Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 962
  • 691
  •   1
Отговори
# 240
KYKostova, честито! Лека и безпроблемна да е бременността ти - и до термин! Hug
На всички останали стискам силно палци и ви поръсвам с най-бебешкия прашец! Всички ще успеете, момичета!
Оставам да ви следя и се надявам да бъда и полезна на някоя от вас Simple Smile И не се задържайте в тази тема, а бързо се премествайте в отчетните Hug

# 241
  • Пазарджик
Момичета забравих да ви кажа че в тази клиника цената на инсеминацията е 430 лв. което включва и повторна реинсеминация което е много добре.За сега съм много доволна от всичко в клиниката - от персонала и от лекарите. Надявам се и резултата да е добър.

# 242
Здравейте, мили момичета!
Точно преди година се регистрирах при вас, защото ми предстоеше първо инсе. Сега, една година по-късно отново ми предстои инсе и пак е първо.  Wink Забременях спонтанно точно, когато очаквах цикъл, за да почвам стимулация, но за съжаление изкарах само до 8 седмица(оказаха се еднояйчни близнаци и нещата се объркаха нещо).
В момента очаквам първата си инсеминация - отново. Simple Smile Пих Клостилбегит 5 дни и в петък съм в клиниката, за да проверим как се развиват нещата.
Ние сме с неустановен стерилитет. Пациенти сме на д-р Димитрова от Виена ин витро в Токуда.
Извинете ме за дългия пост!
Следя форума и пожелавам успех на всички вас!  Hug Hug Hug  

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 00:40 от Sevianas

# 243
Здравейте момичета!!! От доста време не съм писала. Моля ви за съвет. След 2 неуспешни инсеминации се чудя какво да правя. Да спра ли с опитите или да се обадя на док.Персенска и да видим какво да правим оттук нататък.Мисля,че вече няма смисъл от тези инсета. Спрях всички хапчета. Отчайвам се все повече и повече. Дори мислех дали изобщо да продължавам или да си почина и каквото стане. Weary smile3555

# 244
KYKostova, честито! Лека и безпроблемна да е бременността ти - и до термин! Hug
На всички останали стискам силно палци и ви поръсвам с най-бебешкия прашец! Всички ще успеете, момичета!
Оставам да ви следя и се надявам да бъда и полезна на някоя от вас Simple Smile И не се задържайте в тази тема, а бързо се премествайте в отчетните Hug

Благодаря , Hug  дай боже всичко да е наред до края  Praynig
 Вие много сте пораснали , вече 8 месеца ! Браво на юнака  Heart Eyes  bouquet

pipilota_85 - Миличка пожелавам ти това да е твоята процедура, стискам ти палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Sevianas Hug  много съжалявам за това което ти се е случило , надявам се следващият път всичко да е наред ! hug yes

malkata_siu - И аз като теб за последната инсемнация много се колебаех, дали има смисъл ( само че аз имах и инсеминация и реинсеминация  от миналата година ) или да минем директно към ин-витро , дори и док ми предложи да си почина един месец, но аз накрая реших да си направя последната инсеминация , после да кандидатстваме за ин-витро.Даже бяхме започнали да подготвяме документите с док, и ето че магията се получи , а аз я бях отписала ...
Така че помисли , поговори с твоя док и смело напред .... Crazy Hug
 Стискам ти палци , какво и да решиш ...  bouquet

Момичета , някой не чакаше ли резултати тези дни ?  newsm78

# 245
KYKostova, би трябвало да си чула сърчице вече - много ти завиждам, времето на бременността е най-прекрасното! Възползвай се максимално Heart Eyes
Микаел е като торпедо, тежи 10кг., пълзи из цялата къща, изправя се навсякъде, иска да ходи, а на мен ми се реве от болки в кръста да търча след него #2gunfire Laughing
Чакам да видя и други положителни резултати!  bouquet

# 246
Да , чухме тонове, видяхме малкото бобче . Бях много щастлива ,преди това не можех да се зарадвам защото имам три неуспеха .
    и аз чакам да видя и други положителни резултати!

# 247
  • Ст. Загора
Momicheta, izvinete za latinicata! Na 01.11 pravih inseminacia. Ot netarpenie na 12.11. napravih 2 testa - polozhitelni I kruven s HCG 6.23. Dnes imam zacapvane I silni bolki kato predi cikul. Dali e signal za neshto? Blagodaria predvaritelno!

# 248
Повтори кръвния тест след 48ч. и ако ЧХГ се е удвоило - лека и красива бременност ти желая Simple Smile

# 249
  • Ст. Загора
Повтори кръвния тест след 48ч. и ако ЧХГ се е удвоило - лека и красива бременност ти желая Simple Smile

I Am Ruth, mnogo ti blagodaria! Utre sutrin shte povtoria I shte spodelia rezultata /veche na kirilica/. Oshte vednuzh blagodaria ti  bouquet

# 250
Хайде, чакаме да споделиш резултата. А за зацапването не се притеснявай - в случай на бременност, то е провокирано от имплантация. Болки като преди МЦ и аз имах.
Стискам палци!

# 251
  • София
да споделя и аз накъде сме:-) вчера на 9 ден от цикъла 2 фоликула на по 15 мм, довечера бием прегнил и утре в 8 инсе,в неделя реинсе:-) потле голямото чакане:-)Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 10:15 от Dandelionwine

# 252
Здравейте, момичета! Отдавна ви чета, но не съм писала в темата досега. И на мен този месец ми предстои инсеминация и исках да попитам тези от вас, които вече са правили и тези които знаят, разбира се, кога се прави микробиологията? В месеца на инсеминацията или в предходния? Моят док ми каза миналия месец, че има изискване за такова изследване, но аз изобщо не се сетих да го питам кога трябва да я направя. И сега се сетих за нея и ме е страх да не изпусна този месец. Благодаря ви и ви пожелавам успех.

# 253
Мисля, че се прави в предходния, но не съм мн сигурна!
На мен ми предстои инсе януари обаче още декември месец ще започна прием на противозачатъчни, с цел да не се образува някоя киста и да не можем да си направим инсето. Малко ми е странно, но щом трябва ще го направя.

# 254
Здравейте, момичета! Отдавна ви чета, но не съм писала в темата досега. И на мен този месец ми предстои инсеминация и исках да попитам тези от вас, които вече са правили и тези които знаят, разбира се, кога се прави микробиологията? В месеца на инсеминацията или в предходния? Моят док ми каза миналия месец, че има изискване за такова изследване, но аз изобщо не се сетих да го питам кога трябва да я направя. И сега се сетих за нея и ме е страх да не изпусна този месец. Благодаря ви и ви пожелавам успех.

Микробиологията трябва да я направиш в месеца на инсеминация , и ако другия месец пак прави инсеминация - микробиология .... Тя важи един месец , както за теб , така и за твоята половинка . той дава материал ,отново всеки месец преди инсеминация .
Моите ги правихме седмица преди инсеминацията .
 Пожелавам ти наслука !   bouquet

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 18:12 от KYKostova

Общи условия

Активация на акаунт