Отговори
# 660
Като гледам Хазалчето, се сетих: Яман нали се разхождане из един тенискорт, викам "сега, ако срещне учителката"  Joy
Аз си казах същото. Joy
Профи, много точно си се сетила за позата на въпросния актьор, като си видяла Чаги на снимката.
Езика на тялото си е цяла наука и телата ни могат да говорят вместо нас стига да искаме, а друг път и да не искаме, неволно пак могат да говрят вместо нас за неща, които са ни на подсъзнателно ниво.
Освен за телата ни, научно е доказан и езика на зениците.

# 661

АЙ, АЙ, АЙ   Blush Blush Blush

и ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!  Heart Eyes

# 662
къзларчета  кЪк е хавата Hug Hug Hug Hugотдеве тъкмо да си пишем некой ред след фотките на Ча Blushи колежката вика долу при шефката на оперативка Shocked Shocked Shocked
та тъй нали съм на работа нимо'ой Simple Smileк'вото наредът т'ва ще е Hug Hug Hug
Зузинче HugМиленче Hug кЪк ви ги раждат умните главици бе къз Blushнаправо съм  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Наде HugИвче(Беллора) HugДани Hugанализите ви са супер,много обичам да ви чета и все по нещо интересно да научавам Hug Hug Hug Hug
Проф Hug  психологическата гледна точка на  мъжът е страхотна бих казала Winkособенно кога Ча е с палци в джобовите и пръсти насочени към ген........малееееееееййййй нема да ти говорим за мойта психологическа гледна точка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

сИгЪ шЪ бягам,че още не ми е свършила тръстиката  Hug Hug Hug Hug Hug

# 663
66 епизод  Naughty Емко и Ваденкова в колата...Той и казва да сляа чи щял са разходел да помислел...Тя го цуня ония никва реакция гачи глиган го цуня... ooooh! Сляа онази и той дим да го няа с колата...Кара той по сокаците Станбулски и си мисли...Какво чак толкова съгреших,че да стане така либофтани...Уж беше голяа либоф ...тя Мушкатова от раз ма остай и развод иска,че нидоди лично са разпиши  ooooh! После са запря на фара...той тоз пусти фар вече и майчинто мляко му знае  ooooh! По ино времи иди ония Тюрбушонков носи бирчокови иликсирчита...Емко кат видя му светнаха дзъркелти  Whistling  Тюрбушонков вика знаеф,че си тука...ми то кой не знае аптал...Голям разгофор зафанаха ко виждал единия ко виждал другия  ooooh! Емко му вика кат видя Ханде ко ти идва отвътря...Тюрбушков какво ми идва отвътре ли? ми пръцка ми се точно в момента тва ми иде отвътри...Емко вика пък на мен не ми се ...Тюрбушо му вика...Емир ти фидя Фера след 3 г на годежа си...Емко фговаря да и то с онзи изкъртян Каптан  ooooh! Ония пък кат фидял Ханде амен щял да напрай турнадо ма се запрял едвам  ooooh! Тюрбу вика ноща в която се сгодяаше за друа жина видя Фера пред тебя...Кажи истинта...кажи,чи умираш...Емко брато казвам ти истинта умирам да я разнджигастринча...после да га намествам... Емко вика жината която фидф тая вечер не е мойта Фера която се дърпаше като кобила и нищеше си играем на татко и майка...Тази е друга създадена от ония изкъртеняк Каптана...Котвата му е изписана на челото и  ooooh! Не я познавам тази нова жина която видяф тази вечер ...
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
И после кво..... hahaha hahaha hahaha

# 664
ей неска щех да Флизам Фазпитано , да кажа Добър ден ама няа тоо оназ ми ти Зиза и другата РИлаксиращата пак ги напускали еднииии  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

та ДОБЪР ДЕН  Laughing Hug Hug Hug

# 665
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ей неска щех да Флизам Фазпитано , да кажа Добър ден ама няа тоо оназ ми ти Зиза и другата РИлаксиращата пак ги напускали еднииии  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

та ДОБЪР ДЕН  Laughing Hug Hug Hug
Хади мааааааааааа...от кога тЪ чакамИ да сЪ намъкнИш културнУ... Hug Heart Eyes Hug

Мнооу си станала лежерна в писанията си...я настъпвай смело... Laughing

Ей ме на менИ...ся отивам да се изхождам компитентно по наболелите теми.... Whistling

# 666
 wavey

Hug Hug Hug Hug
Днес големи дискусии, не мога да се включа, но ви изчетох,  Hug

Изпринтих бюлИтина сутринта и сега го прочетох,  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao, имам неколко неясноти, моля за превод  Praynig  Joy
Пиафурите  newsm78
Чепиков огрея ли го  Thinking /мноо палав излезна бе  Laughing/

ooooh!  Ирче, не моем те опазим, квато си кръшна у ханша  Heart Eyes

Профи,  Peace за последните ти постове  bouquet

За протокола, аз съм от феновете, дето до дупка подкрепям, сега ми се налага направо до мазохизъм да стигна с моя любим отбор  Mr. Green

# 667
wavey

Hug Hug Hug Hug
Днес големи дискусии, не мога да се включа, но ви изчетох,  Hug

Изпринтих бюлИтина сутринта и сега го прочетох,  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao, имам неколко неясноти, моля за превод  Praynig  Joy
Пиафурите  newsm78
Чепиков огрея ли го  Thinking /мноо палав излезна бе  Laughing/

ooooh!  Ирче, не моем те опазим, квато си кръшна у ханша  Heart Eyes

Профи,  Peace за последните ти постове  bouquet

За протокола, аз съм от феновете, дето до дупка подкрепям, сега ми се налага направо до мазохизъм да стигна с моя любим отбор  Mr. Green
Пиафурите- пияниците Дида и ЕлитУ. Mr. Green
Чепика не го огре...ама да видим д'вечирка... Whistling

# 668
  • някъде из Врачанско
здравейте, ето иде един психолог на помощ да помага за жестовете, зениците, за фенките и всичко, кво се сетите, викат ,че е обявен за психолог на годината, не знам, дано помага, щото има нужда  и от таз терапия
Скрит текст:

# 669
Биб,продължението... бтв ми са обадифа и викат чшш запри са малко с тоя епизод,че чак 2014 ши го излъчвами  Mr. Green

# 670
Биб,продължението... бтв ми са обадифа и викат чшш запри са малко с тоя епизод,че чак 2014 ши го излъчвами  Mr. Green
оксссс Hug Hug Hug

# 671
Хайде сега и аз по същество...вдъхнових се от Пипе. Laughing

Такаааа.... Thinking

Чачо ми хареса от първият момент когато го загледах обстойно. Peace
как стигнах до тук? Може би в някой свой абзаци ще се поосемнайстя...но, да обясня.

Започнах да гледам филма съвсем случайно(нищо, че знам за него от самото начало). Просто сина ми ми налази лаптопа една вечер и аз какво да правя...в момента за фон на тв-то беше ОС, някак си бях забравила да сменя канала още при интрото. Не исках да го гледам заради Хазал. Не я харесвам, еднаква ми е. Още от ЗП си изградих това мнение и край...наказах с игнора си АФК. Обаче точно в тази вечер попаднах на оня епизод дето Емир караше Чепика да му мие колата...та се загледах.
Грабна ме той, не Хазал. Naughty Та така догледах серията. После намерих видеоклипа и там све серии. Започнах от средата към края. После се върнах и изгледах началото. Чачо не спираше да ме кефи...Хазал не спираше да ме дразни. Ролята си е роля, ама пък в нея само три вида фейс...или реве, или се хили кат репа, или гледа тъпо. Еми сори ама аз видях това.
Нарочно си пуснах и произволен момент от ЗП, да видя аджеба защо не ми харесва тази жена? Еми там работата същата...трите броя фейс....нищо ново под слънцето. Чачо ми е страхотен, нито за момент не се съмнявах в любовта му към Фериха. Това продължи до последната минута на АФК, АФКПЕ и ПЕ. Обратно на него Хазал не ме убеди, че обича Емир. Всичко беше с клизма. Обаче и тя има своя апогей в моите очи. Това бе финалът...ей тези последни секунди тази жена се раздаде...разплакаха ме и двамата. През останалото време...Хазалката... ooooh!
Това, че изобщо не харесвам Хазал не ми попречи да гледам филма и до днес...в този  момент...все пак Чачо беше там. Някъде докато гледах бях влезнала в една от темите по Филма...не помня тук ли там ли...и прочетох едно мнение на една дама което ме шашардиса...та тази дама беше писала , че ако не била Хазал, Чачо нямало да блесне....ти да видиш... Crazy Crazy Crazy
Естествено не съм съгласна защото за мен точно той отнесе филма на гърба си. Мое мнение...не задължавам никого с него. Толкова си може момичето...толкова прави....не я съдя. Щом има толкова фенове, значи ги е грабнала с нещо...но, не и мен. Peace
ПЕ за мен беше филма който трябваше да продължи. Прекрасна сценарна работа. Идеални основи за интересни сюжетни линии...абе материал за 3 сезона напред. Спирането му за мен си е кощунство....ама това е друга тема.
Излишно е да казвам, че АШК не е моят филм...Пък и няма някой убавец който да ме накара да го гледам.
ПО ще го отразя задължително...още не съм го гледала изцяло, но и от малкото което видях...ще се гледа. Серенай ми седи добре до Чачко, тя самата ми харесва. След като успя в Лалето да ме накара да я мразя до дупка, значи момето се справя.

Да обобщя...желая успех и на двата проекта. Искам Хазал да изкара нещо от себе си с което да ме накара да я гледам. Все пак до нея в момента не е нито Чачо...нито Киво...не знам как ще успее с мен, ама и желая успех в това да ми промени мнението, както и на много други като мен.
Аз познавам много хора в този форум които са на същото мнение като мен и ми се наложи да ги агитирам яростно за да погледнат АФК...защото специално при мен не е имало друг сериал който да ме кара да го гледам и до сега.  Peace

Спирам за сега, че май си разпилях мислите... Crazy
Сори за обема...ама как е казал един...''Они ме биУ, ама я им рекО" Mr. Green

# 672
Скрит текст:
Влъха,когато се кара на Бу  Joy Joy Joy
ахахаха ама виж го как се е засрамил..еми виновен е  Joy Joy Joy като е звезда та кво един боклук ли неможе да изхвърли  Joy Joy Joy

# 673
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:

# 674
Зиз smile3501Булка smile3501 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт