Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
Търси се човек да реди субтитрите на новия фрагмент на Хазал. За справки в темата за Хазал...желаещи да отнесат поредното конско намират ли се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 616
Красота или късмета? Кое е по-важно?
-Днес, мисля, че красотата не е фактор. Една звезда да изглежда красива не е достатъчно. Иска се много талант, робота, търпение и дисциплина. Трябва да се развива постоянно.

Биб, Hug

# 617
  • Някъде там
Красота или късмета? Кое е по-важно?
-Днес, мисля, че красотата не е фактор. Една звезда да изглежда красива не е достатъчно. Иска се много талант, робота, търпение и дисциплина. Трябва да се развива постоянно.

Биб, Hug
Според мен ако се мислеше за красива щеше да кажа, че е едно от най-важните, а не да я подценява  Peace Мое мнение  Simple Smile

Бибонка Благодаря за интервюто и за превода   bouquet  Hug

# 618
  • У Диспансера ...♥♥♥
Търси се човек да реди субтитрите на новия фрагмент на Хазал. За справки в темата за Хазал...желаещи намират ли се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз предлагам Проф  Joy Joy Joy Joy

# 619
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зизу,  Hug    bouquet    rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Чей сега да кажа нещо и за феновете. Thinking
Съгласна съм с Надето, че да си фен значи да подкрепяш любимеца си и да следиш всичките му проекти независимо от успешността им. Другото, на което привържениците сме повече, е да си ценител, а не фен!  Naughty Има разлика, няма нужда да се обясняваме.
Това, което не вдявам при цялата тази развита филмова индустрия в Турция е - защо няма официални фен страници на даден актьор/актриса. Тук не говоря за десетките любителски създадени такива. Не съм потънала във филмовия бизнес, а и докато работех нямах време изобщо да гледам филми, но от обща култура знам, че е световна практика да се създава и поддържа "официален" фен клуб. Той работи с мениджърите на съответната звезда, и на практика осъществява "контакта" на звездата с феновете. В него се получават всички писма до всеобщия любимец и членовете на фен клуба правят подбор, кои единични от тях да се доведат до знанието на светилото, както и на кои да се отговори от името на светилото. Съответно този фен клуб първи получава от мениджърите новини и снимки, които да бъдат разпространени. Ако някъде се организират срещи на звездата пак този фен клуб помага с информация и организация за феновете от "простолюдието". Лично аз смятам това за една отлична практика. Така, като "прост" фен поне ще съм сигурна, че получавам автентична информация и ако пиша, наистина пиша до звездата, а не просто да хвърлям думи в пространството. Знам, че ще кажете - е нали има мениджъри за тази работа! И да, и не! Мениджърът трябва да се съсредоточи върху изявите на звездата и осигуряването на работата му, а фен клубът е този, който може да помогне на мениджъра. Все пак не мисля, че е работа на мениджъра да пише отговори до фенове.

Постът ми си стана дълъг, та ще изтърпите още малко. Laughing
Ча и Хазал могат да бъдат събрани в общ проект, но да е в игрален филм, а не в сериал. Освен това защо веднага гледате да са двойка? Спокойно могат да играят брат и сестра, колеги, врагове ...  Wink

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 14:03 от profi_1

# 620
  • Варненска клюкарка
Последното и интирвю на Серенайката е китка в сравнение с тези които аз съм чела. Предполагам, че са я посдъвкали за някои неща

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз като противници ги искам,не като двойка  Peace

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥
Последното и интирвю на Серенайката е китка в сравнение с тези които аз съм чела. Предполагам, че са я посдъвкали за някои неща
Да има разлика с предишните,дали са и някой друг съвет и с право  Peace

# 623
Търси се човек да реди субтитрите на новия фрагмент на Хазал. За справки в темата за Хазал...желаещи намират ли се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз предлагам Проф  Joy Joy Joy Joy

Аз там вече не смея да вляза. Laughing Какво са писали?
Фрагманите са кратички и не ми е проблем да им правя субовете и за двата сериала. Ама как да си предложиш услугите, като вече са те насмели за доброволчеството ти. Mr. Green А за субове на сериите не се наемам, защото още 52 не съм му стигнала средата. Нямам представа с колко време ще разполагам за напред, както и докога. Последното нещо, което бих направила е да поема ангажимент, който не е ясно дали ще мога да изпълня. Peace

А интервюто на Серенай, вчера или онзи ден, един мъжки акаунт го предложи и в двете теми. Барабар със снимковия материал. Не сте му обърнали внимание. Добре че е Биби да ви чукне по канчетата!  Joy

# 624
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ооо....Проф, Hug

Как оцеля от набезите на Чепика...? Joy Joy Joy

# 625
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Влъха,когато се кара на Бу  Joy Joy Joy

# 626
Ооо....Проф, Hug

Хвърлих му един поглед.
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 627
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ооо....Проф, Hug

Хвърлих му един поглед.
 Joy Joy Joy Joy Joy
Тц, не го е фанало...нЪл бешИ радиоактивен... Joy Joy Joy

# 628
  • Варненска клюкарка

А интервюто на Серенай, вчера или онзи ден, един мъжки акаунт го предложи и в двете теми. Барабар със снимковия материал. Не сте му обърнали внимание. Добре че е Биби да ви чукне по канчетата!  Joy

Проф, аз го четох още вчера но не видях нещо интересно за коментиране. Забелязах, че е сухо и с доста заучени фрази, на места направо клишета- много различно от досегашните и изказвания...
Определено са я дъвкали за предни изказвания- тогавашните направо имаха вкус на опит за заяждане или поне за хапане- сега няма и помен от такива неща Peace

пп Че какво ти пречи да си четеш в темата за Хазал ?

# 629
  • София
Излюпих съ с 300 зора Сисунчи Joy Joy Joy Joy

Куку значи бюлетинта от снощи е описана много точно, немам забележки  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох имам да дочета няколко странички още  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт