Отговори
# 645
  • В света на мечтите... ❤
 Flutter  Flutter  Flutter  Flutter  Flutter  Flutter  Flutter  Flutter  Flutter

# 646
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Не мога да се сдържа да не изкоментирам тази снимка.  За всеки случай newsm43 newsm43 newsm43
В един друг сериал (американски) ми се наби в главата сцена, в която главният герой зае точно такава поза. Тогава главната героиня, с която бях в зародиш на свалка, каза долу горе следното:
От психологическа гледна точка мъжът застава с палци на джобовете на панталоните и пръсти насочени към гениталиите, когато иска да впечатли някоя жена. На подсъзнателно ниво това е израз на изтъкване на собствената плодовитост, съответно привличане вниманието точно там. Wink
Той главния си смени стойката веднага, ама тя и в следващата намери някакви обяснения от психологията, та той съвсем се спече, а тя си умря от смях.

Мммм-да, никоя жена не заема такава поза.
Сега се чудя фотографът ли го е накарал Ча да застане така, или той иска да каже нещо някому? newsm78
 Joy Joy Joy

# 647
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
46- ориджинЪл...(Профи Wink)

Тамън Емко е цунал Фера от Мееметя и действието се развива в мерджана...оня пак са се напрегнАли,
щот Фера вечИ съжалява и кай къде мъ водиш ся....Емко кай отде да знам...и така в крясъци стигнаха до неква къща молат за дреЙ,чИ студено.  Crazy Ората ги съжалия и ги пусна'а да нункат в къщата...Емко влезИ се прай на Прометей пали огИн...ама ощИ не знай колко е опасано тва. Фера си конушва с мама и кай, чИ се правили с Емко на Джнги Би...мама кай бегите къде ви видат очите...и те така....ПослИ оная Фера сЪ гушна в Емко...оня кай.. тая ся кат е далечИ от тия нИща ко шЪ прая?  newsm78 дЪл ше ми даде поне да и опасем плевелити.,..нема даде тая...оф писна ми...до кога шЪ чакам?  ooooh! Ама кат я гледам къФ е бушон май да си налегам працаляка по-добре...сутринта Емко прай закуски оная се увила кат родилкя и кърти...Емко кай ше я рутим ся с рУмантика...събужда я и оная ста'а, ама нЪл свикнала тя да сервира...на Емко не му се отвори парашутЯ отново. Mr. Green
ПослИ дойде женицата и кай да пра'ат гюзлеми...Фера сЪ натиска точи коритИ...женицата кай на Емко те тва е жената на живота ти...зимай я и не се помайвай...Емко кай добре...Фера съ изчервява...ПослИ Емко реши да земИ да види кво е тестото, ама нашта и тва не да'а...голема гад шЪ знайте Crazy...той пак посегна и Фера кай...ако пипнеш пак щи напукам лейката с тая точилкЯ...Емко кай бреййй Shocked ква е тая Фера шЪ мЪ цапнИ за едното чудо...тре'е помислим дали да я зимам..  Thinking ПЪ си вика...ше рискувам...прибра'а се и Фера пак му се остърква...тоя вечИ не мой да трай тая ситуация...кай не мойм поЙче...ш' съ женя...тре'е да я джингастрим инак шЪ мрЪ...и те така...не мой спи Емко...само за секс мисли...едва дочака петлите и си би камшика...дажИ в бързанетУ забрай да кай на Фера, чИ се връща д'вечирка...Фера рипа у креватЯ ....и шок... Shocked Shocked Shocked Емко ЙОК!!! И си кай как я е зарезал...пЪ зе да се бие у главата, че не му е дала нощеска...цел ден пуфка и цъка, ама нИщеш ли Емко на Хоризонтя... Laughing Носи торбитИ с покупки и лъже, чИ само бил в магазина...оная поне не е проста кай...ко ме лъжеш бе...да не сади доматитУ ся... #Cussing out или тепърва гледа тая оФца дЪ порасни от агнИ...? Ко ме прайш на балъчка.... #2gunfire
Емко виде, чи е приклещен на тесно и кай шЪ видиш д'вечирка къде съм бил...чеки малко...и замая Фера кат я пущи у мутвака да готви манджи се залисва. Mr. Green

# 648
# 649

Тамън Емко е цунал Фера от Мееметя и действието се развива в мерджана...оня пак са се напрегнАли,
щот Фера вечИ съжалява и кай къде мъ водиш ся....Емко кай отде да знам...и така в крясъци стигнаха до неква къща молат за дреЙ,чИ студено.  Crazy Ората ги съжалия и ги пусна'а да нункат в къщата...Емко влезИ се прай на Прометей пали огИн...ама ощИ не знай колко е опасано тва. Фера си конушва с мама и кай, чИ се правили с Емко на Джнги Би...мама кай бегите къде ви видат очите...и те така....ПослИ оная Фера сЪ гушна в Емко...оня кай.. тая ся кат е далечИ от тия нИща ко шЪ прая?  newsm78 дЪл ше ми даде поне да и опасем плевелити.,..нема даде тая...оф писна ми...до кога шЪ чакам?  ooooh! Ама кат я гледам къФ е бушон май да си налегам працаляка по-добре...сутринта Емко прай закуски оная се увила кат родилкя и кърти...Емко кай ше я рутим ся с рУмантика...събужда я и оная ста'а, ама нЪл свикнала тя да сервира...на Емко не му се отвори парашутЯ отново. Mr. Green
ПослИ дойде женицата и кай да пра'ат гюзлеми...Фера сЪ натиска точи коритИ...женицата кай на Емко те тва е жената на живота ти...зимай я и не се помайвай...Емко кай добре...Фера съ изчервява...ПослИ Емко реши да земИ да види кво е тестото, ама нашта и тва не да'а...голема гад шЪ знайте Crazy...той пак посегна и Фера кай...ако пипнеш пак щи напукам лейката с тая точилкЯ...Емко кай бреййй Shocked ква е тая Фера шЪ мЪ цапнИ за едното чудо...тре'е помислим дали да я зимам..  Thinking ПЪ си вика...ше рискувам...прибра'а се и Фера пак му се остърква...тоя вечИ не мой да трай тая ситуация...кай не мойм поЙче...ш' съ женя...тре'е да я джингастрим инак шЪ мрЪ...и те така...не мой спи Емко...само за секс мисли...едва дочака петлите и си би камшика...дажИ в бързанетУ забрай да кай на Фера, чИ се връща д'вечирка...Фера рипа у креватЯ ....и шок... Shocked Shocked Shocked Емко ЙОК!!! И си кай как я е зарезал...пЪ зе да се бие у главата, че не му е дала нощеска...цел ден пуфка и цъка, ама нИщеш ли Емко на Хоризонтя... Laughing Носи торбитИ с покупки и лъже, чИ само бил в магазина...оная поне не е проста кай...ко ме лъжеш бе...да не сади доматитУ ся... #Cussing out или тепърва гледа тая оФца дЪ порасни от агнИ...? Ко ме прайш на балъчка.... #2gunfire
Емко виде, чи е приклещен на тесно и кай шЪ видиш д'вечирка къде съм бил...чеки малко...и замая Фера кат я пущи у мутвака да готви манджи се залисва. Mr. Green

Благодаря Hug Hug Hug
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 650
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зиз,    bouquet    rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Хайде, чакаме продължението!

# 651

щот Фера вечИ съжалява и кай къде мъ водиш ся....Емко кай отде да знам...и така в крясъци стигнаха до неква къща молат за дреЙ,чИ студено.  Crazy Ората ги съжалия и ги пусна'а да нункат в къщата...Емко влезИ се прай на Прометей пали огИн...ама ощИ не знай колко е опасано тва. Фера си конушва с мама и кай, чИ се правили с Емко на Джнги Би...мама кай бегите къде ви видат очите...и те така....ПослИ оная Фера сЪ гушна в Емко...оня кай.. тая ся кат е далечИ от тия нИща ко шЪ прая?  newsm78 дЪл ше ми даде поне да и опасем плевелити.,..нема даде тая...оф писна ми...до кога шЪ чакам?  ooooh! Ама кат я гледам къФ е бушон май да си налегам працаляка по-добре...сутринта Емко прай закуски оная се увила кат родилкя и кърти...Емко кай ше я рутим ся с рУмантика...събужда я и оная ста'а, ама нЪл свикнала тя да сервира...на Емко не му се отвори парашутЯ отново. Mr. Green
ПослИ дойде женицата и кай да пра'ат гюзлеми...Фера сЪ натиска точи коритИ...женицата кай на Емко те тва е жената на живота ти...зимай я и не се помайвай...Емко кай добре...Фера съ изчервява...ПослИ Емко реши да земИ да види кво е тестото, ама нашта и тва не да'а...голема гад шЪ знайте Crazy...той пак посегна и Фера кай...ако пипнеш пак щи напукам лейката с тая точилкЯ...Емко кай бреййй Shocked ква е тая Фера шЪ мЪ цапнИ за едното чудо...тре'е помислим дали да я зимам..  Thinking ПЪ си вика...ше рискувам...прибра'а се и Фера пак му се остърква...тоя вечИ не мой да трай тая ситуация...кай не мойм поЙче...ш' съ женя...тре'е да я джингастрим инак шЪ мрЪ...и те така...не мой спи Емко...само за секс мисли...едва дочака петлите и си би камшика...дажИ в бързанетУ забрай да кай на Фера, чИ се връща д'вечирка...Фера рипа у креватЯ ....и шок... Shocked Shocked Shocked Емко ЙОК!!! И си кай как я е зарезал...пЪ зе да се бие у главата, че не му е дала нощеска...цел ден пуфка и цъка, ама нИщеш ли Емко на Хоризонтя... Laughing Носи торбитИ с покупки и лъже, чИ само бил в магазина...оная поне не е проста кай...ко ме лъжеш бе...да не сади доматитУ ся... #Cussing out или тепърва гледа тая оФца дЪ порасни от агнИ...? Ко ме прайш на балъчка.... #2gunfire

rotfImao  rotfImao  rotfImbo  rotfImbo  rotfImao  rotfImao  rotfImbo  rotfImbo  rotfImao  rotfImao

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  и ШОК  Shocked  Емко ЙОК!  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 652

Не мога да се сдържа да не изкоментирам тази снимка.  За всеки случай newsm43 newsm43 newsm43
В един друг сериал (американски) ми се наби в главата сцена, в която главният герой зае точно такава поза. Тогава главната героиня, с която бях в зародиш на свалка, каза долу горе следното:
От психологическа гледна точка мъжът застава с палци на джобовете на панталоните и пръсти насочени към гениталиите, когато иска да впечатли някоя жена. На подсъзнателно ниво това е израз на изтъкване на собствената плодовитост, съответно привличане вниманието точно там. Wink
Той главния си смени стойката веднага, ама тя и в следващата намери някакви обяснения от психологията, та той съвсем се спече, а тя си умря от смях.

Сега се чудя фотографът ли го е накарал Ча да застане така, или той иска да каже нещо някому? newsm78
 Joy Joy Joy

Проф,страшна си  smile3501  ми нека се фали момчето с тия неща,то сега му е времето  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 653
  • Варненска клюкарка

Не мога да се сдържа да не изкоментирам тази снимка.  За всеки случай newsm43 newsm43 newsm43

Joy Joy Joy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз не знам, но по-скоро е трето....дошло му е отвътре, което пък има връзка с втората причина, за която се чудиш
Ама си е хитро обяснението от сериала Peace между другото много мъже съм виждала да застават така Wink

# 654
66 епизод  Naughty Емко и Ваденкова в колата...Той и казва да сляа чи щял са разходел да помислел...Тя го цуня ония никва реакция гачи глиган го цуня... ooooh! Сляа онази и той дим да го няа с колата...Кара той по сокаците Станбулски и си мисли...Какво чак толкова съгреших,че да стане така либофтани...Уж беше голяа либоф ...тя Мушкатова от раз ма остай и развод иска,че нидоди лично са разпиши  ooooh! После са запря на фара...той тоз пусти фар вече и майчинто мляко му знае  ooooh! По ино времи иди ония Тюрбушонков носи бирчокови иликсирчита...Емко кат видя му светнаха дзъркелти  Whistling  Тюрбушонков вика знаеф,че си тука...ми то кой не знае аптал...Голям разгофор зафанаха ко виждал единия ко виждал другия  ooooh! Емко му вика кат видя Ханде ко ти идва отвътря...Тюрбушков какво ми идва отвътре ли? ми пръцка ми се точно в момента тва ми иде отвътри...Емко вика пък на мен не ми се ...Тюрбушо му вика...Емир ти фидя Фера след 3 г на годежа си...Емко фговаря да и то с онзи изкъртян Каптан  ooooh! Ония пък кат фидял Ханде амен щял да напрай турнадо ма се запрял едвам  ooooh! Тюрбу вика ноща в която се сгодяаше за друа жина видя Фера пред тебя...Кажи истинта...кажи,чи умираш...Емко брато казвам ти истинта умирам да я разнджигастринча...после да га намествам... Емко вика жината която фидф тая вечер не е мойта Фера която се дърпаше като кобила и нищеше си играем на татко и майка...Тази е друга създадена от ония изкъртеняк Каптана...Котвата му е изписана на челото и  ooooh! Не я познавам тази нова жина която видяф тази вечер ...

# 655
Йени тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738940.0

Екип:
Романтика- Габа
Комикси- Влъх-3 , Дани, Зизка

Благодаря за съдействието на : Габа, Влъх-3, Дани и на мене си... Hug    bouquet Hug  bouquet

# 656
  • София
Като гледам Хазалчето, се сетих: Яман нали се разхождане из един тенискорт, викам "сега, ако срещне учителката"  Joy

# 657
Добър ви ден!  smile3529 ku-ku  Mr. Green

# 658
  • София
И аз да кажа няколко думи,харесвам Ча и като визия и като игра всички знаете, сега незнам фенка ли съм или просто той много ми харесва  Mr. Green но като нещо не ми харесва в него аз си го казвам, както не ми харесва прическата му в ПО и това, че е толкиова слаб,но това изисква ролята, преди да започне сериала, та и като започна много се бъзикахме с прическата му, но след като изгледах първия еп. на ПО мога да кажа,лично за себе си че ми хареса Ча и визията му, аз ще продължа да се бъзикам, че имал катерици на главата и т.н., но всичко си остава в кръга на шегата, все пак трябва да ни е  забавно  Peace Съгласна съм, че Ча в началото на АФК си беше малко скован, нои после израстна много като актьорски качества и няма как иначе все пак играеше със добри актьори и е гледал да ги настигне и мога да кажа, че ги настигна, а и задмина някои  Wink АФКПЕ го изгледах блестяща игра на Ча  Heart Eyes А ПЕ още не съм го почнала, прещраквала съм го,Ча потвърждава добрата си игра, сюжета не ми харесва,Гизем също, всички знаете няма да се повтарям,но мисля, че като дойде момента ще го изгледам и нещо и все си мисля, че това ще стане като изгледам АФК  Rolling Eyes
ПО го започнах заради Ча, никой друг от актьорския състав не съм гледала, първият еп. ми хареса, Серка не ми харесва, но я гледам само заради Ча, налага ми се, но както много пъти също съм казвала, ако  развитие не ми хареса сериала няма да го гледам само защото Ча участва, много го харесвам, но просто не съм такъв човек.  Wink
Та незнам аз истински фен ли съм на Ча, гледам ли обективно на нещата и това незнам, но всеки случай не искам сериала да се провали, само защото Ча си партнира със Серка примерно, няма такова нещо, същото се отнася и за проекта на Хазал, да искам да ги видя пак заедно на екран и да както вие казахте в някой игрален филм и то пак като двойка, искам да видя дали отново ще има тази химия между двамата, но това е друга тема сега.

Айде стига толкова, че стана дълго, а както винаги бързам и трябва да излизам  Hug Hug Hug Hug Hug Чао от мен, ще се видим довечера патета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 659
66 епизод  Naughty Емко и Ваденкова в колата...Той и казва да сляа чи щял са разходел да помислел...Тя го цуня ония никва реакция гачи глиган го цуня... ooooh! Сляа онази и той дим да го няа с колата...Кара той по сокаците Станбулски и си мисли...Какво чак толкова съгреших,че да стане така либофтани...Уж беше голяа либоф ...тя Мушкатова от раз ма остай и развод иска,че нидоди лично са разпиши  ooooh! После са запря на фара...той тоз пусти фар вече и майчинто мляко му знае  ooooh! По ино времи иди ония Тюрбушонков носи бирчокови иликсирчита...Емко кат видя му светнаха дзъркелти  Whistling  Тюрбушонков вика знаеф,че си тука...ми то кой не знае аптал...Голям разгофор зафанаха ко виждал единия ко виждал другия  ooooh! Емко му вика кат видя Ханде ко ти идва отвътря...Тюрбушков какво ми идва отвътре ли? ми пръцка ми се точно в момента тва ми иде отвътри...Емко вика пък на мен не ми се ...Тюрбушо му вика...Емир ти фидя Фера след 3 г на годежа си...Емко фговаря да и то с онзи изкъртян Каптан  ooooh! Ония пък кат фидял Ханде амен щял да напрай турнадо ма се запрял едвам  ooooh! Тюрбу вика ноща в която се сгодяаше за друа жина видя Фера пред тебя...Кажи истинта...кажи,чи умираш...Емко брато казвам ти истинта умирам да я разнджигастринча...после да га намествам... Емко вика жината която фидф тая вечер не е мойта Фера която се дърпаше като кобила и нищеше си играем на татко и майка...Тази е друга създадена от ония изкъртеняк Каптана...Котвата му е изписана на челото и  ooooh! Не я познавам тази нова жина която видяф тази вечер ...
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт