Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 922
  • 691
  •   1
Отговори
# 615
  • Ст. Загора
Момичета,  моля за мнение: да продължавам ли с още 2 инсета и да  чакам фонда или да се самофинансирам за икси. Ние сме с лек мъжки фактор и точно сега съм се оплела и не знам с какво  да продължа. И да кажа, че съвсем скоро ставам на 36:))

# 616
  • Варна
Момичета,  моля за мнение: да продължавам ли с още 2 инсета и да  чакам фонда или да се самофинансирам за икси. Ние сме с лек мъжки фактор и точно сега съм се оплела и не знам с какво  да продължа. И да кажа, че съвсем скоро ставам на 36:))

CapricornS, защо ИКСИ ,ако правите,защо не може инвитро ,дори ако имаш доказана овулация, помислете с доктора ,за инвитро на ест.цикъл? ИКСИ нали е най-тежката артилерия,при много тежък мъжки фактор ... newsm78
Аз съм на 34г,  Hug ,  и те разбирам ,във връзка с тревогите с възрастта, не зная каква е историята ти,защото не чета редовно.    bouquet

# 617
  • Ст. Загора
RaTedinka, още на първия преглед Стаменов каза инсе или икси, защото сме с намалена подвижност на сперматозоидите. При мен няма доказан физиологичен проблем. А при икси нали избират най-добрия сперматозоид...

# 618
  • Варна
Сега разбрах вече причината, ако не сте затруднени финансово много,и можеш да си позволиш още една трета инсе, знае ли човек... Hug  Труден избор е ,мила, остави си време,да ти отлежи,и не прибързвай... ще го почувстваш със сърцето си,как да продължиш..в този наш труден път на така чаканото щастие.  Hug Praynig

# 619
  • Ст. Загора
Благодаря ти Hug  bouquet
Имам приготвени средства точно за едно икси и затова умувам толкова newsm78 В понеделник имам час за коментар, ще видя какво  ще ме посъветва доктора ..
А ти как си? Hug

# 620
  • Варна
Благодаря, че се интересуваш, добре съм, обявила съм Коледна ваканция,на всякакви изследвания,хормони,стимулации....всичко.  Laughing
През януари,живот и здраве,предстои хистеро,за отстраняване на полип,и.. през февруари,най-рано,  пристъпваме към инсе.. Голямо търпение се изисква ,голямо чудо,за човек като мен, който,я не съм наумила нещо,я не съм го планирала,организирала,и осъществила в най-кратки срокове, а сега... ooooh!

# 621
Ох, момичета. Добре, че сме тук да се подкрепяме. Мен ме натръшка грипът. Ужас.
Късметче и аз имах бодежи в левия и в десния яйчник 2 дни след инсето.
Сега никакви симптоми, нямам. И аз нямам търпение за теста.
Мислите ли, че с лентичките са по-малко надеждни.

# 622
По принцип за мен най-добрия вариант е Икси,не за мен за това,че имаме някакъв проблем ами като разсъждение го казвам,защото при Икси имаш мааааалко по голям шанс за забременяване.И при трите метода избират най-добрите сперматозоиди не е само при Икси,само,че разликата между Икси и инсеминация е,че при Икси ти имплантират сперматозоидите направо в матката,а не като при инсето близо до тръбите и за това се води по добър начин след инсето,но при всички се избират само годни сперматозоиди Wink

# 623
lolr,скорошно оздравяване мила Hugаз си стоя като затворник и строявам мъжа да се пази и той да не ме зарази,че само това ми трябва сега,слава богу оправих се с гърлото неможах да стигна по далече и сега съм си казала никакво излизане,че както върлуват грип и вируси и аз каквато съм кекавааааа......първо при мен ще са Grinning а по въпроса с бодежите на мен вчера ми се появиха(6 ден)и днес вече 7 съвсееееееем слабо усещам и то много рядко в дясно повече в ляво всъщност е почти постоянно,дано е за добро,защото и аз нямам никакви симптоми освен този,че когато ми е студено и настръхна ме болят леко зърната,но само тогава
А като стана въпрос за симптоми...Dandelionwineти имаше ли някакви симптоми?

# 624
Момичета малко сте се пообъркали с това икси .Метода икси е искуствено оплождане на Я. т. е  вкарва се ембрион ,а не сперматозоид.И да икси е 1 идея по-добър метотод от обикновеното инвитро.Но все пак,какъвто и метод да се избере наи- важното е да е с +++++ резултат.Едно голямо ГУШ  Н всички

# 625
Имам приготвени средства точно за едно икси и затова умувам толкова newsm78 В понеделник имам час за коментар, ще видя какво  ще ме посъветва доктора ..
А ти как си? Hug

Миличка с ръка на сърцето ти казвам,че ако бях на твое място нямаше изобщо да се замисля.Икси.Но все пак това си е ваше решение обсъди го с половинката ти и след това с док.Успех Hug

# 626
  • Ст. Загора
Благодаря, че се интересуваш, добре съм, обявила съм Коледна ваканция,на всякакви изследвания,хормони,стимулации....всичко.  Laughing
През януари,живот и здраве,предстои хистеро,за отстраняване на полип,и.. през февруари,най-рано,  пристъпваме към инсе.. Голямо търпение се изисква ,голямо чудо,за човек като мен, който,я не съм наумила нещо,я не съм го планирала,организирала,и осъществила в най-кратки срокове, а сега... ooooh!

[/quote
Разбирам те, и аз се тормозя, че изтървам декември, но здраве да е, дано новата година ни е на късмет Peace
Много търпение и късмет ти желая Hug

# 627
  • Ст. Загора
А ти как си? Hug

Миличка с ръка на сърцето ти казвам,че ако бях на твое място нямаше изобщо да се замисля.Икси.Но все пак това си е ваше решение обсъди го с половинката ти и след това с док.Успех Hug  bouquet
Да, май така ще направим. Благодаря ти и успех и на теб Hug

# 628
И аз да споделя и да си изплача мъката. Двата хубави фоликула, дето толкова им се радвах, не се спукаха, а направо се превърнаха в жълто тяло Sad яйдеклетката въобще не била излязла и..нищо. Другия месец мислех пак да пробвам за инсе, но се пада да ми дойде по празниците, а като ида на лекар, вече ще е 10- 11 ден, та ако правим нещо ще е на ест. цикъл. Та сега се притеснявам, понеже бях 3 месеца на колстил, като не го пия следващия да не е ановулаторен  Cry

# 629
Здравейте! Никога не съм писала в форуми особено за проблема които се оказа че имаме със съпруга ми. Всъщност проблема е от много време но до сега не исках да го призная, надявах се че ще се получат нещата без лекарска намеса но уви! От 5 години пробваме със съпруга ми да си имаме бебче , но не се получава, през годините съм ходила на прегледи при различни доктори и се оказва че при мен няма проблем. След това съпругът ми отиде на уролог спермограма и пак нищо всичко е ок ! Така се подхранваха и надеждите че ще се получи! Сега вече решени че няма за кога да чакаме и да се надяваме отидохме при др. Александров  - Варна . След като видя цветната снимка (пропуснах да спомена че миналата година ме накараха и това да направя ) искаше спермограмада се пусне , коментара беше че количеството е малко повече, но не всички са живи и много подвижни, днес ме гледа на видеозон и пак всичко е ок . Неговото предложение е инсеминация , резултатите от спермограмата не са много лоши и според него не би трябвало да са проблем! Нямам никаква представа какво точно ме очаква , само ми казаха че нямам нужда от предварителна стимулация, защото имам овулация .
Съжалявам поувлякох се с писането ! Моля ако някой може да ми даде съвет какво да правя имам нужда просто да поговоря с някой ! Благодаря ви !

Общи условия

Активация на акаунт