цвете май ще и позадържат образа,няма само да я споменават в писмо  Joy и Кямранчо ще има да се лута между двете  Joy

# 601
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро и на появилите се след мен.
Навремето Къванч отслабна до неузнаваемост заради ролята си в Пеперудата, сега Чаатай също заслабна заради ролята си на Яман.
Няма как да го видим в предишния му вид, просто защото ролите му в двата сериала са коренно различни и само добрия актьор може да се променя, дори до неузнаваемост, когато ролята му го изисква.....или може би свързвате липсата на наперената му стойка с нещо друго....!?
Жалко, че не съм хванала АФК от първия епизод и не съм виждала снимки от сета на първите серии(само няколко) за да видя има ли разлика сега и преди, но доколкото си спомням в първите епизоди Чаатай  не блестеше с игра-притеснение, нови колеги, нова работна обстановка, всичко това си е стрес и е нужно време за адаптирване.
Според мен, всичко което е на показ пред очите ни на този етап(скованост, притеснителност, въпреки, че аз не виждам кой знае какво подобно поведение), но ако го има дори и в минимална степен, то според мен е единствено и само, защото случилите се отминали Януарски събития, провала на ПЕ, може би разочарованието му от любовта, го накараха да израсне преждевременно за годините си и в момента осъзнава напълно тежестта на отговорността, която е поел първо към себе си, към близките си, към новите си колеги и към феновете си, които не бива под никакъв предлог да разочарова.
Ако прочетете тук там из форума, няма да конкретизирам точно в коя тема е, но не е и темата за ПО, неутрална е, ще видите колко съфорумки пишат суперлативи за Чаатай, за играта му, като Яман, за сливането му  изцяло с новия му образ и за израстването му като актьор и аз ги подкрепям в изказванията им, защото за мен бялото не е черно и черното не е бяло.

+1  newsm10 Тъкмо се канех да напиша нещо подобно. Наде,  Hug направо ми спести половин час да го правя и публикувам.    love001   

Добро утро лудница!
Връщам се да чета, кво пак изписахте. hahaha

Мише, половината от текста на 4-ти фрагман на АШК е същият, като текста на 2-ри фрагман.

# 602
  • Още у мъглата ...
Бюлетина от нощес....Чок резилик у диспансерО Mr. Green

Снощи, както винаги напоследък беше спокойно и тихо...седях си аз в скив стаята с камИрИтИ и се бех завайкала, чИ няма да има днес бюлетин...обачИ...тва било илюжън... Mr. Green
Изведнъж целия диспансер полуде и превърнаха коридор'ти в Хилс... ooooh! То не беха танци, чупки в кръста, посдкоци...голем купон ви казвам... Party По Идно времи и аз реших да се намешам у кючека...от толко танци ми се разджингастриха ламарин'ти и реших да се оттегля...кокалите ме боляха от толко рипане и върти сучи...ама тва е друга тема. Embarassed Настаних си се аз на място и кво да видя...малко по малко диспанасерките започнаха да капат като круши... Whistling Почнаха се редат за пижами и изполегаха... Laughing Викам си егати посНия бюлетин днеска...и стана страшно... Crazy Познайте кои бяха главните герои в днешния бюлетин... Mr. Green Сещате се нали???? Ама аз да ги спомена, чИ може и аз да забравя...Та, тва беха: Шефката, Влъха с плюнката, Габа, Пипе, Пиафурите и ВериЧа...Видни Випаджийки. Grinning
Та, купона продължи, срутиха коридор'ти на диспансера...музиката на макс...и как ви казах...Хилса...ОбачИ по Идно време Габа речИ чИ требе парцуца и стана страшно. Sick Мазата бешИ пресушена....бидон'ти празни... ooooh! Чепиков чу кво ста'а и реши да предприеме друга тактика за защита....включи се активно в купонЯ. Party кат си турна космодиКса, наколенкитИ, магнитнитИ ленти за ръце...и така екипиран зе парцалетката и зе да се кърши из коридор'ти....кай , чИ до кат се кълчоти мой да забършИ ,чИ ония толко пот фърлили, чИ мой сЪ лъзнИ Боцков си пукне манерката. Crazy ПослИ Чепиков виде лабаво, чИ Шефката отиде да гледа некви мачовИ и нагъна парцуцляка дет набара... Whistling Напи сЪ кат Казак и зе да му АресвА Влъха с плюнката кви съпки прай и реши да я подгони с надеждата да я прикара в неговата стая да я джингастри, чИ от парцуцата му дошъл мИрака...а, тя правяше таквиз кръшни движения с ханша... Mr. Green
Влъха сЪ скри у стая 10 и Чепика нЪл се е напил...решИ да потропа кат викашИ..."Отвори вратата чумо...отвори вратата щот съм озверел... Joy изведнъж све видеха, колко страшно става кат се напий Чепика и решиха го матират...ВериЧа речИ да краднат парцуца от кабинета на Боцков и да му дадат да пий...пъ ега си легнИ тоя пустиняк. Whistling Парцуцата на Боцков е радиоактивна...аз съобщих по радиоточката ама кой чуй... Crazy Пуснах си предпазните джамове и гледам ко ста'а...Дида рИвна, чИ и тя иска парцуца...отвориха шишетията..и стана страшно...Чепика леш...едвам го завлекоха у стаята да си дремНи...ама и ВиповИте полудеха...Пипе изтреска тотално...зе да се хилоти за щело и нещело...драма... ooooh! По Идно време радиационния фонд се дигна неимоверно...чу се вертолет...викам иде Явката Габа да му гледа...викам ко шЪ прай тая като в лудостта си си строши све топки.... #Crazy #Crazy
Ама тва не било Явката, а Националната Гвардия дет оцепваше района на радиацията. Mr. Green
Гражданска защита бешИ строена в дворчИтУ...купона на макс...Влъха излезна от стая 10 и речИ да поиграй с гвардейците на ''тука има ...тука нема...дей топчИтУ?". БешИ и хрумнала Гениалната идейка да им земе кинтите та да си земат нова парцуца, чи вечИ у диспансерО нема... Joy
ПослИ се яви Биба да им кажИ добро утро...они викат лека нощ...абе луда работа. Laughing
Шефката дремнала, пЪ набрала сили се включи в купоня...и айдееее...пак същото....Пипе денси та се стрепва...Некой заключи Чаги в стаята гледа сеири...той завалията сън го не лови...кай, чИ ше спрай пластика да став грозЯн, чИ тва не се търпи...Сехерката реши да пусни пералнята...събра пижам'ти ама кат скива купоня фърли све и речИ да поденси и тя...мен ми се запотиха камИрИтИ...не мой фанем кой легнал кой станал.... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
ПослИ Дида и ЕлитУ...в обичайното си състояние се опитваха да намерят пътя към тЕхното свещенно местО...мазата...ама се спънаха у пижам'ти дет беше зафърлила Сехера....изпопада'а кат круши една връз друга...нъл съ обичат... Joy И там си останаха...По Идно време кацна Профи...без наушниците...едвам крета, чИ се разджингастрила от танци... #Crazy РечИ туй, онуй...погледна тук там...напрай неколко дупки в бравите и се оттегли да спи...сутринта. Mr. Green
По идно времИ Чепика го пусна радиацията....изпълзя от стаята и с тежки танцови стъпки, шракащ с пръсти почна да пей "Оп...са" ooooh! Тамън се бешИ загледал в екстеншъна на Профи...ама тя хитра...влези у стая 10 и се залости, чИ тоя много напорист... Joy Пипе легна най-накрая...Чепика прИскочи пиафурите дет се беха матирали насред коридора и си легна...Чух, чИ чакал с нетърпение таз вечерния купон...дажи вечИ разучил нови стъпки... Joy

Ох тва запомних...бешИ сложно... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ако съм пропуснала некоя купонджийка....да ме сФинява.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Тц, снощи беше лесно, сега е сложно, по-скоро - тежко  ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох ooooh!, немам сили за сериозните анализи, не че няма кво да кажа, ама ша чакам, като го каже Ирка да й метна един пръст  newsm10  Joy Joy Joy

# 603
Рени еми трябва да се хапва.
smile3521

Вяра книгата в ръка и пред телевизора да сравняваме Joy и лаптопа за превод в ефир и обяснения на маминка и ша стана #Crazy Mr. Green

Профи Hugти затова го цитира два пъти Joy

Отивам да нанкам Party

# 604
Е жалко снощи съм изтървала купона....Зизу снощният бюлетин ти е просто не мога да коментирам..... rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Рени да се появиш по някое време.

# 605
  • Още у мъглата ...
Само да кажа, щото Профи  Hug беше цитирала точно преди моя пост, поста на Надето  Hug

Наде  Hug, ами аз не съм прочела нито едно мнение в нашата тема, аз си я конкретизирам, където да не се пише, че Ча показва израснала игра, страхотно представяне, прекрасни изразни средства и т.н., така че това е мнение на всички нас  Peace Heart Eyes
И това че той изнася сериала за сега, в случая епизода от сериала, на гърба си  Grinning
Такова е мнение за играта на Чаги и за изнасянето му на проекта (заедно с Бариш - ей, върви му на готини Баришовци в проектите Mr. Green) и в туитър и на медиите  Grinning

Аз вече ще се постарая малко да се покрасотня, че се презполови денят  Hug Heart Eyes

# 606
  • София
А добър ден и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Охх бегам за кафеееее  #Crazy айде после съм тукя  Mr. Green Joy Joy  Hug Hug Hug Hug Hug

# 607
Сисунчи успа се  Joy Joy Joy

# 608
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Почерпете се. Hug

Гале  Hug
Ама кафе със шницелче как си пасват  Mr. Green  
Ма то у диспансера за кво пасване говоря, то си е направо разпасване  Mr. Green Joy Joy Joy

Иначе много вкусно изглеждат шницелчетата, мерси  Grinning Heart Eyes

Ха добър ден, Йо  Hug

# 609
  • У Диспансера ...♥♥♥
Само да кажа, щото Профи  Hug беше цитирала точно преди моя пост, поста на Надето  Hug

Наде  Hug, ами аз не съм прочела нито едно мнение в нашата тема, аз си я конкретизирам, където да не се пише, че Ча показва израснала игра, страхотно представяне, прекрасни изразни средства и т.н., така че това е мнение на всички нас  Peace Heart Eyes
И това че той изнася сериала за сега, в случая епизода от сериала, на гърба си  Grinning
Такова е мнение за играта на Чаги и за изнасянето му на проекта (заедно с Бариш - ей, върви му на готини Баришовци в проектите Mr. Green) и в туитър и на медиите  Grinning

Аз вече ще се постарая малко да се покрасотня, че се презполови денят  Hug Heart Eyes
newsm10 smile3521   Айде тоя път ми спести на мен писането,аз докато се намотам с тая красота да анализира,ти си ударила поста ни  Joy Joy Joy

# 610
 wavey Hug Hug Hug
Скрит текст:
Специално интервю с актрисата на сериала "Приливи и Отливи" Серенай Саръкая
18 септември 2013 г. в 07:41
Тя е на 22 години, но е известна от вече 7 години. Започва кариерата си на 15, когато заминава за Чехия без да знае дори една дума на английски и там е обявена за кралица на красотата. Днес тя е една от най-търсените млади звезди. Името й е Серенай Саръкая. Каква е историята на тази "приказка"? "Много съм се борила в този труден живот. Опитвам се да бъда много силна.", споделя Серенай.

Ето какво сподели Саръкая в интервю за "Историята е голяма, мисля".

Доста от звездите се променят заради цялата слава, ти промени ли се?
Искам да кажа, че знам от къде идвам и каква съм била преди. Не бих забравила какво съм преживяла и през колко трудности съм минала. Още от както започнах да се занимавам с тази работа, винаги се опитвам да се справям добре. Знам стойността на всеки миг и съм благодарна.
маше ли финансови затруднения докато стигнеш до тук?
Много. Имах много затруднения. Живеех с майка ми. Две жени се борехме в един труден живот. Опитвах се да бъда силна и да поемам повечето разходи. За щастие това отмина.

Как се справихте?
Ако човек не изпадне в такава ситуация, няма да разбере. Живота започна отново за мен. Майка ми и баща ми се разделиха когато бях на 6 години. Останах с майка, а баща ми отиде в Анкара, където е и до сега. Той има друг брак. Идеята да живея в Истанбул беше нещо огромно за мен. "Все пак искам да го направя", си казвах тогава. "Ще ти помогна да се справиш.", подкрепяше ме мама. Преместихме се в Истанбул след седмица. Мама загърби своя живот и се концентрира изцяло върху мен, а това много ми помогна. Бих се радвала да бъда майка като нея в бъдеще.

В тази голяма борба ти направи първото си участие в киното едва на 15 години. Радваше ли се на слава и признание?
Аз точно започвах гимназията. Все още "оформях" мечтите си. Така че на първо място, когато бях на 15 участвах в конкурс за красота. Конкурса се проведе в Чешката републики и максималната възраст за участие беше 18 години. Отидох сама, без да знам дори дума на английски. Спечелих специалната награда на журито и носих корона. След това в Анталия участвах във филма "На брега" ("Plajda"). Отидох на снимачната площадка и всичко мина добре. После получих предложение за сериала "Лимоново дърво" ("Limon Ağacı") и отново се върнах в Истанбул.

Какво стана с мечтата ти да станеш модел?
Ами изпълних я до някъде когато се присъединих към конкурса за красота. Искаше ми се да съм на подиума. Наистина ми дава повече удоволствие от това, но реших да се съсредоточа върху едно нещо, а именно актьорството.

"Приливи и отливи" ("Medcezir") е римейк на хитовият американски сериал "Кварталът на богатите" ("The O.C."). Мислиш ли, че така е по-лесно да се играе?
 В действителност е по-трудно. Разбира се данните са в ръката ти и можеш да опознаеш характера на героя си по-комфортно. Но има доста различни неща, понеже двете версии са на две различни страни. В същото време историята остава вярна на оригинала и не трябва да правим нещо специално. Приятно е да се работи с Едже Йорендж и Мелек Генджелоуглу. Те пишат страхотен сценарии.
Доста от актьорите решиха да отслабнат и да се стегнат, за новата роля. Ти как се подготви за своята героиня?
Ами аз все още не съм гледала дори част от сериала и не знам дали се е получило, но наистина се потрудих за да се впиша по-добре към образа на героинята си. Осем месеца работа. Трябваше ми много труд и усилия. Започнах да спортувам още един спорт и се отдадох на здравословното хранене и това ми помогна много.

С какво се различава новата ти героиня Мира от останалите които си играла?
Мира е много чувствителна, наивна и крехка. Тя късно осъзнава много истини, които не й се харесват. Тя търси отговори на много въпроси. Героя Яман (изигран от Чаатай Улусой) "събужда" живота й и нещата които са изчезнали с времето. Тя късно осъзнава за всичко което е пропуснала. И започва да го прави със Яман.

Героинята ти Мира е дъщеря на заможно семейство. Тя се влюбва и прави много неща, които дори не си е мислела, че ще направи. Дори разваля отношенията си с много хора. Как ще коментираш?
Това са напълно реални неща, които хората изпитват когато се влюбят. Хората трудно откриват истинската любов и се борят. Борят се да я запазят до себе си. Без да осъзнават те допускат много грешки.
Колко голямо значение има любовта за теб?
Тя е важна, но аз не съм момиче за всеки. Надявам се някой ден открия правилният човек.

22-годишна си, имаш слава, дом, кола и много пари... Мислиш ли, че вече имаш всичко?
Не. Мисля, че има още много какво да спечеля от живота.

Какви неща харесваш и от какво се интересуваш?
-Имоти, машини и такива неща, но за себе си. Обичам живота ми да бъде удобен. Освен това обичам да посещавам красиви места, разбира се свързани с работата ми.

Още от малка си публична личност и са изписали какви ли не слухове за теб. Как се справи?
- Много трудно. Хич не ми беше приятно да чета измислени неща за мен по списанията. Това което чета за себе си е съвсем различно от това което всъщност съм. Иска ми се това да не се случва, но... рисковете на професията! Сключих мир с предимствата и недостатъците на това да съм известна.

Боли ли живота?
-Опитвам се да премахна болката, но понякога е невъзможно да се предотврати.
Какви мислиш, че са най-големите заблуди за наименованието "известен"?
Ами в моята професия ми се налага да играя различни герои. Някои са добри, други лоши, понякога много злобни и безкористни. Публиката вижда точно тези образи. Но имам чувството, че те виждат само тях. Доста често се обръщат срещу нас ако играем лош герой. Това е професията ни, но въпреки това си спечелваме омразата на хората несъзнателно. Трудно е да се обясни, но така се получава.

Как една жена гледа на себе си?
-Аз съм изпълнена с любов. Все още очаквам човека който ще ме види такава каквато съм. Човека който ще види моите емоции и искреност.

Красота или късмета? Кое е по-важно?
-Днес, мисля, че красотата не е фактор. Една звезда да изглежда красива не е достатъчно. Иска се много талант, робота, търпение и дисциплина. Трябва да се развива постоянно.

Ти винаги влизаш в много предизвикателни образи. Ако беше грозна жена би ли действала така?
-Не, но може би щях да играя  други роли, с образ близък до моя.

Халил Сезай наскоро направи изявление и каза "Мисля, че съм влюбен в Серенай.". Как ще коментираш това?
- Благодаря ви. Аз бях щастлива като разбрах... Той е много искрен и приятелски настроен.

Влюбена ли си в момента?
-Не...

Как може един мъж да влезе в живота ти?
-Не е възможно да влезе. То просто ще се случи и той няма да има нужда да научи как да влезе, защото вече ще има ключа.

Изпитвала ли си любовна болка?
-Не.
https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0 … /1419501074929995

# 611
  • София
Цитат
Колко голямо значение има любовта за теб?
Тя е важна, но аз не съм момиче за всеки. Надявам се някой ден открия правилният човек.

Whistling

biboni76, мерси за превода   bouquet

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оф я ,самочувствие хич не и липсва значи  smile3505

# 613
  • Варненска клюкарка
Аз на Кенан но не ми ли хареса сюжета хич не ме вълнува че играе Rolling Eyes Peace
[/quote]

Рени и аз това казвам- няма начин да гледам нещо, само заради някого Wink

Мен например не ми харесват партньорите на Хазал ,но поне не ме дразнят и ще загледам, защото съм сигурна, че това ще е по-качествената история(говоря за история, сценарий)....поне такова е моето усещане- по-нататък ще се разбере дали е така.
На Чаатай ще е с повече блясък и е доста предвидима историята, въпреки евентуалните промени които ще спретнат. Партньорката му не просто да не ми харесва, а ме дразни, което в сравнение с другите двама в АШК е по-зле,  но и там след някоя и друга серия ще се разбере заслужава ли си.
Доста са пестеливи  засега и критиците- изчакват явно, защото и рейтинга не е това което се очакваше при ПО. Предполагам,че мениджърите на компанията са в лека паника и затова не знам за кой път повтарят двата сериала от Петък и това си е направо прецедент  newsm78 Хвалбите, повечето са по адрес на Чаатай и само бегло се споменават другите за сега....

Наде за Мелодията
Скрит текст:
нали ти казваш да правим разлика между ролята и човекът превъплатил се в нея. Точно заради това дадох примера с Мелодията на сърцето. Аз с Бурак/ Кенан не почувствах нищо...нищичко, дори в началото когато трябваше да го харесваме. Движенията му бяха сковани, незнаеше къде да си сложи ръцете, емоциите  които трябваше да пресъздаде ,не бяха убедителни. А Ийит ме закова още в началото въпреки отрицателната си роля Peace Друг е въпросът може или не може в живота да се случват такива трансформации на характера(казват, че любовта променя човека) Но показателното за мен е че дори в началото не ме дразнеше, а в края гледах сериала заради него, въпреки, че физически не е красив. А въпреки че БУрак беше  красив като слънце и загледах филма заради него, и бях склонна да му простя, защото го разбирах с всичките му чувства като ревност, завист, неудовлетвореност и другите проклетии които го тресяха просто според мен актьора не успя да блесне. Опитах се Бурак да го загледам и в други роли но не ми се получи Thinking  

пп Извинете за цитата на Ренка- нещо не се получи...

# 614
  • София
Оф я ,самочувствие хич не и липсва значи  smile3505

Не, то няма лошо да има самочувствие, даже е препоръчително, но да знае как да го показва и казва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт