Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 924
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,много ви моля за мнение...преди малко започна да ме боли десния яйчник,а фуликула ми беше от ляво.Какво може да означава това?Моля ви,знам,че при всеки е индивидуално,но все пак...да знам дали да се надявам на Коледното си чудо или да се отказвам от надеждата си.днес ми е 6ден след реинсето

# 601
  • Ст. Загора
Момичета,много ви моля за мнение...преди малко започна да ме боли десния яйчник,а фуликула ми беше от ляво.Какво може да означава това?Моля ви,знам,че при всеки е индивидуално,но все пак...да знам дали да се надявам на Коледното си чудо или да се отказвам от надеждата си.днес ми е 6ден след реинсето
Късметлийче, не се притеснявай, аз имах съшите болки при първото инсе. А и 6 ден е още рано да си поставяш диагноза Hug Не ги мисли с лошо тези болки, мисли си хубави неща и чакай теста Hug

# 602
  • София
късметлийка,нормални са тези болчици-или са контракции на тръбите след процедурата или е имало малко фоликулче,което не е деградирало,а е прод лжило да расте и е станало на кистичка-не е опасно(аз в момента съм с по 3-4 4см кисти от всяка страна ,заради стимулацията,но даже не ги усещам,освен при по-ризки движения. не остана-устискай още 4 дни до теста;-) знам колко бавно минава времето,но ей сега ще дойде понеделник:-)
а иначе вчера бях на преглед за потвърждаване на резултатите и видяхме пулсации на сърчице в 5 седмица:-) кървенето било от второ плодно сакче,което на док му прилича на кухо яйце,но каза,че не е опасно за другото бебенце,та и аз се поуспокоих:-)

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 08:14 от Dandelionwine

# 603
  • София
Dandelionwine, браво за хубавите новини! Честито сърчице!   bouquet Понеже от скоро съм тук и не знам как са протекли нещата при теб, моля те сподели от кое инсе се получиха нещата при теб? 

# 604
  • Ст. Загора
късметлийка,нормални са тези болчици-или са контракции на тръбите след процедурата или е имало малко фоликулче,което не е деградирало,а е прод лжило да расте и е станало на кистичка-не е опасно(аз в момента съм с по 3-4 4см кисти от всяка страна ,заради стимулацията,но даже не ги усещам,освен при по-ризки движения. не остана-устискай още 4 дни до теста;-) знам колко бавно минава времето,но ей сега ще дойде понеделник:-)
а иначе вчера бях на преглед за потвърждаване на резултатите и видяхме пулсации на сърчице в 5 седмица:-) кървенето било от второ плодно сакче,което на док му прилича на кухо яйце,но каза,че не е опасно за другото бебенце,та и аз се поуспокоих:-)
Това е супер новина preggo newsm44

# 605
Момичета, кои изследвания трябваше да се направят преди инсе: спин, васерман, хипатит б и с ли ?

# 606
  • София
Да и хламидии и МБ.  Hug

# 607
  • София
kashmir, получиха се от 1ви път нещата,при много странна стимулация на къс протокол( описала съм подробно назад в темата) изобщо не вярвах, понеже и спермограмата ни се беше влошила  баш в деня на процедурата .. а ние сме с проблем и от двете страни-ниска повижност и морфология и поликистоза с липсващи овулации...за последните 3 години съм имала цикъл  12 пъти...така че вярвайте в чудеса!

# 608
Момичета, кои изследвания трябваше да се направят преди инсе: спин, васерман, хипатит б и с ли ?

Плюс микробилогоя за теб и половинката ти ...  Peace
   Успех !   bouquet

# 609
Оле Dandelionwine,нямаш си на представа колко ме зарадваха и успокоиха и двата ти поста,особенно втория като разбрах,че си бременна от първия път инсе със странна стимулация и проблеми,защото и ние сме така Grinning Много ти благодаря миличка,незнаеш как ми осмисли цялото това чакане до теста Hug радвам се,че нещата при теб са нормални и си чула сърчицето на бебчо,сигурно е неописуемо щастие и емоция,много се радвам за теб наистина и ти пожелавам една лека и безпроблемна бременност  love001
Smile_86,на нас ни искаха изследвания за Микробиология,васерман,хив и хепатит В и С и всичко това и на двамата малко преди инсеминацията ги направете,защото миркобиологията има срок на годност така да го кажа 1 месец,а другите 3 месеца.На нас хламидията + 100000000 други изследвания ни ги искаха още в началото когато започнахме всичко,но преди инсето искат само тези които сам описала WinkУспех!
Капри,благодаря и на теб за поста ти  love001Дай Боже наистина да си внушавам само глупости,но всичко идва от това,че нямам никакви симптоми на бременност,знам,че е рано,но при всеки е индивидуално със времето на симптомите,но се надявах аз да съм една от изключенията които имат ранни и за това се шашкам толкова:)Незнам даже дали 10 ден няма да е рано за кръвен тест,защото моя док каза след реинсеминацията да изчакам чак до 17 ден....вие как мислите?

# 610
Dandelionwine, страхотни новини от теб! Желая същото на всички момичета, които чакат тестчета  EFP

Аз чакам януари за второ ИНСЕ.
 Peace

# 611
  • Ст. Загора
Капри,благодаря и на теб за поста ти  love001Дай Боже наистина да си внушавам само глупости,но всичко идва от това,че нямам никакви симптоми на бременност,знам,че е рано,но при всеки е индивидуално със времето на симптомите,но се надявах аз да съм една от изключенията които имат ранни и за това се шашкам толкова:)Незнам даже дали 10 ден няма да е рано за кръвен тест,защото моя док каза след реинсеминацията да изчакам чак до 17 ден....вие как мислите?[/quote]
Късметлийка, няма защо, всички преживяваме еднакви терзания Hug При първото ми инсе, от нетърпение си направих кръвен тест на 10 ден, който показа пол. стойности, отговарящи на 3 г.с., а след два дни тези стойности бяха паднали и аз много плаках. Затова бих те посъветвала да изчакаш поне до 15 ден, за да не си причиняваш допълнителни безпокойства! Много ти стискам палци!!! Peace

# 612
Ох и на мен ми се иска да изчакам,но незнам дали ще устискам  Grinning А при теб защо се е получило така,разбра ли се дали не си имала бременност,и да си направила спонтанен след това.Защото при мен така се получи миналата година имах положителен тест и след два дена беше отрицателен и накрая се оказа,че съм претърпяла спонтанен аборт в 4 г.с Sad

# 613
Виждам,че си от Стара Загора и аз съм от там Simple Smile

# 614
  • Ст. Загора
Ох и на мен ми се иска да изчакам,но незнам дали ще устискам  Grinning А при теб защо се е получило така,разбра ли се дали не си имала бременност,и да си направила спонтанен след това.Защото при мен така се получи миналата година имах положителен тест и след два дена беше отрицателен и накрая се оказа,че съм претърпяла спонтанен аборт в 4 г.с Sad
Опитай се да устискаш, по малко натоварващо е Peace Споделих на докторката и тя каза, че явно е имало оплождане, но не е могло да се оцелее това, дето се е оплодило. А сега ми е странно как така ми дойде на 12 ден от реинсето, въобще не го очаквах, с тия много фоликули..

Общи условия

Активация на акаунт