Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 990
  • 691
  •   1
Отговори
# 225
  • София
жоцка,благодаря за отговора:-) на мен ще ми е първа инсеминация и докторът директно това ми назначи.иначе хормоните са ми в референтни граници FSH и Lh,но съм с поликистоза и съотношението им не е 1:1 точно. прогестеронът ми обаче е на долна граница и имам доста тънка лигавица,а съм чувала,че клостилбегит допълнително изтънява..може затова да ме е подкарал с тежката артилерия от първия път:-) човекът си знае работата,остава само да ттискаме палци,че сме и с мъжки фактор лек, та да видим. лека вечер и още веднъж благодаря за отзивчивостта

# 226
Здравейте!  аз съм нова тук и се радвам че мога да споделя въпросите си и да получа мнения за бъркотията в главата ми. Със съпругът ми си решихме да си имаме бебе...и започвахме да опитваме вече няколко месеца..малко се притеснихме заради възрастовата разлика която имаме и решихме за най сигурно да се изледваме...при всичките  изследвания нямахме никакъв проблем..нямаме причина да не се получи.накрая моят гинеколог реши да помогне с бебеправенето.. при следващият МЦ започнах приемането на ClomHexal (кломид)  за 5 дни и 3 дни след краят на приема му  имах час за преглед.Резултата беше изненадващо добър. Имах 2 прекрасни фоликули и по негови думи възможност за близнаци. Реши да ми изпише пригнил 5000 след поставянето му изчисли кога е точният момент за бебеправене изписа ми и Утрогест с започване 48 часа след Пригнила...утрогест приемам на 8 часа..сутрин и вечер по две таблетки вагинално и слидобяд 2 таблетки орално..вече 3 ден ги приемам..това което ме притеснява е че четейки из форумите при мен липсват болки в гърдите..иначе болки като при МЦ не ми липсват с допълнение умора, сънливост, виене на свят, странни вкусови желания и температура между 36.6-37.4..дали е станало чудото? много се надяваме..правих си тестове за бременност които било логично да са положителни заради Пригнил..но любопитството ми изигра лоша шега когато реших да използвам дигитален тест..по моята логика след като пригнила действа така мисля че теста би отчел бременност + 1-2 което е минимум на дигиталния тест или +3 което е максимума му.  А на мен ми отчете +2-3  и това зададе въпроса защо отчита месец назад.? Замисляйки се че предният  месец МЦ беше в началото а към края на месеца имах кървене  соето не беше като цикълът ми. Възможно ли е да съм забременяла още тогава и лекарят ми да не е видял ? Ще се радвам ако ми споделите мнения и опити..за жалост не живея в Бг и малко трудно се разбираме с гинеколога ми поради езиковата бариера..Благодаря на всички предварително..и ви желая успех. Дано час по скоро  всички ние видим тези две чертички..

# 227
Nejen, според мен няма как, ако си забременяла, д-ра да не го е видял. Не знам какъв е този тест, но все пак може да греши.Няма как да имаш овулациия и да си бременна. Пожелавам ти този месец да се е получило. Това, че нямаш симптоми не е индикация, че няма бременност. Просто е рано. Стискам ти палци!

# 228
Здравейте!  аз съм нова тук и се радвам че мога да споделя въпросите си и да получа мнения за бъркотията в главата ми. Със съпругът ми си решихме да си имаме бебе...и започвахме да опитваме вече няколко месеца..малко се притеснихме заради възрастовата разлика която имаме и решихме за най сигурно да се изледваме...при всичките  изследвания нямахме никакъв проблем..нямаме причина да не се получи.накрая моят гинеколог реши да помогне с бебеправенето.. при следващият МЦ започнах приемането на ClomHexal (кломид)  за 5 дни и 3 дни след краят на приема му  имах час за преглед.Резултата беше изненадващо добър. Имах 2 прекрасни фоликули и по негови думи възможност за близнаци. Реши да ми изпише пригнил 5000 след поставянето му изчисли кога е точният момент за бебеправене изписа ми и Утрогест с започване 48 часа след Пригнила...утрогест приемам на 8 часа..сутрин и вечер по две таблетки вагинално и слидобяд 2 таблетки орално..вече 3 ден ги приемам..това което ме притеснява е че четейки из форумите при мен липсват болки в гърдите..иначе болки като при МЦ не ми липсват с допълнение умора, сънливост, виене на свят, странни вкусови желания и температура между 36.6-37.4..дали е станало чудото? много се надяваме..правих си тестове за бременност които било логично да са положителни заради Пригнил..но любопитството ми изигра лоша шега когато реших да използвам дигитален тест..по моята логика след като пригнила действа така мисля че теста би отчел бременност + 1-2 което е минимум на дигиталния тест или +3 което е максимума му.  А на мен ми отчете +2-3  и това зададе въпроса защо отчита месец назад.? Замисляйки се че предният  месец МЦ беше в началото а към края на месеца имах кървене  соето не беше като цикълът ми. Възможно ли е да съм забременяла още тогава и лекарят ми да не е видял ? Ще се радвам ако ми споделите мнения и опити..за жалост не живея в Бг и малко трудно се разбираме с гинеколога ми поради езиковата бариера..Благодаря на всички предварително..и ви желая успех. Дано час по скоро  всички ние видим тези две чертички..

nejen_pricel - Извинявай мила,но аз нищо не разбрах !  Rolling Eyes  Имала си стимулация и ти е изписал утрогестан, а инсеминация правихте ли?
  И аз не съм използвала дигитален тест , но най -сигурно е да си направи кръвен тест , той показва най-вярно  Naughty Whistling
 Пожелавам ти успех !  Peace

Dandelionwine - моята последна стимулация беше с мерионал ( почти същото е ) 3по 1 ден за 7 дени  . тя се указа най добрия вариант за мен  Simple Smile , и резултата от тази стимулация е в подписа ми ...  Heart Eyes
 Стискам ти палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 229
Благодаря ви за бързите отговори момичета. Ами преди да ми бие Пригнила ме погледна и каза че имам две доста добри фоликули. След поставянето на пригнил ми каза след 36 часа да започнем бебе правене а 48 часа слес пригнил да започна утрогестан. В продължение на 15 дни и горе долу тогава ще направим тест.. ако евентуално съм бременна каза че утрогестана  не ми пречи..не знам нормално ли е тестовете да показват  EFP  какъвто и тест да направя той е положителен...и не знам какво да мисля..глупаво е да започна да си създавам навици на бременна а всъщност да не съм..

# 230
  • София
нежен прицел,ако са минали 12тина дни от процедурата,като нищо да е станало,пусни кръвен тест,ако не се довераваш на домашния.
Аз дадам отчет..понеже не разбирам и ми е за 1 път и уж чета,ама.... днес 1ва фоликулометрия 6ти ден от мц,след 3 дни по 1инжекция с 2 ампули  менопур резултатът са 2 фоликула по 11 мм и 4 по 10мм,лигавица 6 тип М.. докторът нищо особено не каза,освен да продължа още 3 дни по 1 инжекция менопур и на 14ти пак преглед..дали тези фоликули и лигавица се движат нормално като за 6 ден..

# 231
нежен прицел,ако са минали 12тина дни от процедурата,като нищо да е станало,пусни кръвен тест,ако не се довераваш на домашния.
Аз дадам отчет..понеже не разбирам и ми е за 1 път и уж чета,ама.... днес 1ва фоликулометрия 6ти ден от мц,след 3 дни по 1инжекция с 2 ампули  менопур резултатът са 2 фоликула по 11 мм и 4 по 10мм,лигавица 6 тип М.. докторът нищо особено не каза,освен да продължа още 3 дни по 1 инжекция менопур и на 14ти пак преглед..дали тези фоликули и лигавица се движат нормално като за 6 ден..
движиш се нормално за стимулиран цикъл и лигавицата ти е мн добре трябва да имаш фоликули 18-22мм за да ти сложи прегнила успех

# 232
Здравейте момичета,
включвам се изневиделица в темата и моля за мнението и помоща Ви
На този цикъл направихме стимулация с Кломифен 2х1 от 3ден до 7 ден. Днес 13 ден резултата е един доминантен фоликул 20мм и добра лигавица на матката. Доктора ми предписа Choriomon 5000 (заместител на Прегнила) -2 ampuli, които трябва да си инжектирам тази вечер.
Това, което ме претеснява е ,че ми каза да правим секс от сряда вечерта(48 часа след Choriomon)!!!
Това ми се вижда много късно!
Не е ли по- добре да започнем със секса още сряда сутринта(36 часа след Choriomon)?
Моля пишете ако имате опит с този тип препарати!
лека вечер

# 233
nejen_pricel какво стана

# 234
Здравейте отново..разговарях с гинеколога си и той потвърди че е възможно тестовете да показват положителен резултат заради пригнила.препоръча да изчакам още седмица и тогава..аз естественно всеки ден правя тестове.последният тази сутрин беше отново положителен с бледа втора черта.до колкото разбирам от форумите пригнила се чисти за 7-10 дни от тялото.. вече минаха 12 дни от поставянето му..започнах да се отчайвам вече..бихте ли ме посъветвали ако не се е получило този път как да действам след това..какви са начините за нов опит..или просто да се откажем от тези методи и ако се случи някога тогава..

# 235
  • София
а няма ли как кръвен тест да направиш? като се види стойността на чхг ще проличи дали е от прегнила или има бебе. според мен са се длучили нещата Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 12:23 от Dandelionwine

# 236
Много се надяваме да са си получили нещата.края на тази седмица ще пусна един кръвен а до тогава ще се занимавам с нещо че това чакане ме побърква

# 237
Здравейте момичета,
включвам се изневиделица в темата и моля за мнението и помоща Ви
На този цикъл направихме стимулация с Кломифен 2х1 от 3ден до 7 ден. Днес 13 ден резултата е един доминантен фоликул 20мм и добра лигавица на матката. Доктора ми предписа Choriomon 5000 (заместител на Прегнила) -2 ampuli, които трябва да си инжектирам тази вечер.
Това, което ме претеснява е ,че ми каза да правим секс от сряда вечерта(48 часа след Choriomon)!!!
Това ми се вижда много късно!
Не е ли по- добре да започнем със секса още сряда сутринта(36 часа след Choriomon)?
Моля пишете ако имате опит с този тип препарати!
лека вечер

много хубаво,че отговаряш добре на стимулация с кломифен след като са ти сложили хориомона може да имаш леки болки и придърпвания в яйчниците нормално е не е фатално да започнете секса малко по рано но не прекалявайте с него само по 1 път на ден или нощ защото се разрежда спермата и не ставай веднага от леглото успех fingerscrossed

# 238
Момичета, не съм ви чела дълго време - има ли някоя услужлива дама сред вас, която ще ме ъпдейтне за успехите ви с 2 думи?
Успех на всички! Hug

# 239
  • Пазарджик
Здравейте момичета да се отчета и аз какви ги свърших. Днес бях на преглед и имам един доминантен фоликул 15,5 ще го видим пак в петък и ще решим кога ще е инсето.

I Am Ruth ами май от всички само Костова май е с положителен резултат. Извинявам се ако пропускам някой  Hug

Общи условия

Активация на акаунт