Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 956
  • 691
  •   1
Отговори
# 585
  • Ст. Загора
Naskomimi, Pipi, домъчня ми за вас Hug

Влади, пожелавам ти скорошен успех Peace

Момичета, и аз приключвам тази година. Трябваше да направя тест на 15, но днес ми дойде цикъла. Ьнам, че ще прозвучи тъпо, но толкова се надявах с тия много фоликули, дето се спукаха в деня на реинсето..много ми е гадно Cry

Пипи, и аз се чудя..да продължавам ли с трето инсе или направо да искам икси /защото Стаменов каза или инсе, или икси/.

Пожелавам на всички ни 2014 да е нашата година Praynig Praynig Praynig

# 586
  • София
Съжалявам много, Capri,толкова се надявах да се е получило...тази сидмица само кофти новини.... аз от вторник съм със слабо кървене и ще видим какво ще каже Стаменов днес...дано 2014 да е на късмет за всички! прегръщам те и ти пожелавам кураж и следващия път да има вече + тест Praynig

# 587
  • Ст. Загора
Благодаря ти, Данди Hug
А ти не се безпокой, ще ти изпишат лекарства и ще почиваш повечко и всичко ще е наред!!! Пожелавам ти много положителни емоции оттук нататък, много спокойствие и лека бременност! Hug Heart Eyes

# 588
 CapricornS, много съжалявам  Hug Hug Hug Няма как да не си тъжна и ядосана... За нова процедура ще решите с доктора... Пожелавам ти тя да е и последната и най-накрая да гушнеш едно сладко мушмороче... baby_neutral
Naskomimi, стискам ти палчета за Коледно чудо!  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Влади, следващия път да го сгащите яйцето!!!  smile3540
Капри, успех, мила!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета, и мен ме мъчат терзания като всички...Нямам болки, нямам подуване на гърдите...нищо...Само втрисане от няколко дни и една странна ТТ от 37,0. Възможно ли е Утрогестана да ми покачва температурата?

# 589
  • София
Капри, успех, мила!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Писанка, тва е за мен нали?  Laughing Hug

Кога ти е денят на теста? Стискам ти много силно палци!  Praynig Praynig Praynig За кво ти е тая БТ, от една стойност не можеш да си вадиш изводи!  Peace

# 590
Кашмирче, извинявай!  Hug За теб е!  Heart Eyes
Не е БТ а телесна температура... И се чудя от къде се взе? Не съм болна.... newsm78 Теста е във вторник. Още 5 дни дано устискам!  Praynig

# 591
  • София
 Heart Eyes Еми ха дано е "онзи вирус"  Praynig
На кой ден от инсето ще правиш теста?  newsm78 На мен ми казаха на 27 ми (т.е. 16 дена, ама се чудя дали не е заради празниците, щото няма да има къде да пусна)/

# 592
  • Ст. Загора
Pisan@, благодаря ти и аз ти пожелавам след 5 да научиш най - хубавата новина:hug:

Kashmir, стискам палци! Peace

# 593
На 15ти ден се пада. Инсето ми беше на 2.12, тест на 17.12...
При теб най-вероятно е точно заради празниците. Дано ти е на късмет!  Hug
Чакането до теста лично на мен ми се отразява ужасно изнервящо! Постоянно съм под напрежение и най-малкото нещо ме изкарва извън равновесие!

# 594
Здравейте и от мен момичета,и аз трябва(не,че трябва,но така съм решилаІда си направя тест,но кръвен,защото във понеделник ми е 10-ти ден от реинсето,но мисля да го направя за по сигурно към вторник,сряда.И на мен ми моя док ми каза да си направя и то кръвен тест чак след 17 дена след реинсето т.е на 23.12,но едва ли ще издържа до тогава...не вярвах докато ви четях,че наистина толкова бавно минават дните с това чакане,защото аз не се надявам толкова на чудо,но предпочитам да знам по от рано за да знам какво да правя и да се върна към нормалния си начин на живот евентуално,защото сега се пазя много и то най-вече заради това,че лигавицата ми 1-2 дена преди инсето беше много тънка 6.5мм,знам,че с лекарствата които пия естрофем(за удебеляване)дуфастон и утрогестан нещата с лигавицата трябва да са се пооправели,но все пак си се пазя много,въпреки,че това ме убива аз не съм от хората които обичат да лежат и да почиват,но все пак го правя за едно по добро бъдеще.
Влади,много съжалявам за "изтърването"и както бях писала не се надъхвайте,че с толкова голям фуликул няма да излезе нищо.Бях дала за пример в по горен пост,че имах жени които са били с по 3см фуликул и чудото е ставало и моя беше голям и имам и други пречки поради които се съмнявам,че чудото при мен ще е станало,но все пак имам мааааааалка надежда да греша.Успех със следващия месец и дано вече хванете яйцето Praynig
Писанка,и при мен са същите нещата само където не съм си мерила никаква температура защото до колкото помня някъде бях чела,че като пиеш Утрогестан и Дуфастон температурата ти е нереална.Дано това втрисане да е за хубаво и скоро се похвалим с + резултат Wink
Капри,много съжалявам и аз,но нова година-нов късмет Winkне се отчайвай и обсъждайте с док какво трябва да правите занапред Wink

Извинете ме винаги за дългите постове,но искам да си изкажа и моите неща и да напиша на всекиго по нещо  newsm51
Успех на всички чакащи и нечакащи

# 595
Ами в Пловдив бях и при Даскалов и при Ставрев и резултат няма.Ходих и при един друг в Пловдив така че в момента ходя в София.Абе общо 4 клиники. По мнение на докторите инвитро е най- подходящо за нас но за съжаление не мога да си позволя тази процедура. За това 4 инсета и се надявам на чудо ако не после по фонда.

Ох незнам,аз лично от София не останах никак доволна и то ходих при един от "светилата" по репродуктивни проблеми и след няколко изследвания и "цветна снимка"слагам я в кавички,защото изобщо не беше снимка,тъй като по принцип трябва освен да ти вкарат течността в тръбите трябва и да те снимат с ренген едновременно(а при мен нямаше нищо подобно,а си взеха една доста крупна сума за това)излезе,че имам запушена лява тръба.Решихме да направим лапароскопия съдейки по хвърчащия лист които ни дадоха от клиниката(защото не ни се даваше от 300лв за цветна снимка)и излезе,че в крайна сметка нищо ми няма на тръбите и двете са си отпушени.За това се преместих в Пловдив и до сега нямам оплаквания е може би само едно,че след инсето не те оставят да полежиш 30-40мин както чета навсякъде,че процедират така лекарите в другите клиники.Да вярно,че ако не ти е писано да стане и краката на главата да си сложиш пак няма да стане,но това с лежането на магарето след процедурата увеличава малко или много шанса да стане чудото.Както и да е,успех със следващия цикъл и дано бъде последен за следващите 9 месеца   love001

# 596
  • Ст. Загора
kasmetliikaa, пожелавам ти коледен подарък с две чертички EFP

# 597
Благодаря ти много мила,от твоята уста в Божиите уши Hug

# 598
Охххххх, колко неща са се случили тук..
И аз да се разпиша - спрях Дуфастона на 10ти /10-ти ден след инсето/, все пак реших да послушам моя лекар и... днес - хоп, като по часовник тлъст м....с  Sad Какво да се прави - така ли иначе си знаех, че не е моят опит, но поредното разочарование ми е малко в повече, на всичкото отгоре съм още болна и ми е тоооолкова гадно... До края на годината няма да мъча мъжа ми - нека си пие алкохол и се забавлява, че преди го тъпках само с витамини и добавки и не му давах грам да близне, дори и бира. Догодина - пак ще се пробваме!
Прегръщам ви, момичета  Hug  Hug  Hug Сега ще си порева малко   Cry  Cry   Cry

# 599
оооо милата,съжалявам да го чуя,но горе главата-поплачи си щом ще ти мине,лапни една лъжица "майната му" и с нови сили и настроение започни приготовленията за празниците.Такива прекрасни неща предстоят,а знаеш ли....може пък да стане от само себе си не се предавай и гледай напред с гордо вдигната глава  Wink

Общи условия

Активация на акаунт